Food Tech Netværksmøde - den 8. december 2022

Tidspunkt

08.12.2022

Kl. 09.30-15.30

Sted

Niras - Sortemosevej 19, 3450 Allerød

Se kort

Pris

Medlemmer af Danish Export - Food Tech: DKK 990,-*
Medlemmer af Danish Export Association: DKK 1.980,-*
Ikke medlemmer af Danish Export Association: DKK 2.970,-*
*Alle ovenstående priser er ekskl. moms.

I henhold til vores forretningsbetingelser, gælder følgende regler ved afbud:
• Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse er afbud vederlagsfrit.
• Ved afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelse betales 50% af prisen.
• Ved afbud senere end 7 dage før afholdelse betales hele prisen.

Sandra
Head of Food Tech Sandra Ladefoged +45 2478 1292
Mia Lundkvist Bach Member Relations Coordinator danish export / dansk eksport
Project Consultant Mia Lundkvist Bach On maternity leave

Ledige pladser:

13 / 30

Danish Export - Food Tech er et netværk af virksomheder, der leverer udstyr, løsninger, teknologi og rådgivning til den globale fødevareindustri. 

Her er fokus kommercielt, og medlemmerne deler viden og erfaringer, der bidrager til øget salg og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

Program

 • Ankomst & registrering
 • Velkommen til netværksmøde og dagens program v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech
 • Bordet rundt
 • LinkedIn som marketing platform
  v/ Jonas B. Borrit, Vice President, NIRAS

  Præsentation af NIRAS' erfaringer med brug af LinkedIn som marketing platform, herunder udvælgelse af målgruppe, opfølgning og budget.

 • Kaffepause
 • Indsigt i det hollandske marked [online, oplægget er på engelsk]
  v/ Huub Vaessen, Ejer, IMCAD

  Huub vil give en introduktion til det hollandske marked, og hvilke aspekter man skal overveje, når man går ind på markedet. Huub vil også komme ind på trends i den hollandske fødevareindustri, samt hvilke sektorer der er størst. Huub vil berøre den hollandske økonomi og kultur.

  Til slut vil Huub præsentere hans virksomhed, baggrund og hvordan han hjælper danske virksomheder med at komme ind på det hollandske marked.

 • Netværksøvelse
 • Frokost
 • Kend dit netværk: Præsentation af ThermIT
  v/ Ivan Hansen, medejer, direktør og salgschef, ThermIT 
 • Teksturering af nye råvarer med Power Heater-teknologi 
  v/ Rikke Miklos, Global Senior Customer Application Specialist, Source Technology

  Rikke vil give dig et indblik i virksomheden, og hvordan Power Heater-teknologi kan anvendes til produktion af forskelligartede produkter som petfood, kød og teksturerede plantebaserede produkter i unik høj kvalitet. Rikke vil komme ind på hendes tanker om fremtiden i fødevareindustrien ift. bearbejdning af kød, planter og petfood, og hvordan bæredygtighed, klima og krav fra forbrugere har betydning for de produkter Source Technology udvikler.

  Vi vil desuden høre om, hvilke lande som efterspørger Source Technology’s teknologi, og hvilke lande der bliver kigget ind i at eksportere til samt bevæggrunde hertil. Til slut vil Rikke komme inde på, hvilke muligheder hun ser inden for eksport fremadrettet.

 • Bobler og kransekage - fejring af 10 års jubilæum i Food Tech netværket 
 • Afrunding

Der er god tid til at netværke i løbet af dagene med dine industrikollegaer.

Oplægsholdere
 • Jonas Borrit, NIRAS

  Jonas B. Borrit, Vice President, NIRAS

  Jonas B. Borrit er Vice President i NIRAS, hvor han især arbejder med B2B salg og udvikling af forretningsstrategier. Jonas har mere end 15 års erfaring inden for Food & Beverage sektoren, hvor han ikke mindst har beskæftiget sig med Beer & Beverage industrien. Han har en kandidatgrad fra CBS som MSc i Økonomi og Forretningsadministration og har tidligere arbejdet i finanssektoren.

 • Huub Vaessen Foto Klein2 600X451

  Huub Vaessen, Ejer, IMCAD

  Main tasks in sales -, business development - and marketing management for the company Balluff . Helping customers to develop industrial automation in all industries segments in the Netherlands. The last couple of years for Northern Europe especially, in the Packaging, Food and Beverage industries.

 • Ivan Hansen, Thermit

  Ivan Hansen, ejer, CEO, ThermIT

  Ivan har en baggrund som selvstændig erhvervsdrivende siden 1975, og som 21 årig blev Ivan forpagter på en Texaco benzinstation i Hjørring, som han og hustruen drev frem til 2019. I samme periode blev Ivan uddannet Merkonom i Butiksledelse og udviklede et ERP system til benzinstationer og fik det solgt ind til kæden af forhandlere. Ivan blev herefter medejer og ansat som Key account manager i et ERP hus i Hjørring, som så leverede løsningen til de 150 stationer i kæden. Som Key account manager solgte Ivan ind til Statoil norden, Baltikum samt til Q8 og OK-Benzin til mere end 1200 stationer. I 2009 fik Ivan Idéen om at udvikle det trådløse temperaturovervågnings system ThermIT, da han så det som rigtig god mulighed for at lave et totalt vedligeholdelsesfrit system, som skulle kunne anvendes af enhver uden lokal installation af nogen form for software, hvor alt skulle kunne tilgås over internettet. Udviklingen foregik sammen med ejerne af ERP huset, og i 2019 købte Ivan og hans søn ejerne fra ERP huset ud og ejer nu 100% ThermIT ApS.

 • Rikke Miklos Oplægsholdere (1)

  Rikke Miklos, Global Senior Customer Application Specialist, Source Technology