Food Tech netværksmøde 29. februar 2024

Den 29. februar mødes vi til netværksmøde i Danish Export – Food Tech. Til dette netværksmøde besøger vi DanePork i Store Lihme og Food Innovation House i Vejle. Kom og vær med og bliv opdateret på din branche - vi sætter tid af til både networking og inspirerende indlæg samt rundvisning.

Tidspunkt

29.02.2024

Kl. 09.00-16.00

Sted

DanePork, Tørskindvej 19, 7183 Randbøldal & Ammeraal Beltech, Hjulmagervej 21, 7100 Vejle

Pris

Medlemmer af Danish Export - Food Tech: DKK 995,-*
Medlemmer af Danish Export Association: DKK 1.990,-*
Ikke medlemmer af Danish Export Association: DKK 2.985,-*
*Alle ovenstående priser er ekskl. moms.

I henhold til vores forretningsbetingelser, gælder følgende regler ved afbud:
• Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse er afbud vederlagsfrit.
• Ved afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelse betales 50% af prisen.
• Ved afbud senere end 7 dage før afholdelse betales hele prisen.

Sandra
Head of Food Tech Sandra Ladefoged +45 2478 1292
Lixia Duan Project Consultant dansih export / danish eksport
Project Consultant Lixia Duan +45 6020 8565

Ledige pladser:

2 / 30

Danish Export - Food Tech er et netværk af virksomheder, der leverer udstyr, løsninger, teknologi og rådgivning til den globale fødevareindustri. 

Her er fokus kommercielt, og medlemmerne deler viden og erfaringer, der bidrager til øget salg og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

Program

  • 9:00-9:30

    Ankomst & registrering hos DanePork i Store Lihme

  • 9.30-9.35

    Velkommen til netværksmøde og dagens program

    v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech, Danish Export
  • 9.35-9.45

    Bordet rundt

    Kort præsentation af alle deltagere.
  • 9.45-12.00

    Velkommen til DanePork

    v/ Frank Guldhammer Jensen, COO, DanePork

    Vi starter dagen ud med en rundvisning ved Danmarks 3. største slagteri, DanePork, hvorefter Frank vil gøre dig klogere på slagteriet.  

  • 12.00-12.30

    Kørsel til Food Innovation House, Vejle

  • 12.30-13.30

    Frokost hos Food Innovation House

  • 13.30-14.00

    Plantebaseret alternativer, nye krav, bæredygtighed

    v/ Gyda Bay, COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH
  • 14.00-14.15

    Kaffepause

  • 14:15-14:45

    Netværksøvelse

  • 14.45-15.30

    Oplæg fra producenten Ferm Food: plantebaseret proteiner og internationale tendenser inden for plante protein

    v/ Jens Legarth, CEO, Ferm Food
  • 15.30-15.45

    Nyt fra Food Tech netværket

    v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech, Danish Export
  • 15.45

    Afrunding

    v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech, Danish Export
Oplægsholdere
  • Danepork

    DanePork

    DanePork er Danmarks 3. største slagteri, som startede i 1989, blev EU-godkendt i 1996, og i år 2001 blev slagteriet godkendt til eksport til USA og Japan. DanePork eksporterer til bl.a. Italien, Kina, Canada og Australien. DanePork beskæftiger i dag 350 engagerede medarbejdere, som alle er garanter for virksomhedens høje serviceniveau og fleksibilitet. I perioden 2018-2019 er der investeret 130 mio. kr. i nye produktionsfaciliteter.

    www.danepork.dk