Food Tech netværksmøde - 25. februar 2021

Mød op online til spændende faglige oplæg, markedsinput og videndeling med dine industrikollegaer. Vi vil komme omkring både mejeri- & kødindindustrien

Tidspunkt

25.02.2021

9.30 - 12.00

Sted

online

Pris

495 kr./person + moms for medlemmer af Danish Export - Food Tech
990 kr./person + moms for ikke-medlemmer af Danish Export - Food Tech

No-show gebyr: 500 kr.

Farver Heidi Tilrettet Til Web 2019
Head of Food Tech Heidi Ravn +45 2421 8988
Vi sætter fokus bredt på dagens online netværksmøde med indlæg fra både mejeri- og kødbranchen. 

Der er desuden afsat god tid til spørgsmål samt erfaringsdeling og sparring deltagerne imellem om hvad der rører sig hos de enkelte virksomheder lige nu og om forventningerne til det nye år. 

Kopi Af Image Modul På Web 1440 X 1024 (2)

Program

  • 09:30 Velkommen og intro til programmet 
    v/Heidi Ravn, Head of Food Tech. 

  • DMRI - del af Teknologisk Institut - Hvad rører sig i kødindustrien?
    v/Lars Leopold Hinrichsen, Direktør DMRI, Teknologisk Institut

    Vi vil få en kort intro til Danish Meat Research Institute (DMRI) og Lars vil herefter sætte fokus på hvad DMRI ser, der rører sig i kødindustrien lige nu. Hvilke udfordringer/nye behov/ fokusområder står industrien overfor? Vil det kræve nytænkning hos underleverandører til industrien?

  • Der bliver 5 min. til kaffeopfyldning

  • "Bordet Rundt" - sparring & videndeling evt. i mindre grupper. Hvad sker der hos os lige nu?

  • Arla Foods Global – CAPEX structure and procedures
    v/Jamie McCreath, Vice President Engineering & Technology at Arla Foods

    Jamie vil give  et indblik i Arla’s CAPEX struktur og procedurer, hvordan er beslutninger organiseret og hvordan tilgår man underleverandører af udstyr og teknologi? (præsentationen vil være på engelsk)
Mød oplægsholderne
  • Feature Image Aktiviteter (Til Aktivitetsoversigten) (13) Kopi

    Lars Leopold Hinrichsen, Direktør DMRI - en del af Teknologisk Institut

    Lars står i spidsen for DMRI (Danish Meat Research Institute), som er verdens største og internationalt ledende videncenter indenfor forskning & innovation i animalske fødevarer.

  • Jamie Mccraigh

    Jamie McCreath, Vice President Engineering & Technology at Arla Foods

    Jamie er ansvarlig for Arla Foods CAPEX division som Vice President Engineering & Technology, Arla Foods, Global.