Bioenergy delegationstur til Polen 19.-22. marts 2024

I samarbejde med den danske ambassade i Polen arrangerer Danish Export - Energy et markedsbesøg med fokus på bioenergi branchen i området af Stettin fra d. 19.-22. marts 2024.

Tidspunkt

19.03.2024 - 22.03.2024

Sted

Polen

Pris

Kr. 15.995 pr. person inkl. tilskud fra Trade Council*, møder, bustransport på markedet og netværksmiddage. Ekstra person fra samme virksomhed kan deltage for kr. 3.000.

OBS: Priser er ekskl. moms.

*Læs prisdetaljer og information om tilskud nedenfor

Tilmelding hurtigst muligt og senest, d. 14. december 2023

Merethe Wrang Lys Grå Baggrund
Head of Business Development Energy Merethe F. Wrang +4531667833
Brian Boelt, Head of Other Industries Danish Export Association
Project Manager Energy Brian Boelt +45 4055 8721

Antallet af biogasanlæg i Polen var i slutningen af 2020 på 335 anlæg. Heraf trænger flere til opgradering. Ifølge ”Energy Policy of Poland 2040” er biogas- og biometan produktion essentiel for landets transition mod nedbringelse af Co2-udslip, og op mod 800 nye anlæg forventes at blive etableret inden år 2030.

Primo 2023 var det polske landbrugsministerium, klima- og miljøministeriet samt personer fra en række polske byråd i Danmark for at finde inspiration, hvilket betyder, at der er en betydelig polsk interesse for at invitere danske biogasleverandører til Polen.

Dette markedsbesøg fokuserer på danske løsninger til biogasproduktion, baseret på biomasse fra landbrugs- og fødevareproduktion.

Programmet vil bestå af et mix af møder i byen Stettin og omegn med lokale branchevirksomheder, potentielle kunder og samarbejdspartnere, stakeholders, netværksmiddage samt involvering i konferencen EnergyCities Szczecin. 

På baggrund af en profil, som Danish Export - Energy laver på din virksomhed, vil ambassaden sammensætte et relevant fælles 3-dags program. Det vil sige, at jo tidligere du tilmelder din virksomhed, des bedre, da det giver ambassaden tid til at åbne op til de lokale aktører, som vi ønsker at inddrage.

Shutterstock 2023277612 1

Hvorfor deltage?

  • Vi åbner døren for dig til møder med lokale branchevirksomheder, potentielle samarbejdspartnere og stakeholders med interesser inden for bioenergi
  • Din virksomhed og dine kompetencer eksponeres i et professionelt setup på det polske marked
  • Du udvider og plejer dine danske og internationale netværksrelationer
  • Du får opdateret markedsviden om det, der rører sig i energibranchen i Polen
Opstartsmøde Medlemmer Bioenergy

Prisdetaljer

Dette eksportfremstød er støttet af Udenrigsministeriet.

Pris:
Kr. 15.995 pr. person inkl. tilskud fra Trade Council*, møder, bustransport på markedet og netværksmiddage, ekskl. moms. Ekstra person fra samme virksomhed kan deltage for kr. 3.000.

Hotel:
Vi tager os af det praktiske i forbindelse med fælles hotelbooking

Rejse:
Danish Export - Energy sender rejseforslag til de tilmeldte, baseret på fly til Berlin, hvor der er 1½ times transport til Stettin eller kør-selv.

Tilmelding:
Hurtigst muligt og senest, d. 14. december 2023

OBS: Fremstødet er bevilget tilskud fra Trace Council og kan derfor kun gennemføres ved minimum 7 deltagende virksomheder.

*Tilskud til fælles eksportfremstød falder under EUs de minimis-regler:

Pr. 1. januar 2014 skal virksomheder, der modtager tilskud til eksportfremmende aktiviteter, udfylde et virksomhedsskema, hvor de specificerer tilskud, som er modtaget under de minimis-reglerne. Dette inkluderer alle tilskud i indeværende og de to forudgående regnskabsår. Ifølge Trade Councils regler er det virksomhederne selv, der er ansvarlige for at indhente disse oplysninger. Danish Export Association kan levere oplysninger om tilskud, som virksomheden har modtaget gennem deltagelse i eksportfremstød med os. En virksomhed kan maksimum modtage EUR 200.000 i de minimis-støtte over tre regnskabsår.

Dette eksportfremstød er støttet af Udenrigsministeriet.

Kontakt:                   

Brian Boelt, Danish Export Energy, brb@danishexport.dk, +45 4055 8721

Merethe Wrang, Danish Export Energy, mfw@danishexport.dk, +45 3166 7833

Jeppe Juul Petersen, Den danske ambassade Warszawa, jeppet@um.dk, +48 22 565 29 25