Energidelegation og netværkstur til Stavanger

På de to dage kommer du til at tale med EPC'er og andre virksomheder, der er involveret i projekter inden for olie, gas og renewable energi, så du kan identificere markedsmuligheder og potentielle partnere. Vi åbner dørene til møderne og tager os af det praktiske før og under turen.

Tidspunkt

13.03.2024 - 14.03.2024

Sted

Norge

Pris

NB: Tilmelding er lukket! Kontakt Merethe F. Wrang, mfw@danishexport.dk ved interesse.

Pr. person:
Medlemmer af Danish Export - Energy: DKK 7.995,-
Andre: DKK 12.995,-

Ekstra personer fra samme virksomhed: DKK 2.495,-

Prisen dækker koordinering og udvikling af programmet, deltagelse af medarbejder fra Danish Export på turen, 2 x frokost, netværksmiddag og fælles transport til møder.

Info om Hotel og rejse længere nede på siden.
Tilmelding: Senest tirsdag, d. 12. december 2023 på denne webside

Merethe Wrang Lys Grå Baggrund
Head of Business Development Energy Merethe F. Wrang +4531667833

På bare to dage vil du deltage i fælles virksomhedsbesøg i Stavanger og en netværksmiddag med andre danske branche-virksomheder, der har samhandel med eller interesse i den norske energibranche. Dvs. gode muligheder for at opbygge og pleje relationer i energibranchen samtidig med du får førstehånds viden om tendenserne på markedet.


Deltag fordi:
 • Vi åbner døren for dig til møder med lokale branchevirksomheder, potentielle samarbejdspartnere og stakeholders med interesser inden for energi
 • Din virksomhed og dine kompetencer bliver eksponeret i et professionelt setup på det norske marked
 • Du udvider og plejer dine danske og norske netværksrelationer
 • Du får opdateret markedsviden om det, der rører sig i energibranchen i Norge

Mødeprogrammet sammensættes løbende. Status oplyses ved henvendelse til Head of Energy Merethe Wrang, mfw@danishexport.dk, mobil 3166 7833.

Pris og praktisk info

Pris pr. person:
Medlemmer af Danish Export - Energy: DKK 7.995,-
Andre: DKK 12.995,-

Ekstra personer fra samme virksomhed: DKK 2.495,-

Prisen dækker koordinering og udvikling af programmet, deltagelse af medarbejder fra Danish Export - Energy på turen, 2 x frokost, netværksmiddag og fælles transport til møder.

Hotel:
Vi laver en fælles reservation på Comfort Hotel Square, Løkkeveien 41, Stavanger. Overnatning inkl. morgenmad ca. DKK 1.100 pr. nat, afregnes direkte til hotellet

Rejse:
Bookes individuelt af deltagerne.
Mulighed for færge Hirtshals-Stavanger t/r eller fly fra Esbjerg, Aalborg, Billund eller København.

Rejseplanen for Merethe Wrang, der er delegationsleder, deles med deltagerne og vi tilstræber at samle flest mulige på samme ruter.

Har du spørgsmål?

 • Merethe Wrang Lys Grå Baggrund

  Merethe F. Wrang

  Head of Business Development Energy
  +4531667833 mfw@energyexport.dk
 • Merethe F. Wrang

  Head of Business Development Energy

  Merethe leder Energy-netværket hos Danish Energy Export. Hun har siden 2012 drevet og udviklet professionelle B2B-netværk inden for blandt andet energi, ledelse, eksport og industri. Merethe brænder for at skabe stærke fællesskaber, der samler og styrker virksomheder og organisationer på strategisk, taktisk og internationalt niveau. Merethe forbinder kompetente mennesker og virksomheder med henblik på forretningsudvikling. 

  Merethe har et stort netværk af personer inden for den danske og internationale industri og energibranche. Hun har et godt overblik over det, der rører sig i energibranchen og kan hjælpe dig med sparring om netværk, markedsmuligheder og kontakter. 

  Merethe har arbejdet med eksportfremmende aktiviteter til blandt andet Norge, Tyskland, Canada, USA, Mexico, UAE, Qatar, Kuwait, Kasakhstan, Aserbajdsjan, Singapore og Kina. 

  Merethe Wrang Lys Grå Baggrund