Hvad får du i Danish Export - Fish Tech? Hør om fordelene ved at blive medlem.
aquaculture, fisheries and fish/seafood processing industries.

Dine fordele som medlem

 • Stærkt fagligt netværk: Vi har fokus på videndeling og sparring om muligheder og udfordringer. 
 • Kortere vej til relevante aktører:  Du kan spare tid og ressourcer for dig og din virksomhed. Vi sætter f.eks gerne medlemmer i spil indbyrdes eller overfor relevante internationale aktører.
 • Markedsviden: Vi udarbejder løbende markedsinformation med leads/kundeemener til medlemskredsen bl.a. baseret på konkrete forespørgsler fra medlemmerne. 
 • Online tiltag: Du får som medlem adgang til gratis webinarer med fokus på et geografisk marked,  kundeemner, distributionskanaler mv., som kan være relevant for netop dig og din eksport. 
 • International profilering: Fx på Linkedin og i fagmedier i forbindelse med eksportfremstød.
 • Tæt dialog med dit netværksteam: Vi er altid tilgængelig for dialog og sparring. Du kan som medlem altid byde ind og være med til at sætte dit præg på tiltag og aktiviteter i netværket.

Se video om danske kompetencer til den internationale fiskeindustri

Læs whitepaper om danske kompetencer til den internationale fiskeindustri, herunder akvakultur, fiskeri og fiskeprocesindustri

 • I Fish Tech-netværket får vi adgang til konkret hands-on og relevant markedsviden. Det letter vores arbejde med at finde relevante kundeemner og samarbejdspartnere på eksportmarkederne.
  IMG 5208 Thomas Lund, Sales Manager, DAN-FENDER (dan hill plast a/s)
 • I Fish Tech-netværket får vi en dybere indsigt og opbygger større viden om fiskeriindustrien, som er et vigtigt segment for os, fordi vi kan sparre med andre danske virksomheder fra industrien og teamet i Fish Tech.
  IMG 0917 Rune Hjortnæs Pedersen, Technical Sales Manager, GreenOil Standard ApS

Hvad kan du deltage i?

 • Netværksmøder: Vi mødes på tværs i industrierne til netværksmøder i Danmark. Program på møderne byder på faglige oplæg, networking-aktiviteter og evt. virksomhedsbesøg. Medlemmer deltager til særlig medlemspris. 

 • Eksportfremstød internationalt: Eksportfremstød er i høj grad medlemsdrevet. Tiltag arrangeres til interessante markeder og messer indenfor segmenterne, hvor der er søgning imod i medlemskredsen.

 • Dansk fællesstand: Landepavillon på fagmesser internationalt inden for industrierne. Her står du sammen med andre danske eksportvirksomheder. Det skaber en stærk synlighed omkring de danske kompetencer overfor internationale aktører. Vi tager hånd om meget af det praktiske, så du kan fokusere på dine forretningsforbindelser, kunder og potentielle kunder.

 • B2B markedsbesøg: Vi arrangerer markedsbesøg til udvalgte eksportmarkeder, hvor vi har fokus på B2B møder med relevante beslutningstagere samt virksomhedsbesøg hos spændende aktører i området.
Kommende aktiviteter
 • Nor Fishing
  20.08.2024

  Nor-Fishing 2024 - Trondheim, Norway

  Do you want to exhibit at Nor-Fishing, one of the leading fisheries exhibitions in the world, then join Pavilion of Denmark at Nor-Fishing 2024

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image Logo Aqua 2024
  26.08.2024

  AQUA 2024 - Copenhagen, Denmark

  Present your solutions to the global aquaculture industry at AQUA 2024, hosted in Copenhagen. Join the Danish Pavilion for a strong collective profiling of Denmarks innovative and cutting-edge solutions for aquaculture of the future

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image Icefish
  18.09.2024

  Icelandic Fisheries, Seafood and Aqua Exhibition 2024 - Kópavogur, Iceland

  Be part of the Pavilion of Denmark at Icelandic Fisheries, Seafood and Aqua Exhibition, the leading exhibition in the North Atlantic targeting the fishing industry.

  Læs mere og tilmeld
 • Seafoodprocessing Global Horiz Web 2018
  06.05.2025

  SPG 2025 - Seafood Processing Global - Barcelona, Spain

  Join Pavilion of Denmark at SPG 2025 - and be part of the leading seafood industry exhibition in the world

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image Logo
  19.08.2025

  Aqua Nor 2025 - Trondheim, Norway

  Join the Pavilion of Denmark on Aqua Nor - the leading exhibition decicated aquaculture industry

  Læs mere og tilmeld
 • Kopi Af Feature Image Aktiviteter (Til Aktivitetsoversigten) (4)
  07.10.2025

  DanFish 2025 - Aalborg, Danmark

  Bliv en del af den danske fællesstand på DanFish International 7.-9. oktober 2025

  Læs mere og tilmeld
 • Kopi Af Feature Image Aktiviteter (Til Aktivitetsoversigten) (4)
  12.10.2027

  DanFish 2027 - Aalborg, Danmark

  Bliv en del af den danske fællesstand på DanFish International 12.-14. oktober 2027

  Læs mere og tilmeld

Bag om Fish Tech

Martin Winkel Lilleøre står i spidsen for Fish Tech-netværket. Han har mere end ti års erfaring med salg og et stort kendskab til fiskeri-, akvakultur- og procesindustrien. Han har opbygget et stort netværk af relevante personer inden for industrierne, og kan hjælpe dig med sparring om markedsmuligheder, kontakter og eksportudfordringer.

Martin har desuden et stort dansk og internationalt netværk, har boet i udlandet ad flere omgange og har arbejdet med fremstød til blandt andet Chile, Rusland, Kina, Norge, Skotland, Island, Færøerne, Belgien, Dubai, USA og Marokko.

Fish Tech-netværket favner mere end 100 medlemmer inden for de nævnte industrier. Du bliver derfor en del af et fagligt stærkt og alsidigt netværk af leverandører til henholdsvis akvakultur/fiskeopdræt, fiskeri og fisk/skaldyrsprocesindustrien.

Vi er i tæt dialog med vores medlemmer og lytter til input fra medlemsskaren. Medlemmerne er drivkraften og du er som medlem med til at sætte kursen for netværket og vores aktiviteter.

Du kan som medlem sparre med såvel Martin som øvrige medlemmer i netværket om muligheder, udfordringer, og hvad der generelt rører sig i markedet.

Fish Tech-netværket møder stor interesse og anerkendelse internationalt for vores medlemmers kompetencer. Det er vi stolte af, og vi vil gerne være med til at synliggøre de danske medlemsvirksomheders kompetencer endnu mere overfor relevante aktører og potentielle kunder internationalt.

Kontakt Martin for en uforpligtende snak om hvad han kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt

 • Martin Winkel Lilleøre Head of Fish Tech danish export / dansk eksport

  Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech
  +45 6020 8557 maw@danishexport.dk
 • Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech

  Martin står for netværket Fish Tech. Han har mere end ti års erfaring med salg og stort kendskab til fiskeri, akvakultur og procesudstyr. Han har opbygget et stort netværk af relevante personer inden for industrierne og kan hjælpe dig med sparring om markedsmuligheder, kontakter og eksportudfordringer.

  Martin har en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne og et stort dansk og internationalt netværk. Han har boet i udlandet ad flere omgange og har arbejdet med fremstød til blandt andet Chile, Rusland, Kina, Norge, Skotland, Island, Færøerne, Belgien, Dubai, USA og Marokko.

  Martin Winkel Lilleøre Head of Fish Tech danish export / dansk eksport

Hvem er medlem?

Medlemmerne udgør et fagligt stærkt og dynamisk netværk med blandt andre eksportsælgere, virksomhedsledere, ingeniører, teknikere, produktudviklere, salgschefer og projektledere, der fx arbejder med forretningsudvikling, eksportsalg, rådgivning og teknologiudvikling. 

I Fish Tech-netværket favner vi en bred gruppe af virksomheder og vores medlemmer er både virksomheder med stor eksporterfaring og start-up virksomheder, der ønsker at komme igang med eksport.

Virksomhederne er bl.a.  leverandører af udstyr, teknologi, løsninger og rådgivning til den internationale fiskeri-, opdræts- eller fisk/skaldyrsprocesindustri. Se en oversigt over medlemvirksomhederne - og måske dine kommende sparringspartnere inden for eksport her.

Netværksmøde Akvakultur Jan 2019 IMG 0180
Netværksmøde i Fish Tech
 • Vi har deltaget i markedsbesøg med Fish Tech-netværket, hvor vi fik en direkte og unik adgang til vigtige spillere og potentielle kunder på det norske fiskerimarked. Det resulterede kort tid efter turen i ordre til os fra én af de besøgte aktører i Norge.
  IMG 8895 Henning Pedersen, Business Manager, Scan Steering at AS:SCAN (Co-owner)  
 • Jeg har bl.a. deltaget på et markedsbesøg i Kina med Fish Tech-netværket. På turen fik vi markedsindsigt og mulighed for at møde vigtige og relevante aktører i den kinesiske fiskeriindustri, som ville være svære at få adgang til på egen hånd.
  Thomas Billede Thomas Dalsgaard, Export Sales, Area Sales Manager, Brdr. Markussens Metalvarefabrik A/S
 • Vi har været med Fish Tech-netværket på dansk fællesstand på internationale fagmesser verden over. Når vi står i samlet flok med andre danske virksomheder opnår vi stærk synlighed og en fælles profilering. Vi kan også henvise til hinanden på fællesstanden, så vi kan hjælpe hinanden med at komme i kontakt med interessante potentielle kunder.
  IMG 9416 L Peter Nygaard Christensen, Product Excellence & Offshore Business Manager, DSI Dantech
 • Vi deltager aktivt i mange af Fish Tech-netværkets aktiviteter både i Danmark og international. Netværket giver os adgang til relevant brancheviden, et stærkt netværk af virksomheder på tværs af fiskeri- og akvakulturbranchen og fælles profilering af de danske kompetencer internationalt
  Billede Linn Linn Indrestrand, Head of Development - Maritime Service and Fishery, Hirtshals Havn