Vi styrker eksporten af vindenergi og vindteknologi

Green Power Denmark og Danish Wind Export arbejder for at øge den danske eksport af vindteknologi. Det gør vi gennem vores fælles datterorganisation Danish Energy Export, som hidtil har fokuseret på vind og tidligere hed Danish Wind Export, men som i dag har aktiviteter inden for hele energiområdet.

Gennem Danish Energy Export får du adgang til at deltage i eksportfremstød verden over, hvor du eksponeres for kunder og samarbejdspartnere fra de største og vigtigste eksportmarkeder. Samtidig kan du deltage i en bred vifte af netværksaktiviteter, delegationsture og konferencer, der ruster dig til at stå stærkere på det globale vindenergimarked.

Adgang til aktiviteterne på vindområdet i Danish Energy Export, forudsætter medlemskab af Green Power Denmark. Som medlem af Green Power Denmark får du adgang til et stort netværk af andre virksomheder, der arbejder med vind- og energiteknologi.
Green Power Denmark er samtidig medlemmernes politiske talerør og arbejder for at sikre de bedste vilkår for dansk energiteknologi, og dermed bidrage til at øge eksporten af dansk vindteknologi.

Eksporterende virksomheder, der er medlem hos Green Power Denmark bliver automatisk - og uden merberegning - medlem hos Danish Export Association. det betyder adgang til alle vores medlemsfordele såsom to årlige eksportkonferencer, webinarer om B2B-salg og eksport eller muligheden for at deltage i netværksaktiviteter eller kurser og workshops gennem vores kursusafdeling Danish Export Academy.

  • Vindmøller eksport samarbejde Green Power Denmark Danish Export

    Strategisk partnerskab med Green Power Denmark

    På vindområdet har Danish Export Association et strategisk partnerskab med Green Power Denmark med det formål at hjælpe danske vindvirksomheder med at stå endnu stærkere på det globale vindmarked. 

    1. januar 2024 blev samarebjdet udvidet til at omfatte hele energiområdet, og de fælles aktiviteter er samlet i vores fælles datterorganisation Danish Energy Export.

    Helt konkret betyder det, at du som vindvirksomhed bliver medlem af både Green Power Denmark og Danish Export Association og får adgang til en lang række vind- og eksportaktiviteter, ligesom du kan benytte dig af Danish Energy Export's mange tilbud om for eksempel netværksdeltagelse.