Emarketeer, Biogasanlæg

Hvem er Energy-netværket for?

Energy-netværket er for danske virksomheder i energisektoren. Netværket består af virksomheder, der udvikler, sælger og producerer komponenter, produkter, services, teknologier, systemløsninger og rådgivning til energibranchens aktører. Aktørerne er blandt andet internationale energiselskaber, EPC’er, projekt- og anlægsejere, OEM’er, investorer og anerkendte virksomheder, som leverer og udvikler løsninger og projekter til energibranchen.

I netværket er virksomheden typisk repræsenteret ved en eller flere personer, der arbejder med international forretningsudvikling på enten strategisk eller operationelt niveau. For eksempel salgs- og eksportchefer, Business Development Managers, Key Account Managers, direktører og virksomhedsejere.

Se de virksomheder, der allerede er medlem her

Hvad kan du deltage i?

I energy-netværket møder du andre B2B eksportvirksomheder, potentielle kunder, og du får kendskab til nye markeder og forretningsmuligheder. Medlemmerne sætter kursen, og du kan derfor deltage i aktiviteter, der matcher dig og udviklingen i branchen:

 • 2-4 netværksmøder om året med indlæg fra eksperter og nøglekunder i industrien
 • Fællesstande på relevante internationale fagmesser
 • Delegationsbesøg på nær- og fjernmarkeder
 • Webinarer om eksportsalg og international B2B markedsføring
 • Mulighed for kurser, seminarer og uddannelse i alle verdenshjørner af eksport via vores Academy

Dine fordele

Som netværksmedlem får du:
 • Adgang til aktiviteter i energibranchen, hvor du møder potentielle samarbejdspartnere, plejer og bygger relationer med internationale beslutningstagere samt markedsfører dine kompetencer og produkter
 • Kortere vej til kontakter og erfaringer. Det sparer tid og ressourcer for dig og din virksomhed
 • Et stærkt fællesskab med danske producenter, leverandører, servicevirksomheder og rådgivere med et internationalt udsyn og eksporterfaring
 • Viden om relevante internationale markeder og mulighed for at tage med på markedsbesøg samt deltage i fokuserede erfaringsdelingsgrupper
 • Viden om nye forretningsmuligheder og energiprojekter inden for blandt andet offshore og onshore energiproduktion og -behandling, bioenergi – biogas og biomasse, Power to X - PtX, Hydrogen, olie- og gas, Carbon Capture Usage and Storage - CCUS, geotermi og andre former for energiproduktion.
 • Et tæt samarbejde med vores netværkskonsulenter, der sparrer med dig og forbinder dig med netværket i energibranchen
Kommende aktiviteter
 • Salon Del Gas Renovable, Logo
  03.10.2023

  Salon del Gas Renovable 2023

  Do you plan to expand your sales in Europe or more specific in Spain? At Salon del Gas 2023 you have the chance to meet influential decision makers from the local and global bioenergy industry. Exhibit with other Danish suppliers at the Danish Pavilion and strengthen your presence in Spain.

  Læs mere og tilmeld
 • Eksportbarometerdagen 2023
  11.10.2023

  Eksportbarometerdagen 2023

  På årets Eksportbarometerdag – eksklusivt for Eksportbarometerets medlemmer - kan du opleve en række visionære erhvervsledere i paneldiskussion om ESG og møde tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt, der fortæller om sine erfaringer fra politik og bestyrelsesarbejde. Dagen er arrangeret i samarbejde mellem Danish Export Association og Jyske Bank.

  Læs mere og tilmeld
 • Opstartsmøde Medlemmer Bioenergy
  26.10.2023

  Energy netværksmøde 26. okt. 2023

  Kom til netværksmøde i Danish Export - Energy, hvor du får den nyeste viden inden for energisektoren og får mulighed for at styrke dit netværk

  Læs mere og tilmeld
 • Stavanger Web Foto
  29.11.2023

  Energy netværkstur til energibranchen i Stavanger, 29-30. nov. 2023

  Danish Export - Energy - arrangerer en netværkstur til Stavanger i Norge, d. 29.-30. november 2023. Og du er inviteret med!

  Læs mere og tilmeld
 • IFAT Logo Rgb
  13.05.2024

  IFAT 2024

  IFAT is by far the world's largest and most important trade fair in the environmental field - Here you will meet global customers and partners and expand your business. Join one of the three Water & Wastewater, Bioenergy and Waste & Recycle "Pavilion of Denmark" and take advantage of the support from Danish Export Association and Trade Council.

  Læs mere og tilmeld

Kontakt

 • Merethe Wrang Lys Grå Baggrund

  Merethe F. Wrang

  Head of Energy
  +4531667833 mfw@danishexport.dk
 • Merethe F. Wrang

  Head of Energy

  Merethe leder Energy-netværket. Hun har siden 2012 drevet og udviklet professionelle B2B-netværk inden for blandt andet energi, ledelse, eksport og industri. Merethe brænder for at skabe stærke fællesskaber, der samler og styrker virksomheder og organisationer på strategisk, taktisk og internationalt niveau. Merethe forbinder kompetente mennesker og virksomheder med henblik på forretningsudvikling. 

  Merethe har et stort netværk af personer inden for den danske og internationale industri og energibranche. Hun har et godt overblik over det, der rører sig i energibranchen og kan hjælpe dig med sparring om netværk, markedsmuligheder og kontakter. 

  Merethe har arbejdet med eksportfremmende aktiviteter til blandt andet Norge, Tyskland, Canada, USA, Mexico, UAE, Qatar, Kuwait, Kasakhstan, Aserbajdsjan, Singapore og Kina. 

  Merethe Wrang Lys Grå Baggrund
 • Christina Vester Member Relations Coordinator dansih export / dansk eksport

  Christina Vester

  Head of Bioenergy
  +45 6130 6762 chv@danishexport.dk
 • Christina Vester

  Head of Bioenergy

  Christina er ankerkvinden indenfor bioenergi i Energy-netværket. Hun samler eksportvirksomheder inden for bioenergi-branchen og kobler branchen til andre områder af energisektoren. Christina hjælper dig med markedsviden og kontakt til virksomheder i netværket, og hun tager dig og din virksomhed med på messer, delegationsture og til netværksmøder.

  Christina er uddannet inden for tysk og virksomhedskommunikation og har en baggrund inden for salg og teamledelse i danske B2B eksportvirksomheder.

  Christina Vester Member Relations Coordinator dansih export / dansk eksport
 • Brian Boelt, Head of Other Industries Danish Export Association

  Brian Boelt

  Head of Other Industries
  +45 4055 8721 brb@danishexport.dk
 • Brian Boelt

  Head of Other Industries

  Brian planlægger og projektleder Danish Exports mange internationale aktiviteter i tæt samspil med resten af kollegaerne. Du vil derfor møde Brian, når I deltager i vores eksportfremstødsaktiviteter.

  Brian er en netværker helt ind i knoglerne og har et stort servicegen. Du vil nyde godt af hans lange erfaring fra rejsebranchen, når du deltager på eksportfremstød. Brian har mere end 95 lande i rygsækken og giver dig gerne et par fif til at knække den kulturelle nød, når du træder ind på nye markeder.

  Brian Boelt, Head of Other Industries Danish Export Association
Member Conference Force 2018

Hvem sætter kursen?

Netværket drives af vores Advisory Board, der mødes tre gange om året, og kommer med input til retning og indhold for det kommende års aktiviteter.

Sektionsrådet er åbent for nye medlemmer. Kontakt gerne Christina, hvis du kunne have interesse i at være med til at forme netværket og dets aktiviteter.

Boardet består af:

 • Sune Dowler Nygaard,
  Executive Vice President, Environmental Technology, Teknologisk Institut LinkedIn

 • Rasmus Lystbæk Petersen,
  Director, WellPerform ApS LinkedIn

 • Peter Skov Valsted,
  General Manager, Evapco Europe A/S LinkedIn

 • Lars Ravn Nielsen,
  CEO, Gemidan Ecogi A/S LinkedIn