Emarketeer, Biogasanlæg

Hvem er Danish Energy Export for?

Danish Energy Export er for danske virksomheder i energisektoren og aktiviteterne er målrettet virksomheder, der udvikler, sælger og producerer komponenter, produkter, services, teknologier, systemløsninger og rådgivning til energibranchens aktører. Aktørerne er blandt andet internationale energiselskaber, EPC’er, projekt- og anlægsejere, OEM’er, investorer og anerkendte virksomheder, som leverer og udvikler løsninger og projekter til energibranchen.

Udover at kunne deltage på eksportfremstød som messer og delegationsture, vil du også kunne blive medlem af et eller flere netværk under Danish Energy Export.

I netværket er virksomheden typisk repræsenteret ved en eller flere personer, der arbejder med international forretningsudvikling på enten strategisk eller operationelt niveau. For eksempel salgs- og eksportchefer, Business Development Managers, Key Account Managers, direktører og virksomhedsejere.

Læs mere om netværkene i Danish Energy Export her.

Hvad kan du deltage i?

Danish Energy Export planlægger årligt omkring 30 eksportfremstød til en lang række vigtige markeder verden over. Her vil du få mulighed for at deltage på fællesstande på relevante internationale messer samt at komme med på delegationsture og markedsbesøg til både nær- og fjernmarkeder.

I energy-netværket møder du andre B2B eksportvirksomheder, potentielle kunder, og du får kendskab til nye markeder og forretningsmuligheder.

Adgang til aktiviteterne i Danish Energy Export forudsætter medlemskab af Danish Export Association eller Green Power Denmark. Eksporterende medlemmer af Green Power Denmark vil automatisk - og uden merberegning - blive medlem hos Danish Export Association, og derfor vil du også altid have adgang til en lang række medlemsfordele i Danish Export Association.

Du kan for eksempel deltage i eksportkonferencer, en lang række webinarer om eksportsalg og international B2B markedsføring eller måske var det noget med kurser, seminarer og uddannelse i alle verdenshjørner af eksport via vores kursusafdeling Danish Export Academy.

Dine fordele

Gennem eksport- og netværksaktiviteterne i Danish Energy Export får du:
 • Mulighed for at møde potentielle samarbejdspartnere, pleje og bygge relationer med internationale beslutningstagere samt markedsføre dine kompetencer og produkter
 • Kortere vej til kontakter og erfaringer. Det sparer tid og ressourcer for dig og din virksomhed
 • Et stærkt fællesskab med danske producenter, leverandører, servicevirksomheder og rådgivere med et internationalt udsyn og eksporterfaring
 • Viden om relevante internationale markeder og mulighed for at tage med på markedsbesøg samt deltage i fokuserede erfaringsdelingsgrupper
 • Viden om nye forretningsmuligheder og energiprojekter inden for blandt andet offshore og onshore energiproduktion og -behandling, bioenergi – biogas og biomasse, Power to X, hydrogen, olie- og gas, Carbon Capture Usage and Storage - CCUS, geotermi og andre former for energiproduktion.
 • Et tæt samarbejde med vores netværksledere, der sparrer med dig og forbinder dig med netværket i energibranchen
Member Conference Force 2018

Hvem sætter kursen?

Netværket drives af vores Advisory Board, der mødes tre gange om året, og kommer med input til retning og indhold for det kommende års aktiviteter.

Sektionsrådet er åbent for nye medlemmer. Kontakt gerne Merethe, hvis du kunne have interesse i at være med til at forme netværket og dets aktiviteter.

Boardet består af:

 • Sune Dowler Nygaard,
  Executive Vice President, Environmental Technology, Teknologisk Institut LinkedIn

 • Rasmus Lystbæk Petersen,
  Director, WellPerform ApS LinkedIn

 • Peter Skov Valsted,
  General Manager, Evapco Europe A/S LinkedIn

 • Lars Ravn Nielsen,
  CEO, Gemidan Ecogi A/S LinkedIn

 • Anne Mette Lorenzen
  Business Development Executive, HYTOR Group A/S LinkedIn

 • Bente Droob
  Vice President, Tender Sales & Business Development, Semco Maritime LinkedIn

Energy Profilbillede

Kommende aktiviteter

Danish Energy Export har en lang række netværksmøder, messer og delegationsbesøg i kalenderen.

Se her, hvad du kan deltage i.