Mød Nicholas, som er medlem af netværket

Hvad får du som medlem?

Du bliver del af en personlig og fortrolig gruppe på op til 20 medlemmer, der har samme faglige fokus og funktion som dig. Fællesnævneren er, at alle arbejder med B2B Marketing i en eksportvirksomhed. Sammen finder vi den gruppe, som matcher dig og din virksomhed bedst.

Som medlem får du et netværk med ligesindede, du altid kan række ud til, når du har brug for sparring på dine udfordringer eller hjælp til at træffe den rette beslutning. Netværket er din bro til faglig og personlig udvikling, så du er opdateret på de nyeste marketingtrends og får udviklet din værktøjskasse.

Du får en personlig kontakt i June, som er din netværksleder. Du kan altid ringe, og får løbende mails med ny viden og inspiration. Du bliver også del af en fortrolig Facebook-gruppe, så du har nem adgang til sparring og videndeling med dine netværkskolleger.

Netværksmøde B2B Marketing2

Du får også adgang til:

 • Tre møder i din personlige gruppe​, hvor vi går i dybden med aktuelle temaer og cases fra medlemmerne.

 • 45 minutters online-sparring mellem møderne, hvor vi følger op på aktuelle udfordringer og temaer.

 • En personlig kontakt i din netværksleder som hjælper dig med kontakter, match-making og sparring

 • Fælles netværksmøde én gang årligt med inspirationsoplæg fra eksperter, medlemscases​ og networking på tværs af de personlige grupper

 • Personlig Facebook gruppe til videndeling og sparring
 • ”Jeg er igennem de sidste 3 år vokset utrolig meget med opgaven som marketingansvarlig. Men jeg ved ikke, hvor jeg ville være uden mit fantastiske marketingnetværk. ’Sammen er vi ikke alene’ kunne godt være vores motto. Det er en fornøjelse at vokse og lære med medlemmerne i netværket, og jeg går altid derfra med fornyet energi, nyt mod og en lang to do-liste.”
  [Brug ikke] Julia Geier, Varo Julia Geier Nielsen, Technical B2B Marketing, VARO

Medlemmer er med til at sætte dagsordenen:

Input og erfaringer fra medlemmer er drivkraften i netværket. Vi ønsker at være tæt på medlemmerne og sikre, at du får værdifuld viden og input til temaer, som matcher din hverdag og dine aktuelle udfordringer.

Det gør June blandt andet sammen med netværkets advisory board, som består af medlemmer fra B2B marketing-netværket. Udover at være ambassadører for netværket bidrager de også med vigtige input til strategi og udvikling af netværket.

Mød advisory boardet

 • Formand: Heidi Westerby, PCP Corporation
  LinkedIn
 • Næstformand: Julia Geier Nielsen, VARO Group
  LinkedIn
 • Gitte Klimek, K. Hartwall A/S
  LinkedIn
 • Frederik Graves, Daniamant A/S
  LinkedIn
 • Mie Damgaard, BLÜCHER
  LinkedIn
 • Henriette Sabine Thorup, DSI DANTECH
  LinkedIn
Advisory Board 2022
Fra venstre mod højre: Henriette, Heidi, Frederik, Mie og Gitte
 • "Vi har flere gange hjulpet andre medlemmer med viden og har selv fået kvalificeret sparring, som har hjulpet os videre. Når vi deltager på webinarer og seminarer, får vi altid værdifulde indspark på højaktuelle problematikker, så vi er up-front på udviklingen. Gode input til fx strategi, planlægning af indsatser og effektmåling bidrager til at understøtte salget."
  (Brug ikke) Poul Elvstrøm ITW GSE Poul Elvstrøm, VP & General Manager, ITW GSE

Mød June, som driver netværket og de personlige grupper

Få sparring af dit netværk i B2B Marketing

Jeg har mange års erfaring med hele marketingpaletten og har selv haft fingrene i de udfordringer, du typisk sidder med som marketingansvarlig i en international B2B-virksomhed.

Jeg trives med facilitatorrollen og vil gøre mit bedste for, at du får noget med hjem fra møderne. Du kan altid ringe, og jeg har fokus på at være opsøgende og tale løbende med jer medlemmer, så vi får sammensat de helt rigtige grupper og tager emner op, der bidrager med ny viden og læring til dig og netværket.

Er du nysgerrig på, om B2B Marketing-netværket er noget for dig? Og vil du gerne høre mere om de personlige grupper, og hvad det bedste match er for dig og din virksomhed? Så book et uforpligtende Teams-møde, eller giv mig et kald.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt

 • Head of B2B Marketing Network

  June Sejrup

  Head of B2B Marketing Network
  +45 6133 9548 jus@danishexport.dk
 • June Sejrup

  Head of B2B Marketing Network

  June driver netværket B2B Marketing, hvor hun ruster marketingansvarlige til at drive og udvikle marketingfunktionen i deres virksomhed. 

  I sin karriere har June haft bred berøring med internationale virksomheder. Hun har beskæftiget sig med hele marketingpaletten og har hands-on erfaring med de udfordringer, du typisk sidder med som marketingansvarlig i en SMV.

  Head of B2B Marketing Network