• Kurser

Danish Export Academy

Dit nye fysiske og digitale læringsrum. Når dørene slår op i efteråret 2024, får du adgang til de kurser og digitale værktøjer, som du skal bruge til at styrke din eksport.

Danish Export Academy bliver Danmarks første og eneste kursuscenter, som udelukkende fokuserer på eksport. Det betyder, at du får undervisning af høj kvalitet af Danmarks førende eksperter inden for eksport.

Kurser til din hverdag

Efter et kursus i Danish Export Academy kan du gå hjem og bruge det, du har lært, med det samme. Eksport er omdrejningspunkt i alle kurser, som er målrettet forskellige funktioner og organisationsniveauer i din virksomhed.

Kursusprogrammet har sit fundament i Eksportens DNA®, og det bliver udviklet i samarbejde med undervisere, som har mange års erfaring med eksport og rådgivning af eksportvirksomheder. Derfor er du sikker på, at du finder kurser, som passer til dit arbejde med eksport og dine udfordringer.

Mens vi arbejder på det nye kursusprogram, kan du stadig løfte dine kompetencer. Vi har gennemført kurser om eksport i mere end ti år, og derfor har du rig muligheder for at udvide din værktøjskasse.

 • Netværk Der Sidder Om Bord Og Netværker

  Bliv sponsor

  Vi vil øge dansk eksport. Vil du være med?

  Som sponsor af Danish Export Academy bliver din virksomhed synlig for de cirka 8.000 gæster, der hvert år besøger os enten fysisk eller virtuelt. Og du får adgang til en række fordele, som er betalt, når du er sponsor.

Løft dit digitale salg til næste niveau

Vil du holde et VR-møde med din kunde? Arrangere webinarer for jeres forhandlere?

Når vi slår dørene op til Danish Export Academy, kan du leje husets faciliteter, som er skræddersyet til digitale events. Du får blandt andet adgang til:

 • VR-område og 3D showroom
 • Professionelt webinarstudie
 • Stort konferencelokale med mulighed for online streaming
 • Green screen

Du får altså mulighed for at løfte dit digitale salg til helt nye højder, og du kan prøve noget udstyr af, inden du eventuelt selv skal investere.

Konferencesal

Omgivelser skabt til læring

Danish Export Academy bliver bygget i forlængelse af Eksportens Hus, og kommer til at danne rammen for både korte og længere kurser på flere niveauer og henvendt til forskellige funktioner i virksomheden.

Husets design indbyder til læring og er udstyret med teknik, så du også kan deltage online.

Samarbejdspartnere og Advisory Board sætter retningen

Det er vigtigt, at kursustilbuddet i Danish Export Academy afspejler de udfordringer, du oplever i dit arbejde med eksport. Derfor indgår vi en række samarbejdsaftaler med relevante partnere og etablerer et Advisory Board, som samler både erhvervsledere og eksperter. De er med til at sætte retningen for Danish Export Academy, så undervisningen er relevant og følger de nyeste trends og insights.

Danish Export Academy. Visualisering Udefra
Danish Export Academy får base i en helt ny tilbygning til Eksportens Hus.
 • ”Mange danske virksomheder er dygtige til at eksportere. Men endnu flere skal blive endnu bedre. Det kræver globalt mindset og stærke kompetencer inden for digitalt eksportsalg – og begge dele vil vi gerne være med til at fremelske."
  Thomas Hofman-Bang, administrerende direktør i Industriens Fond

Tak til Industriens Fond, A.P. Møller Fonden og Poul Due Jensen Foundation

Som har gjort det muligt at søsætte Danish Export Academy. Målet med centeret er at øge dansk eksport, professionalisere danske eksportører og digitalisere eksportdanmark.

Har du spørgsmål?

 • Sebastian Schwarz Head of Secretariat danish export / dansk eksport

  Sebastian Schwarz

  Deputy CEO & Head of Danish Export Academy
  +45 2366 7788 ses@danishexport.dk
 • Sebastian Schwarz

  Deputy CEO & Head of Danish Export Academy

  Vil du udvide dit netværk, så er der god sandsynlighed for, at Sebastian kan hjælpe dig. Han har mange års erfaring i Danish Export og et stort netværk og har derfor kompetencerne til at sætte dig i forbindelse med nye kontakter.

  Sebastian er født og opvokset i Tyskland, har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og mange års erfaring med internationale samarbejdsprojekter, kompetenceudvikling, videndeling og ledelse. Hans erfaring, overblik og evne til at skabe fælles fodslag giver ham et stærkt fundament for at give dig nye impulser i forhold til dit internationale arbejde.

  Sebastian Schwarz Head of Secretariat danish export / dansk eksport
 • Emma Matilde Petersen Export Consultant, Team Academy danish export / dansk eksport

  Emma Matilde Petersen

  Learning & Development Consultant
  +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Learning & Development Consultant

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Matilde Petersen Export Consultant, Team Academy danish export / dansk eksport
 • Nanna Læssøe Navntoft Learning & Development Consultant

  Nanna Læssøe Navntoft

  Learning & Development Consultant
  +45 6020 8567 nln@danishexport.dk
 • Nanna Læssøe Navntoft

  Learning & Development Consultant

  Vil du opgradere dine kompetencer og efteruddanne dig inden for eksport. Så er du i trygge hænder hos Nanna. Hun udvikler og afholder kurser i Danish Export Academy og sørger for, at der hele tiden er gode tilbud på hylderne til medarbejdere i de danske eksportvirksomheder.

  Nanna har tidligere arbejdet med blandt andet eksport og efteruddannelse hos Økologisk Landsforening.

  Nanna Læssøe Navntoft Learning & Development Consultant