I netværket ser vi på eksport fra et strategisk og ledelsesmæssigt perspektiv. Udgangspunktet er aktuelle temaer og cases fra medlemmerne, så drivkraften i møderne er dine og de andre medlemmers udfordringer.

Vi henter spændende keynote-talere ind, giver dig rum til at dele og få sparring på din virksomheds muligheder og udfordringer og tager en årlig studietur til et interessant eksportmarked.

Hvad får du som medlem?

Du møder dit netværk både fysisk og online i løbet af året. Møderne er forberedt, og din netværksleder faciliterer dialogen og skaber rammerne for et fortroligt rum, hvor du kan dele udfordringer og få sparring.

Et par gange om året møder du topledere fra andre grupper, når vi samler jer til et årligt topledertræf og en fælles studietur til et udvalgt marked.

Du modtager løbende relevant viden fra din netværksleder, som også er din personlige kontakt i Danish Export.  

Vi lægger årshjul en gang om året med: 

 • 3 faciliterede netværksmøder med fokus på aktuelle temaer og cases fra medlemmerne
 • Online tjek ind-møder
 • Et årligt topledertræf, hvor alle grupperne mødes på tværs
 • En fælles studietur til udlandet for alle grupper, hvor programmet er en kombination af møder, reference- og matchmakingbesøg med et stærkt fagligt indhold og plads til dialog, sparring og socialt samvær.
 • Viden og sparring fra din netværksleder
 • "Vi er en gruppe af topledere fra vidt forskellige brancher og med hver vores baggrund, erfaringer og kompetencer, der deler viden og sparrer med hinanden. Det giver mulighed for at diskutere problemstillinger, der ellers kan være svære at få belyst i det daglige arbejde. Helt konkret får jeg et dybdegående førstehåndsindblik i markeder og brancher, som jeg ellers skulle afsætte kostbare ressourcer til at få.”
  Martin Ripp-Jørgensen, Commercial Director, Bucher Municipal A/S

I Executive Management Forum er dit medlemskab personligt, og netværket er for dig, der er klar til at udfordre og blive udfordret på det forretnings-, ledelsesmæssige og personlige plan.

Vi optager op til 20 medlemmer i hver gruppe, og du bidrager aktivt med viden og bringer dine erfaringer på bordet. På den måde skaber vi et fortroligt rum, hvor der er tillid til at dele forretningskritisk viden og udfordringer inden for fx strategi og ledelse. Du bliver en del af en geografisk sammensat gruppe, hvor vi sørger for, at du ikke møder dine konkurrenter. 

Hvem møder du i netværket?

Deltagerne i gruppen arbejder alle som topledere i internationale B2B-virksomheder. De er en del af den øverste ledergruppe i en virksomhed eller forretningsenhed i en større virksomhed. Vi optager også særlige nøglepersoner.

Mød Charlotte, som driver netværket og de fortrolige grupper.

Charlotte har solid erfaring som virksomhedsleder og med at facilitere executive netværk både i Danmark og i forbindelse med internationale programmer og studieture.

Hun har været direktør i Center for Ledelse med ansvar for blandt andet executive leadership development og direktør i EGN med ansvar for top management netværksforretningen. Derudover har hun arbejdet som headhunter.

Uddannelsesmæssigt har Charlotte en master i organisationspsykologi, en HD i strategi og organisation, en erhvervspædagogisk uddannelse og er oprindelig uddannet i den finansielle sektor. Hun har suppleret med toplederuddannelser i Oxford, Asien og Danmark og er løbende certificeret i en række værktøjer til brug for arbejdet med lederudvikling, assessment og selection.

Kontakt Charlotte for en uforpligtende snak om dine muligheder i Executive Management Forum.

Kontakt

 • Charlotte Pontoppidan Wise Kontaktside Medarbejdere

  Charlotte Pontoppidan Wise

  Head of Executive Management Forum +45 2042 8589 cpw@danishexport.dk
 • Charlotte Pontoppidan Wise

  Head of Executive Management Forum

  Ledelse, udvikling og netværk er omdrejningspunktet i Charlottes karriere. Hun har været direktør i Center for Ledelse med ansvar for blandt andet executive leadership development og direktør i EGN med ansvar for top management netværksforretningen. Derudover har hun arbejdet som headhunter.

  Charlotte har solid erfaring som virksomhedsleder og med at facilitere executive netværk både i Danmark og i forbindelse med internationale programmer og studieture. I dag driver Charlotte virksomheden LeaderHubs, hvor hun rådgiver om ledelse og bidrager til, at ledere bliver rustet bedst muligt til at komme i mål med ambitiøse strategier.

  Uddannelsesmæssigt har Charlotte en master i organisationspsykologi, en HD i strategi og organisation, en erhvervspædagogisk uddannelse og er oprindelig uddannet i den finansielle sektor. Hun har suppleret med toplederuddannelser i Oxford, Asien og Danmark og er løbende certificeret i en række værktøjer til brug for arbejdet med lederudvikling, assessment og selection. Hun sidder desuden i et advisory board.

  Charlotte Pontoppidan Wise Kontaktside Medarbejdere