• Medlemsfordele

Et medlemskab fyldt med international vækst

Styrk dit eksportsalg med hjælp fra mere end 700 danske eksportvirksomheder.

Hos Danish Export hjælper vi danske eksportvirksomheder ud i verden med markedsviden, sparring og nye kontakter. Det har vi gjort siden 1965 - og det virker. Vores medlemmer har nemlig 49 procent mere eksport end andre sammenlignelige danske eksportvirksomheder.

Som medlem bliver du en del af et stærkt netværk med over 700 eksportvirksomheder, hvor vi hjælper hinanden med konkrete problemstillinger. Mangler du en god indgangsvinkel til en vigtig kunde? Eller en forhandler på dit næste marked? Vi og vores medlemmer kan hjælpe dig videre, så du kan skyde genvej til mere eksport og international vækst.

 • "Vi har været medlem i mange år, og det er her, vi får den videns- og erfaringsdeling, som vi ikke kan få andre steder, så det er et utroligt vigtigt netværk."
  Jørgen Lassen Eksportchef Bramidan Jørgen Lassen, eksportchef, Bramidan
 • 20A8230 (1)

  Industri- og branchefællesskaber

  Når du melder din virksomhed ind i Danish Export, bliver du del af et stærkt netværk med internationalt fokus. Men du kan også udvide dit medlemskab med et eller flere af vores industri- og branchefællesskaber, hvor du møder andre eksportvirksomheder, som du kan sparre med om konkrete udfordringer, kunder og markeder.

Dine fordele

Et godt netværk og de rigtige kontakter er den hurtigste genvej til internationalt salg. Det får du hos os. Men dit medlemskab indeholder også ekstra fordele, hvor du får faglige indspark og rig mulighed for at møde andre virksomheder, som du kan dele viden med.

Export Help Desk
Ring eller skriv til os og få hjælp til små og store spørgsmål om eksport. Vi bringer viden, erfaringer, samarbejdspartnere og medlemmer i spil for at hjælpe dig med din konkrete udfordring, så du kan komme hurtigt videre.

Her kan du tage fat i Help Desk

Temamøder
Deltag, når vi sætter fokus på markeder og industrier krydret med faglige indspark fra eksperter og andre medlemmer. Vores temamøder afholdes ude hos vores medlemmer, så du går hjem med ny inspiration og et stærkere netværk.

Kommende temamøder

The Conference
Gratis billetter til to årlige konferencer med eksport i centrum. Konferencerne tager aktuelle emner op, så du får ny viden og inspiration, som er relevant for dit eksportarbejde. Samtidig er der rig mulighed for at udvide dit netværk og møde vores samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig og din virksomhed ud i verden.

Tilmeld dig her

Markedsrapporter
Markedsrapport fra Statista koster i gennemsnit 495 USD. Men er du medlem hos os, kan du få dem ganske gratis. Rapporterne gør dig klogere på dine markeder og segmenter – for eksempel i forbindelse med ekspansion eller nye samarbejder.

Bliv klogere

Viden om eksport
Invitation til spændende webinarer og adgang til guides, kontrakter og skabeloner, og masser af interessante artikler, hvor du for eksempel kan læse om, hvordan andre medlemsvirksomheder arbejder med en bred vifte af eksportudfordringer.


Særlige fordele i Billund Lufthavn

I forbindelse med udvalgte eksportfremstød kan du som medlem af Danish Export få adgang til Fast Track og komme gratis ind på Business Loungen i Billund Lufthavn.


Få endnu mere ud af dit medlemskab

Industri- og branchefællesskaber
Her kan du netværke med andre, som kender din branche og udfordringer.

 • Fremstød. Messe Danish Export. Dansk eksport.

  Du har indflydelse

  Danish Export Association er en medlemsdrevet forening - fx er vores bestyrelse alle medlemmer. Derfor har du og din virksomhed stor indflydelse på de aktiviteter, vi sætter i søen. Vi vil meget gerne høre dine idéer og forslag.  

Deltag i netværksmøder og andre events

Cirka 200 arrangementer om året, hvor du kan deltage gratis eller til en fordelagtig pris.

Du kan for eksempel:

 • Tage med os på fagmesser og stå stærkt som del af det danske brand under Pavilion of Denmark
 • Deltage i netværksmøder, hvor du hører spændende oplæg og møder andre, som arbejder med eksport
 • Rejse med os og en lille gruppe virksomheder på markedsbesøg, hvor du kommer helt tæt på kundernes beslutningstagere
 • Lytte med på spændende webinarer og sparringsmøder, som tager aktuelle emner op fra vores industrier

Se alle aktiviteter

En genvej til Kina
Fra vores kontor i Shanghai hjælper vores kollegaer dig og din virksomhed med etablering, markedsføring, rekruttering og meget mere på det kinesiske marked. De kender markedsmekanismerne indgående, og kan hjælpe din virksomhed ud på det kinesiske marked hurtigere.

Læs mere

Rabat hos vores partnere
Leder du efter en eksportekspert? Dyk ned i vores panel af fagligt specialiserede partnere, som kan hjælpe dig med en lang række konkrete eksportudfordringer. Du kan for eksempel få gratis kreditrapporter, rabat på oversættelse og meget mere.

Partnere

Mødelokaler i Silkeborg til medlemspris
Vil du holde team-, bestyrelsesmøde eller noget helt tredje uden for vante rammer? Book et mødelokale i Eksportens Hus til medlemspris.

Book mødelokale

 • Danish Export Iba 17

  Kurser og efteruddannelse

  I Danish Export Academy får du kurser, workshops og master classes, som er udviklet til eksportvirksomheder. Du kan for eksempel blive bedre til at lede dine udenlandske medarbejdere, lære at skrive en god value proposition, eller hvordan du får succes med virksomhedens eksportstrategi.

Book et møde

 • Morten Lauridsen Member Relations Manager Danish eksport / Dansk eksport

  Morten Lauridsen

  Member Relations Manager
  +45 6020 8556 mol@danishexport.dk
 • Morten Lauridsen

  Member Relations Manager

  Morten har mere end ti års erfaring som salgs- og marketingkoordinator, og dem bruger han til at varetage dine interesser i Danish Export som Member Relations Manager.

  Book et møde

  Morten Lauridsen Member Relations Manager Danish eksport / Dansk eksport
 • Pernille Vildsted Nielsen Project Consultant danish export

  Pernille Vildsted Nielsen

  Member Relations Manager
  +45 6020 8579 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Member Relations Manager

  Pernille er cand.mag. i tysk og international virksomhedskommunikation og har erfaring fra både vind- og tøjbranchen, hvor hun med øje for forretningen har koordineret diverse salgsaktiviteter samt udarbejdet investor-/salgspræsentationer. Pernille er god til at skabe overskuelige og effektive interne salgsprocesser.

  Pernille Vildsted Nielsen Project Consultant danish export