Nyhedsbreve Billede Two Colm

Nyt og viden fra Danish Export

Skal din virksomhed ind på et nyt marked?

Gør som mere end 7.228 andre eksportinteresserede og tilmeld dig mails med nyt, viden og invitationer til events fra Danish Export og vores netværk.

Kommende aktiviteter
 • Eksportsælger Udd Billede
  17.08.2022

  Efteruddannelse: Eksport og internationalisering

  Denne uddannelse gør dig skarpere og giver dig den nyeste viden, metoder og teknikker til at arbejde professionelt og målrettet med dit eksportsalg både strategisk, taktisk og operationelt.

  Tilmeld dig her
 • Eksportenshus Foretrukket
  19.08.2022

  Reception & direktørskifte

  Danish Exports direktør Ulrik Dahl siger efter knap 20 år farvel til foreningen og giver bolden videre til sin efterfølger. Vær med til at byde den nye direktør velkommen, og send Ulrik godt afsted mod nye udfordringer.

  Tilmeld dig her
 • Kvinde I Laboratorie
  31.08.2022

  Medical Fair Asia 2022 - Singapore

  Access the Southeast Asian markets for hospital, diagnostic, medical and rehabilitation equipment & supplies.

  Tilmeld dig her
 • Webinar Feature Image
  09.09.2022

  Webinar: Digitalt eksportsalg - muligheder og dilemmaer

  Tilmeld dig her
 • Drinktec Til Web
  12.09.2022

  Drinktec 2022

  Drinktec in Munich is held every 4 years and covers the entire value chain from production to packaging. The fair has been held for 60 years and was among others established in Munich due to the great local brewery production. Join us at Pavilion of Denmark at Drinktec 2022 in Munich

  Tilmeld dig her
 • Norge Flag - norsk flag
  19.09.2022

  Diagnostic & laboratory market meetings - Norway

  Do you want to strengthen your position as a supplier to the diagnostic & laboratory technology and equipment market in Norway?

  Tilmeld dig her
 • Seminar Eksportkonfer
  21.09.2022

  Agent & distributørdagen

  Vil du optimere dit samarbejde med agenter og distributører? Og vil du have viden og input til værktøjer, du kan bruge i samarbejdet med dine forhandlere i en mere digital tid?

  Tilmeld dig her
 • Forhandling Feature
  27.09.2022

  Forløb i forhandlingsteknik

  Træn dine evner ved forhandlingsbordet og overvind interessekonflikter med din forhandlingspartner

  Tilmeld dig her
 • Feature Image Euronaval
  18.10.2022

  Euronaval 2022

  Do you want to deliver your products and solutions to the global navy market? Exhibit at Pavilion of Denmark at Euronaval and meet high ranking decision makers from the world’s leading navy nations.

  Tilmeld dig her
Rundt om Danish Export

Medlemsfordele

Som medlem bliver du del af et fagligt fællesskab med dygtige danske eksportører, der vil vækste internationalt. Du får samtidig adgang til medlemsfordele, viden og events.

Dit bindeled til eksportviden. Ræk ud til os, hvis du har en eksportudfordring eller mangler nye kontakter

Export Help Desk

Kontakt os nu
Find alle fordele og ydelser i Danish Export

Services og fordele

Se tilbud og fordele
Vi varetager dine politiske interesser og arbejder på at sikre synlighed og de bedste vilkår for danske eksportvirksomheder.

Eksportens Stemme

Se Export Talks
Marktmonitor Sandra Background Image, Feature Image, Media (Modul)

Skræddersyet markedsrapport på seks dage

Skal din virksomhed ind på et nyt marked?

Med Marktmonitor får du et komplet overblik over potentialet for din virksomhed på det marked, du har valgt. Det gør dig i stand til at vurdere markedspotentialet og gøre etableringen mere gnidningsfri.

 • "Der findes ikke ret mange andre foreninger, som har medlemmer, der har så stor en berøringsflade som Danish Export. Det giver mig mulighed for at netværke med mennesker og virksomheder inden for vidt forskellige brancher."
  Carsten Poulsen, Sales Manager, Daniit Se på LinkedIn
 • "Fish Tech netværket har haft afgørende betydning for ULTRAAQUA UVs vej til nye eksportmarkeder. Velarrangerede fællesstande på messer på relevante markeder med god støtte og sparring, har gjort det meget lettere for os at etablere os på de forskellige markeder. Netværksmøder i Fish Tech byder på relevant og opdateret markedsviden og go-to strategier og med unik mulighed for networking med de øvrige deltagere."
  Sebastian Vaajakari, Sales Director, ULTRAAQUA A/S https://www.linkedin.com/in/sebastianvaajakari
 • "Danish Export Association har gennem årene været en fantastisk og inspirerende medspiller i at bane vejen på nye markeder, etablere netværk og nye samarbejder til gavn for koncernens globale udbredelse."
  [Brug ikke] Poul Due, Profil Poul Due Jensen, Group President/CEO, Grundfos
 • Eksportbarometer - grafik

  Eksportbarometer

  Eksportbarometer er det nye nøgletal, som hvert kvartal giver dig en indikator på, hvordan det står til med dansk eksport.

  Eksportbarometer forudsiger og synliggør udviklingen i dansk eksport med det formål at fremme eksporten og understøtte danske eksportvirksomheder, beslutningstagere, politikere og presse med nyeste viden.