Gratis adgang til statistik og rapporter fra Statista

Som medlem af Danish Export har du fri adgang til databasen www.statista.com, som giver dig indsigt, rapporter og statistikker på tværs af flere end 170 industrier og 150 lande.

Statista indeholder blandt andet en lang række statistikker, industri-, lande- og virksomhedsrapporter samt relevant markedsdata.

Søg den rapport eller det statistik frem, du har brug for. Det kan eksempelvis være data på en branche, du opererer i, eller sågar på et marked, du ønsker at ekspandere til.

Finder du noget, der kunne være interessant for netop din virksomhed, så bestil din rapport herunder - så sørger vi for at hente det ned til dig hurtigst muligt, oftest indenfor 1 hverdag, så du ganske hurtigt kan få gavn af dem.

Statista
 • Statista Fremsøg Rapporter

  Fremsøg rapporter

  Tilgå Statista, anvend søgefunktionen med relevante stikord, og fremsøg derved de rapporter eller statistikker, der kan være relevante og interessante for netop dig og din virksomhed.

  Gå til Statista.com
 • Statista Fremsend Forespørgsel

  Bestil rapporter

  Bestil herefter det ønskede materiale ved at klikke på bestillingsformularen nedenfor, eller send en mail til Mathias på mnv@danishexport.dk.

  Bestil rapport
 • Statista Modtag Rapporter

  Modtag rapporter

  Få herefter fremsendt de ønskede rapporter og statistikker - oftest indenfor 1 hverdag - så du hurtigt kan bruge informationerne til at træffe velovervejede beslutninger.

Tips: Find det, du leder efter

Er det første gang, du bruger Statista?

Brug tre minutter på videoen herunder, inden du hopper ind på Statista.com – så finder du hurtigere relevante statistikker og rapporter, som vi kan trække ud og sende til dig.

Hvis du ikke kender Statista, hvordan du bruger det eller hvad det indeholder, så kan du blive meget klogere her.

Searching explained in 3 minutes: How to find what you are looking for Video fra Statista.com