• Q&A
 • Q&A: My Danish Export

Q&A: My Danish Export

Read in English

Hvis du oplever udfordringer med systemet, kan du finde svar på de fleste spørgsmål her. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er My Danish Export?

I My Danish Export får du blandt andet adgang til markedsrapporter, on demand webinars og deltagerinformation for de arrangementer, du er tilmeldt. Du har adgang, hvis din virksomhed er medlem hos os, eller du er tilmeldt et af vores arrangementer.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind?

Der kan være flere årsager til, at du ikke kan logge ind.

Hvis din virksomhed er medlem, så skal du blot registreres i vores system. Kontakt os på marketing@danishexport.dk eller slå genvej vi at udfylde vores nyhedsbrevsformular her

Hvordan connecter jeg med LinkedIn?

Når du er oprettet som bruger og logget ind, kan du tilføje din LinkedIn-profil. Det gør du ved at trykke 'Tilføj LinkedIn-profil' øverst på 'My Danish Export'-siden under dit navn. 

Når din profil er tilføjet kan du fremover logge ind ved at bruge LinkedIn.

Min kollega kan logge ind, men min e-mail bliver afvist?

Du er nok ikke registreret i vores system. Kontakt os på marketing@danishexport.dk eller slå genvej vi at udfylde vores nyhedsbrevsformular her.

Hvordan opretter jeg en bruger?

My Danish Export trykker du på ’Sign up here’. Indtast din e-mail, og følg instrukserne på din skærm.

Sådan opretter du en bruger

Hvilke sider skal jeg være medlem for at se?

Hvis du støder på et link, som er markeret med en lille hængelås, betyder det, at du skal være logget ind for at se indholdet på siden. Hvad du kan se afhænger af, hvilke netværk din virksomhed er medlem af.

Der er også sider, som du kan se uanset, hvilke(t) netværk din virksomhed er medlem af fx:

Har du spørgsmål?

 • Farver Rene 2018 Web2019

  René Blidegaard

  Marketing & Digital Manager +45 3027 6080 reb@danishexport.dk
 • René Blidegaard

  Marketing & Digital Manager

  Vil du have sparring på web eller digital markedsføring, så skal du have fat i René. Han har ansvaret for vores hjemmeside, marketing og digitale systemer og er knivskarp til projektledelse samt til at skyde og klippe video.

  René har erfaring fra marketing- og mediebureauer, hvor han blandt andet har arbejdet med medier, digitale projekter og marketing.

  Farver Rene 2018 Web2019