Food Tech netværksmøde, 1. december 2021

Tidspunkt

01.12.2021

Kl. 09.30-15.30

Sted

Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

Pris

Medlemmer af Danish Export - Food Tech: 945 DKK
Ikke-medlemmer af Danish Export - Food Tech: 1.890 DKK

I henhold til vores forretningsbetingelser, gælder følgende regler ved afbud:
• Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse er afbud vederlagsfrit.
• Ved afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelse betales 50% af prisen.
• Ved afbud senere end 7 dage før afholdelse betales hele prisen.

Ledige pladser:

25 / 25

Danish Export - Food Tech er et netværk af virksomheder, der leverer udstyr, løsninger, teknologi og rådgivning til den globale fødevareindustri. 

Her er fokus kommercielt, og medlemmerne deler viden og erfaringer, der bidrager til øget salg og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

Programmet for netværksmødet er under udvikling. 

600 X 450 Til Web

Program

  • Ankomst & registrering
  • Velkommen til netværksmøde og dagens program v/ Susanne Holm, Head of Food Tech
  • Kend dit netværk: Præsentation fra Hydract v/ Michael Daniel Palm Hansen, Sales Manager, Hydract
  • Bordet rundt: Hvad rører sig i min virksomhed lige nu? Alle får mulighed for at præsentere status, udfordringer og søge sparring. Vi deler information om markeder, kunder og projekter.
  • Introduktion til mulighederne ved køberfinansiering: Har du prøvet at miste en ordre, fordi din kunde ikke kunne skaffe finansiering? Eller kan du sælge mere, hvis du tilbyder din kunde op til fems års kredit – eller din lagerførende forhandler op til to års kredit - mens du får betaling ved levering? EKF Danmarks Eksportkredit og Jyske Bank har stor erfaring med at lave finansieringsløsninger til virksomheder i udlandet, der køber maskiner og anlæg fra danske producenter, især inden for FoodTech.

    Trine Klarsø, seniorspecialist i Jyske Bank, giver en introduktion til de muligheder, der ligger i ordningen, og hvordan de kan understøtte dit eksportsalg. Trine er uddannet cand.negot. og har arbejdet med eksport i 20 år, heraf de sidste 13 år i Jyske Bank, hvor hun er ansvarlig for samarbejdet med EKF og anvendelsen af deres produkter.
  • Frokost
  • Rundvisning: Food Innovation House viser rundt i deres innovationskøkken og demo-supermarked, hvor robotsortering af affaldsfragmenter er et af de spændende projekter, der produktudvikles i v/ Gyda Bay, COO, Food Innovation House
  • Arla Foods og bæredygtighed v/ Alejandro de la Vega Fernandez, CAPEX Project Manager, Arla Foods. Alejandro giver dig et indblik i virksomhedens syn på bæredygtighed i hele værdikæden, som er et af fokusområderne i deres 2026 strategi. Bæredygtighed skal ses i hele værdikæden fra landmanden, over indpakning, energiforbrug i produktionen og transport. Hør også om, hvordan du som leverandør skal forholde dig til Arla Foods mission på bæredygtighedsområdet, og hvorfor Arla Foods ser det som en af deres vigtigste missioner at agere bæredygtigt (Oplægget er på engelsk)
  • Kaffepause
  • Food Nation: Præsentation af imageanalysen 2021 med fokus på Kina, USA og Tyskland v/Maria Dyrby Nielsen, Head of Communications and Project Manager og Kristin Holme, Senior Project Manager. De præsenterer de nyeste resultater fra Food Nations årlige imageanalyse af Danmark som ledende fødevarenation, der i år fokuserer på fødevaresikkerhed, kvalitet og teknologi som løftestand for at opretholde ressourceoptimering med udgangspunkt i det tyske, amerikanske og kinesiske marked.
  • Afrunding