Food Tech netværksmøde 16. november 2023

Den 16. november mødes vi til netværksmøde i Danish Export – Food Tech. Til dette netværksmøde besøger vi FORCE Technology i Brøndby. Kom og vær med og bliv opdateret på din branche - vi sætter nemlig god tid af til både networking og inspirerende indlæg.

Tidspunkt

16.11.2023

Kl. 09.30-16.00

Sted

FORCE Technology, Park Alle 345, 2605 Brøndby

Se kort

Pris

Medlemmer af Danish Export - Food Tech: DKK 1.045,-*
Medlemmer af Danish Export Association: DKK 2.090,-*
Ikke medlemmer af Danish Export Association: DKK 3.135,-*
*Alle ovenstående priser er ekskl. moms.

I henhold til vores forretningsbetingelser, gælder følgende regler ved afbud:
• Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse er afbud vederlagsfrit.
• Ved afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelse betales 50% af prisen.
• Ved afbud senere end 7 dage før afholdelse betales hele prisen.

Deadline for tilmelding er d. 9. november

Sandra
Head of Food Tech Sandra Ladefoged +45 2478 1292
Mia Lundkvist Bach Member Relations Coordinator danish export / dansk eksport
Project Consultant Mia Lundkvist Bach On maternity leave

Danish Export - Food Tech er et netværk af virksomheder, der leverer udstyr, løsninger, teknologi og rådgivning til den globale fødevareindustri. 

Her er fokus kommercielt, og medlemmerne deler viden og erfaringer, der bidrager til øget salg og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

Program

 • Ankomst & registrering hos FORCE Technology i Brøndby
 • Velkommen til netværksmøde og dagens program
  v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech
 • Bordet rundt - kort præsentation af deltagerne
 • Velkommen til FORCE Technology
  v/ Vibeke Kistrup Holm, afdelingsleder for Audit and Verification og Alan Friis, senior teamleder for hygiejnisk design, FORCE Technology

  Vi får en præsentation af FORCE Technology, hvorefter vi skal se nogle af deres testfaciliteter med fokus på hygiejne (inklusive aktiviteter i EHEDG), overfladekarakterisering, sammensætning af materialer. EHEDG = European Hygienic Engineering and Design Group.

 • Frokost hos FORCE Technology
 • Kend dit netværk: Præsentation af Eilersen Electric A/S
  v/ Christine Holt, Sales Director, Eilersen Electric A/S

  Vi får en præsentation af Eilersen Electric A/S og får indblik i deres forretningsfokus på fødevarer og pharma industrien. For kort tid siden lancerede Eilersen Electric et nyt bæredygtigt kalibreringssystem for vejesystemer, som var en af de nominerede til prisen HI Sustainable Development Award. Derudover kommer Christine ind på Eilersens succeser og udfordringer på eksportmarkeder, hvor de har fokus, og hvordan de gør.

 • Oplæg fra Coronet Cake Company ApS
  v/ Susan Mønster Birk, Sales & Admin. Manager, Coronet Cake Company ApS

  Susan Mønster Birk giver indblik i Coronet og deres forretning. Det har været en rejse med opkøb, ændringer i strategi og markedstilgange for at opnå et turnover, som ikke er slut endnu. Rejsen har også ledt til nye forretningsmuligheder, som har medført nye produktlinjer og kommende optimeringer i deres nuværende produktion samt etablering af nye maskinanlæg.

 • Kaffepause 

 • Hvordan kan du bruge ChatGPT i dit internationale salgsarbejde
  v/ Poul von Wowern, driver von Wowern Consult

  AI er på alles læber i øjeblikket og med god grund. AI er ikke bare et buzzword, det er en reel drivkraft for forandring, og det kommer til at ændre mange ting i vores hverdag - hurtigt!

  Dog er der mange der bøvler med at finde ud af hvordan man konkret kommer i gang med at bruge AI effektivt – især på salgssiden. I dette oplæg får du inspiration til hvordan du rent praktisk kommer i gang, og dermed kommer med på AI vognen i forhold til salg, og faktisk også foran mange af konkurrenterne, som verden ser ud i dag.

 • Afrunding

 

Der er god tid til at netværke i løbet af dagen med dine industrikollegaer.

 • Henrik Mørkholdt - netværksmøde, oplæg

  En snak på netværksmøde fører til eksportordrer

  BEMA og ROTEK deltager i netværksmøder, fordi begge virksomheder oplever, at det giver konkret værdi. De bliver opdateret på deres branche, og når alle spiller med åbne kort, opstår nye synergier. Det har ført til eksportordrer for begge virksomheder.

Oplægsholdere
 • Vibeke Kistrup

  Vibeke Kistrup Holm, afdelingsleder for Audit and Verification, FORCE Technology

  Vibeke Kistrup Holm er afdelingsleder for Audit and Verification, hvilket rummer aktiviteter indenfor fødevareområdet, hvilket primært omfatter fødevarekontaktmaterialer, fødevaresikkerhed, hygiejnisk design samt certificering af fødevaresikkerhed på ledelsesniveau og rengørelige udstyrskomponenter. Vibeke har tillige ansvaret for den strategiske indsats i FORCE på ressourcer og cirkulærøkonomi. Vibeke er kandidat i fødevarevidenskab og -teknologi, PhD i fødevarekemi og har arbejdet i GTS-verdenen snart 17 år, de seneste 11 år i FORCE.

  LinkedIn
 • Alan Friis

  Alan Friis, senior teamleder for hygiejnisk design, FORCE Technology

  Alan Friis er senior teamleder for hygiejnisk design, hvilket omfatter ansvar for laboratorier til hygiejnisk test og mikrobiologi samt certificering af proceskomponenter i henhold til retningslinjer fra European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) og er EHEDG autoriseret evaluator (AEO) med ansvar for Nordeuropas eneste EHEDG autoriserede testlaboratorium. Alan varetager en bred vifte af træningsaktiviteter blandt andet som EHEDG autoriseret underviser. Alan er uddannet civilingeniør, PhD i bioteknologi, MBA og har arbejdet med fødevareproduktion og produktionsteknologi i mere end 25 år (mange af årene på DTU) og har været i FORCE i 3 ½ år.

  LinkedIn
 • Poul Von Wowern

  Poul von Wowern, driver von Wowern Consult

  Poul er ejer af konsulentfirmaet von Wowern Consult, hvor han hjælper virksomheder med at skabe en værdibaseret kommercielle tilgang - ofte internationalt. Med en værdibaseret kommerciel tilgang kan du opnå større differentiering fra konkurrenterne, skabe en bedre bundlinje og få endnu mere tilfredse kunder. Derudover har Poul som Associate Professor på VIA University College undervist og forsket i den kommercielle tilgang i de sidste 8 år. Et felt som han er internationalt førende indenfor. Han har relevant og konkret kommerciel erfaring fra blandt andet Grundfos, Maersk, BDO og Siemens Wind Power. Poul leverer evidensbaseret viden og værktøjer, som er i top og hjælper dig til at se hele din kommercielle tilgang i et værdibaseret perspektiv samtidig med, at det hele er gjort simpelt og hands-on, så du kan bruge det direkte i din hverdag.

  LinkedIn
 • Christine Holt

  Christine Holt, Sales Director, Eilersen Electric A/S

 • Susan Mønster Birk

  Susan Mønster Birk, Sales & Admin. Manager, Coronet Cake Company ApS

  Susan Mønster Birk er uddannet inden for økonomi, marketing og ledelse. Hun har tidligere både arbejdet med IT og internationale lederuddannelser, men har brugt de seneste 15 år i fødevarebranchen