Partner: VivoLead - sikrer nem registrering af messekunder og højere konverteringsrate

VivoLead er en mobil app til nem registrering af dine messekunder. Med VivoLead kan du i ét samlet system hurtigt registrere, kvalificere og sende produktinformation tilbage til kunderne.

”Vivolead tilbyder scanning af visitkort, nem synkronisering og eksport af data. Det giver os mulighed for at digitalisere kundeemnerne, så vi kan foretage en ordentlig opfølgning og forhåbentlig lande nye salgsmuligheder. En anden sej funktion er, at du kan sende mails til dine kundeemner fra appen, så du kan få en tidlig krog i kunden.”

Rasmus Findahl Christensen, Online Marketing Coordinator at Desmi

VivoLead hjælper dig med at holde styr på alle dine messekunder og giver et nemt grafisk overblik over kunderegistreringer og brugere. Samtidig sparer din virksomhed tid og penge på administration.

VivoLead har en lang række indbyggede automatiserede funktioner, der gør det nemt for alle at bruge systemet, og med en kort 3 minutters introduktionsvideo er du i gang.

Med VivoLead får du:

 • Nem registrering af messekunder
 • Hurtig besvarelse af forespørgsler med automail
 • Udtræk af alle kundedata som Excelfil
 • Integrér alle jeres produktbrochurer, websider mv. 
 • Kan afvikles på 6 sprog (DK/DE/ENG/FR/ES/CH)
 • Egen cloud-konto med alle data
 • 15 procent rabat som medlem af Danish Export Association

”Introduktionen af VivoLead har sparet os både tid og penge og gjort det muligt for os at handle hurtigere på kundehenvendelser. Fra januar 2018 til august 2019 har vi sendt næsten 1700 mails ud, og interne besparelser er i samme periode omkring 200.000 DKK, efter at vi har betalt VivoLead for deres tjenester."

Søren Rimmen, Global Marketing Manager, DEIF A/S

VivoLead er din genvej til hurtig og nem håndtering af messe-leads
Devices Hvid

Nem registrering af messekunder

Besvar hurtigt kundeforespørgsler, og oplev en langt større værdi og konverteringsrate.

Med VivoLead installeret på din mobile enhed får kunden den produktinformation han/hun har bedt om med det samme og kan derfor hurtigt tage en beslutning om at gå i en videre salgsdialog med din virksomhed eller ligefrem lægge en ordre hos jer.

 • Networking Hilser

  Danish Exports partnere

  Se listen over vores partnere og se, hvilke fordele det giver dig som medlem.