Tanja Hai – Styrk samarbejdet, og skab større resultater

Vil du stå i spidsen for teams, der ser nye muligheder, arbejder i samme retning og skaber resultater ud over, hvad de selv og andre forventer?

Konstante forandringer og usikkerhed er et vilkår i dag, og du har brug for medarbejdere, der tager ansvar, ser muligheder frem for begrænsninger og tør træde ud i nye udfordringer.

Når du har et team, der sammen skaber en stærk fællesskabsfølelse og føler sig trygge i samarbejdet med hinanden, fordi de selv har indflydelse, vil du opleve, at I kan skabe større resultater sammen.

Tanja Hai 2

Jeg hjælper jer med at udvikle jeres samarbejde gennem:

  • Skræddersyede teamcoachingforløb, der støtter teams i at skabe rammerne for deres samarbejde og implementere det i hverdagen, så der sker en reel forandring.
  • Undervisning og workshops i kommunikation og lederskab, som giver jer et fælles sprog, der minimerer konflikter og udvikler samarbejdet.
  • Undervisning og workshops i persontyper baseret på Enneagrammet, som giver forståelse for, hvorfor vi handler, som vi gør og anviser veje til at få adgang til mere potentiale.
  • 1:1 ledercoaching, så du står stærkere og mere autentisk som leder.
  • 1:1 medarbejdercoaching, der støtter medarbejderne i at nå deres mål.

Du får en samarbejdspartner, der har indgående kendskab til SMV’ers hverdag. Jeg bruger min viden om, hvordan vores mindset og psykologi fungerer, mine værktøjer som ledercoach og teamcoach og min erfaring som leder og rådgiver, når vi samarbejder. Den viden og de værktøjer, jeg underviser i og bruger, træner jeg selv hver dag, så jeg ved, at de gør en forskel.

Tanja Hai 3

Hvem er jeg

Jeg er certificeret Ledercoach, Mastercoach i Teamcoaching & Leadership og Master i Kommunikation og Speaking fra Mindjuice Academy.  Derudover har jeg + 6 års erfaring som leder og + 15 års erfaring med marketing og kommunikation.

Kontakt