SØRENSEN- Connecting Markets

Siden 1994 har vi designet skræddersyede løsninger for virksomheder gennem en unik kombination af rådgivning og praktisk og håndbåren projektarbejde for at ledsage danske virksomheder igennem deres ekspansion til Tyskland.

Sammen med virksomheden og i et tæt parløb ønsker vi at opnå synlige og bæredygtige resultater. For at gøre dette og ekspansionen  i Tyskland til en succes tilbyder vi følgende hands-on løsninger:

 • Søgning efter kvalificerede medarbejdere
 • Identifikation af potentielle kunder, forhandlere, agenter, netværkspartnere, joint-ventures og strategiske alliancer
 • Bistand til hele processen omkring etablering
 • Omfattende manuelle og digitale markedsanalyser
 • Delegationsrejser
 • Bistand til at få opbygget en kundekreds (eksportchef til leje)
 • Kurser og kompetenceudvikling inden for praktisk eksportforberedelse

Vi støtter din ekspansion til Tyskland

Hele vores team står til rådighed for din succesfulde ekspansion til Tyskland, lige fra den første beslutning om at gå ind på markedet til etablering af et datterselskab. Med kontorer i Danmark og Tyskland står vi altid til rådighed for at gøre din eksport til en succes!

Faglig kompetence og erfaring i over 28 år

Vi har rådgivet og støttet virksomheder i deres ekspansion til Tyskland i 29 år. Ved at kombinere det tyske og skandinaviske marked skaber vi merværdi for vores kunder gennem individuel rådgivning og støtte, som finder sted i alle virksomhedens livscyklusser.

For at sikre, at din udvidelse bliver en komplet succes, lægger vi stor vægt på skræddersyede og individuelle løsninger, som ikke altid kan findes i en lærebog. Som kolleger og partnere i øjenhøjde ledsager vi dig gennem hele ekspansionsprocessen: fra strategisk forberedelse, gennem indtræden på markedet til etablering og rekruttering. Forud for dette går en omfattende markedsanalyse, som vi kan levere på kun 1-2 uger takket være et nyt digitalt analyseværktøj, Marktmonitor, til en meget attraktiv pris og 100% skræddersyet til din virksomhed og på basis af valide kilder samt vores viden og erfaring fra over 29 år.

Bliv en del af vores omfattende netværk - tillid, know-how og et fremragende omdømme er nemlig nøglen til din succes på det tyske marked.

SØRENSEN - Connecting Markets | LinkedIn

SØRENSEN - Connecting Markets | Facebook

Kontaktoplysninger:

Benny Egholm Sørensen
CEO, SØRENSEN – Connecting Markets
+49 160 94920453
bes@connecting-markets.com
Se profil på LinkedIn

Kontakt

 • Hvad er netværk og networking?

  Danish Exports partnere

  Se listen over vores partnere og se, hvilke fordele det giver dig som medlem.