Sådan rekrutterer vi

Vi tror på, at et godt match mellem faglighed og personlighed er afgørende for en succesfuld ansættelse. Derfor har vi et åbent og enkelt rekrutteringsforløb, hvor vi afstemmer forventninger undervejs.

Forløb

Få en idé om, hvordan et forløb kan se ud fra ansøgning til onboarding.

Ansøgninger

Vi annoncerer ledige stillinger her på sitet, Jobindex og på Linkedin. Du sender din ansøgning og bilag online på job@danishexport.dk. Har vi ikke en ledig stilling, der matcher dig, er du også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning hertil.

Vi kigger nøje på alle ansøgninger. Vi rekrutterer både efter personlighed og faglighed, så det er en god idé at lade begge dele skinne igennem i din ansøgning. 

Samtaler

Vi indkalder typisk 3-5 ansøgere til første runde af samtaler. Her kan vi få et indtryk af hinanden, og du har mulighed for at stille spørgsmål, du endnu ikke har fået svar på. 

Herefter vil 2-3 ansøgere blive indkaldt til anden samtale, hvor vi kan blive endnu mere konkrete og tale om forventninger til stillingen.

Afhængig af stillingen kan du også opleve, at vi bruger tests.

Alle, der søger, får et skriftligt svar på deres ansøgning. 

Onboarding

Når du igennem nåleøjet og takker ja til en stilling hos os, så kommer du igennem vores onboarding-forløb. Vi strikker et tilpasset forløb sammen til dig, der skal være med til at give dig en god start. Det vil fx indeholde: 

  • Tilknytning af en kontaktperson og en mentor
  • Et introprogram for den første tid
  • Rundvisning og præsentation af kolleger og teams
  • Introduktion til pc og it-systemer 
  • Intro til arbejdsopgaver på kort og længere sigt

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og måske byde dig velkommen som vores nye kollega.