For studerende

Vil du have et springbræt til en international karriere? Vi har løbende både praktikanter og studentermedhjælpere med på holdet.

Opgaver og erfaring med internationalt præg  

Som praktikant eller studentermedhjælper hos os får du relevante opgaver og erfaring til dit CV, hvis du er på udkig efter en international karriere. 

Praktikant

Vi gør meget ud af, at du får en praktikperiode med gode oplevelser, spændende opgaver og relevante udfordringer. Du kommer med til mange af vores aktiviteter, hjælper vores netværk med at servicere vores medlemmer og får indsigt i vores hverdag fra første række.  

Studentermedhjælper

Som studentermedhjælper hjælper du vores netværk med at løse opgaver for vores medlemmer. Du udvikler dine kompetencer gennem ansvar for dine egne opgaver, som du fx løser ved at samarbejde med kolleger på tværs af foreningen. 

Samarbejde med studerende

Leder du efter en virksomhed, du kan samarbejde med i forbindelse med opgaveskrivning? Vi samarbejder indimellem med studerende fx til specialer. Kontakt os, hvis du har en god idé, så kigger vi på dit forslag og vender retur til dig. 

Emma, praktikant 2019

Vi søger løbende praktikanter

Vi har i øjeblikket ingen praktikantstillinger. Du er dog altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@danishexport.dk

Mød tidligere praktikanter

Mød vores tidligere praktikanter Niklas Lindgaard og Michael Sand Hagelskjær, og hør, hvad de har fået ud af deres praktikforløb hos os.