Eksportens Hus som arbejdsplads

Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores medlemsvirksomheder med at styrke deres internationale salg. Det skaber økonomisk vækst, flere arbejdspladser og mere velfærd herhjemme, og det er et mål, der giver rigtig god mening for os.

Eksportens Hus er samlingssted

Eksportens Hus i Silkeborg er vores hjemstavn, og her har hovedparten af vores kolleger deres dagligdag. Derudover har vi kontor i Shanghai og i København. 

Samarbejde er på dagsordenen

Hos os samarbejder du med omkring 35 kolleger. Vi faciliterer videndeling, sætter medlemmer på talerstolen, forbinder medlemmer og rejser ud sammen med medlemmer. Derfor samarbejder og netværker vi i høj grad også med vores cirka 700 medlemsvirksomheder. 

Vi gør meget ud af at dele viden og kontakter internt, bruge hinandens indspark og hjælpe hinanden i mål med opgaver, så vi kan yde den bedste service for vores medlemmer.

Fællesskab og glæde

Det er vigtigt, at det giver dig energi, udfordringer og glæde at tage på arbejde. Her er leg, frirum og grin i sociale arrangementer med til at styrke samarbejdet med kollegerne. Vi har derfor mange fælles arrangementer i form af tilbagevendende aktiviteter og giver plads til gode initiativer.

Du kan fx være med til: 

  • Morgenløbetur og frokostgåtur i vores smukke omgivelser
  • Plankeudfordringer, bordfodbold og morgenyoga
  • Almindsø Stafet og Tæl Skridt-konkurrence
  • Julefrokost og sommerfest
  • Mange kage-initiativer
Mie Og Riikka, Cruise & Ferry (1)
Mie Jakobsen og Riikka Kuusilehto på tur med Cruise & Ferry

Internationalt mindset

Hele holdet i Danish Export har en naturlig interesse i, hvad der foregår uden for Danmarks grænser. Derfor vil du få kolleger, som har boet, studeret eller arbejdet i forskellige lande verden over. 

Vores kolleger har fx været bosat i:

  • Spanien, Kina, Finland, Tyskland, USA og Frankrig

Derudover samarbejder vi med internationale organisationer, messearrangører og ambassader, så vores medlemmer hurtigt kan få nye kontakter på et marked. 

Mød os

Hos os får medlemmerne mulighed for at deltage i netværk, fremstød og kurser inden for eksport. Derfor har vi løbende brug for fagligt stærke og ambitiøse kollegaer, der vil med på holdet. 

Få indblik i, hvem vi er her

Mød Thomas Andersen, Head of Health Tech, som fortæller om dagligdagen hos os.