• Om os
  • Karriere i Danish Export

Karriere i Danish Export

Vil du hjælpe danske virksomheder med at øge deres eksport?

Så er et job eller en praktik i Danish Export Association den rette karrierevej for dig. Her bliver du en del af et hold, som brænder for at øge dansk eksport, og hvor netværk ligger i vores DNA. 

Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel for Danmark og danske virksomheder. Det gør vi ved at ruste danske virksomheder til at blive endnu dygtigere til at eksportere varer til udlandet.

Hele verden som arbejdsplads

Som en af vores kolleger bliver du en del af en organisation, der er i konstant vækst, forandring og bevægelse. Du vil få kolleger, som ofte er på farten for at hjælpe vores medlemmer med deres udfordringer i hele verden - fra Silkeborg til Shanghai.

En uge har du en kollega på messe i Dubai, den næste en på markedsbesøg i Hamborg og den tredje holder vi seminar i huset. Aktivitetsniveauet er højt, og vi har et tæt samarbejde, så vi kommer i mål med alle initiativer. 

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stilling.

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@danishexport.dk.

Vi søger løbende nye praktikanter. Læs mere for studerende

Foto Velkommennyemedl.
Et udsnit af vores kolleger
Job i Eksportens Hus

Få et kig ind i maskinrummet

Kom ind under huden på os, og læs mere om, hvordan det er at arbejde i Eksportens Hus, hvordan vi ansætter nye kolleger, og hvordan vi samarbejder med studerende.

Eksportenshus Foretrukket

Eksportens Hus som arbejdsplads

Læs mere
Raadgivning, Afrapportering, Salg

Sådan rekrutterer vi nye kolleger

Læs mere
Networking Ekstrastock

For studerende

Læs mere