• Nyt og viden fra Danish Export

Tilmeld dig nyt og viden fra Danish Export

Vil du have viden om eksport, din branche, markeder og muligheder baseret på andre virksomheders erfaringer? Så tilmeld dig nyt og viden fra et eller flere af vores netværk.

I vores profilcenter har du det fulde overblik over vores nyhedsbreve. Det er her, du kan tilmelde dig mails med nyt, viden og invitationer til events fra vores forskellige netværk. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Verdensmaal Kasser SGD

Følg også Danish Export på LinkedIn

På LinkedIn deler vi viden og eksportnyt, så du altid er opdateret på det nyeste fra Danish Export Association.

Nyt og viden fra Danish Export

Nyt fra Danish Export Association

Én gang om måneden sender vi dig viden om aktuelle emner inden for eksport og fortæller om de arrangementer, du kan deltage i.

Academy
Invitationer til kurser, efteruddannelse og konferencer om eksport fra Danish Export - Academy.

B2B Marketing
Viden om B2B markedsføring og invitationer til kurser og seminarer fra Danish Export Associations marketingnetværk.

Executive Management Forum
Viden om de aktuelle emner inden for strategi og forretningsudvikling, som vi bearbejder med i netværket. Du får også information om kommende arrangementer i netværket.

Bioenergy
Viden om aktuelle emner og virksomheder inden for Bioenergi branchen samt information om og invitationer til aktiviteter i Danish Export – Bioenergy.

Cruise & Ferry
Nyheder, info og leads fra branchen samt invitationer til netværksmøder, matchmaking, kundebesøg og eksportfremstød i Cruise & Ferry-netværket.

Energy
Nyhedsbrev ca. to gange månedligt med de seneste informationer om aktiviteter og invitationer til interessante arrangementer inden for energy-branchen.

Fish Tech
Markedsinfo fra den internationale fiskeri-, forarbejdnings- og akvakulturindustri samt info om aktiviteter arrangeret af Danish Export – Fish Tech.

Food Tech
Markedsinfo, rapporter og leads fra den internationale fødevareindustri – samt information om netværksarrangementer og eksportfremstød arrangeret af Danish Export – Food Tech.

Health Tech
Viden om aktuelle emner inden for Danish Export – Health Tech samt de netværksarrangementer og eksportfremstød, du har mulighed for at deltage i.

Marine
Nyheder og info fra branchen samt invitationer til netværksmøder, matchmaking, kundebesøg og eksportfremstød i marine-netværket.

Water
Viden om aktuelle emner inden for Danish Export – Water samt de netværksarrangementer og eksportfremstød, du har mulighed for at deltage i. Både i Danmark og udlandet.

Water China
Viden, opdateringer og case-stories om aktuelle emner inden for vandindustrien i Kina og U-S-E Water Projektet, samt informationer om kommende aktiviteter i Kina eller i Danmark.