• Netværk
 • Academy
 • Din kursusarrangør, når eksportsalg er kernekompetencen

Din kursusarrangør, når eksportsalg er kernekompetencen

Mangler du indspark og ideer til den næste kursusdag i din virksomhed? Ønsker du at øge jeres internationale salg ved at løfte kompetencerne indenfor eksport og internationalisering?

Tag fat i os, og spar tid, når kurset skal arrangeres.

Vækst

Hvad er I optaget af at lykkedes med?

Vi går meget op i at arrangere en dag der matcher jeres ønsker og behov, så I når i mål med jeres strategi og målsætninger. Programmet for dagen planlægges i samarbejde med jer, så I altid får en relevant og målrette dag.

Vi sætter en ære i, at være opdateret indenfor den nyeste viden om eksport - både strategisk og hands-on eksportsalg. 

Vi er foreningen for de virksomheder, der vil vækste internationalt. Derfor har vi et fagligt fællesskab, netværk og relationer der rækker ud over Danmarks grænser til dygtige danske eksportører, hvilke vi kan trække på, når vi skal arrangere din kursusdag. 

Eksportens DNA®

Alle vores aktiviteter tager udgangspunkt i Eksportens DNA® og har fokus på, hvordan virksomheder får succes med eksport. Forskning viser, at vores medlemmer har 49 procent mere eksport end andre sammenlignelige danske eksportvirksomheder. Læs mere om Eksportens DNA.

 

Team Academy

Du sparer tid

Lad os skræddersy din næste kursus- eller personaledag efter dine behov. Vi slår genvej og sparer dig for en masse tid, ved at bruge vores store netværk af eksportvirksomheder, undervisere og partnere til at sammensætte det rette program for dig. 

Besøg Eksportens Hus

Kom ud af huset til inspirerende omgivelser centralt i Jylland

Eksportenshus Sekundær

Eksportens Hus

Eksportens Hus Opdækning

Lokaler og forplejning

Prisen for din kursusdag varierer afhængigt af antal deltagere, ønsker til lokale og forplejning, kursuslængde og format, underviserhonorar mv.

Kontakt os for et overslag i pris eller udfyld kontaktformularen øverst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Tag fat i os

 • Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019

  Sofie Lyder Andersen

  Export Consultant & Head of Academy +45 6022 0073 sla@danishexport.dk
 • Sofie Lyder Andersen

  Export Consultant & Head of Academy

  Som ansvarlig for Danish Export – Academy sørger Sofie for, at du og dine kolleger bliver klædt på til at håndtere jeres eksport. Sofie kan også hjælpe dig med at udnytte dit medlemskab i foreningen optimalt og sætte dig i forbindelse med nye kontakter, som du kan sparre med om internationalt salg.

  Sofie har boet halvandet år i Beijing, hvor hun blandt andet arbejdede i handelsafdelingen på den danske ambassade og tog sin kandidat på Sino-Danish Center. Hun taler kinesisk og har stor kulturforståelse og viden om, hvordan danske virksomheder skaber en international profil.

  Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web
 • Farver Sebastian 2018 Web2019

  Sebastian Schwarz

  Head of Secretariat +45 2366 7788 ses@danishexport.dk
 • Sebastian Schwarz

  Head of Secretariat

  Vil du udvide dit netværk, så er der god sandsynlighed for, at Sebastian kan hjælpe dig. Han har mange års erfaring i Danish Export og et stort netværk og har derfor kompetencerne til at sætte dig i forbindelse med nye kontakter.

  Sebastian er født og opvokset i Tyskland, har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og mange års erfaring med internationale samarbejdsprojekter, kompetenceudvikling, videndeling og ledelse. Hans erfaring, overblik og evne til at skabe fælles fodslag giver ham et stærkt fundament for at give dig nye impulser i forhold til dit internationale arbejde.

  Farver Sebastian 2018 Web2019