Export Help Desk – dit bindeled til eksportviden

Vi er dit bindeled til at få viden ind i virksomheden. Hvis du har spørgsmål om eksport, brug for hjælp til eksportudfordringer eller nye kontakter, kan du række ud til os i Export Help Desk.

Sammen spiller vi hinanden gode, og som medlem af Danish Export Association har du adgang til et netværk af rådgivere, aktører og +700 virksomheder, der alle arbejder med eksport, som vi kan hjælpe dig med at bringe i spil.

Kontakt os på tre måder:

Tre kontaktmuligheder
 • Text Image Slider, 550X500 (1)

  Giv os et kald

  Du kan ringe til os på telefon +45 31 11 38 38 og få personlig hjælp til spørgsmål, udfordringer & nye kontakter. Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 9-15. Fredag kl. 9-14. Vi holder lukket i weekenden og på helligdage.

 • 3

  Skriv til os på chatten

  Vi sidder klar ved tasterne alle hverdage mellem kl. 9-12 og 13-15, så du kan hente personlig hjælp til spørgsmål, udfordringer og nye kontakter. Åben chatten ved at klikke på 'Export Help Desk' ikonet nederst i højre hjørne.

 • 4 (1)

  Udfyld formularen

  Du kan oprette en henvendelse ved at udfylde formularen herunder, hvis du f.eks. søger svar på komplekse eksportudfordringer. Vi vender tilbage til dig inden for 5 arbejdsdage.

  Åben formular
Export help desk - team

Vi står klar til at hjælpe!

Når du ringer eller skriver til os, bliver du mødt af; Emma, Morten, Sofie og Sebastian. Alle med en bred viden og en stor kontaktflade, så du bl.a. kan få sparring på:

 • Hvem i dit netværk af +700 eksportvirksomheder i Danish Export, der kan blive din sparringspartner
 • Hvordan du får kontakter i ind- og udland 
 • Hvor du finder den eksportviden, du mangler

Vi bringer vores netværk i spil og sætter dig i kontakt med netværkskolleger, offentlige og private aktører, eksportrådgivere, foreninger m.fl.

Branchespecifik sparring

Er du medlem af vores funktionsnetværk eller industrinetværk, kan du også kontakte netværkskonsulenten og få viden og sparring inden for branchen.

Se en oversigt over alle vores netværk her

Sådan kan et forløb se ud, når du kontakter os:

"Viden rejser gennem mennesker"
- Philipp Schröder, professor i økonomi, Aarhus Universitet

Gratis adgang til statistik og rapporter fra Statista

Som medlem af Danish Export har du fri adgang til databasen www.statista.com, som giver dig indsigt og facts på tværs af 170 industrier og flere end 150 lande.

Læs mere om, hvordan du bruger denne service her

Læs betingelserne for brug af Export Help Desk her