Eksportkonferencer i Danish Export

Deltag på to årlige Eksportkonferencer med spændende talere fra ind- og udland.

Som medlem af Danish Export har du adgang til to Eksportkonferencer hvert år. Deltagelse i konferencen er gratis for en person pr. medlemsvirksomhed.

På konferencerne sætter vi fokus på aktuelle emner indenfor eksportfaget, og sammensætter et program af inspirerende og lærerige indslag, for dig som eksportvirksomhed. Vi inviterer eksperter og erhvervslivet til at fortælle om de nyeste trends samt egne erfaringer fra hverdagen med eksportarbejdet.

På konferencerne sætter vi fokus på inspiration og netværk på tværs af foreningen, derfor er der altid mulighed for, at du kan møde resten af dit netværk i Danish Export og få en god snak.
Konferencerne foregår i inspirerende omgivelser, hvor virksomheder som Audi, Ørsted og Grundfos tidligere har været vært for konferencerne.

På eksportkonferencerne får du:

 • Viden om aktuelle eksportemner
 • Ekspertoplæg fra ind- og udland
 • Plads til netværk med andre medlemmer
 • Cases fra andre eksportvirksomheder
 • Inspirerende omgivelser med fx rundvisning
Tidligere konferencer
 • Eksportkonference Networking3

  2022: Bæredygtighed

  I foråret 2022 var Ørsted vært for årets første eksportkonference med fokus på bæredygtighed. Her gav Ørsted, Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping, Chr. Hansen og Ricola Group deltagerne indsigt i, hvordan virksomhederne arbejder med bæredygtighed.

  Se video fra dagen
 • Eksportkonference 2021

  2021: The end of globalization?

  Eksportkonferencen 2021 blev afholdt i Fængslet i Horsens. Her var det helt store tema den potentielle afkobling mellem USA og Kina der fyldte dagen, samt hvordan danske eksportvirksomheder kunne håndtere situationen.

  Se programmet
 • Eksportkonference 2020

  2020: Hvordan fremtidssikrer du dit eksportsalg

  I 2020 besøgte vi Christiansborg til en konference om, hvordan danske eksportvirksomheder skal indrette sig, for at være fremtidssikret.

  Se hvordan det så ud, da vi gæstede Christiansborg
Seminar Eksportkonfer

Det praktiske

Eksportkonferencer i Danish Export er eksklusive for medlemmer.  

Deltagelse i konferencen er gratis for en person pr. medlemsvirksomhed. 

 1. person Danish Export medlem: gratis
 2. person Danish Export medlem: 3.980 kr. ekskl. moms

No-show gebyr for gratis-deltagere: 500 kr. 

Som medlem af Danish Export modtager du invitation til den næstkommende konference i din indbakke, hvis du er tilmeldt nyhedsbreve fra os. Du tilmelde dig lige her.

Mød vores partnere 

Du kan altid møde vores partnere i Danish Export på Eksportkonferencerne, og få en snak i pauserne. Se hvem partnerne er, og hvad de kan gøre for dig her. 

 • Team Export Help Desk DEA02969

  Services og fordele i Danish Export

  Få et overblik og hurtig adgang til dine medlemsfordele og services i Danish Export, der kan hjælpe med at ruste din eksportforretning til vækst.