Charlotte Pontoppidan Wise

Head of Executive Management Forum

Ledelse, udvikling og netværk er omdrejningspunktet i Charlottes karriere. Hun har været direktør i Center for Ledelse med ansvar for blandt andet executive leadership development og direktør i EGN med ansvar for top management netværksforretningen. Derudover har hun arbejdet som headhunter.

Charlotte har solid erfaring som virksomhedsleder og med at facilitere executive netværk både i Danmark og i forbindelse med internationale programmer og studieture. I dag driver Charlotte virksomheden LeaderHubs, hvor hun rådgiver om ledelse og bidrager til, at ledere bliver rustet bedst muligt til at komme i mål med ambitiøse strategier.

Uddannelsesmæssigt har Charlotte en master i organisationspsykologi, en HD i strategi og organisation, en erhvervspædagogisk uddannelse og er oprindelig uddannet i den finansielle sektor. Hun har suppleret med toplederuddannelser i Oxford, Asien og Danmark og er løbende certificeret i en række værktøjer til brug for arbejdet med lederudvikling, assessment og selection. Hun sidder desuden i et advisory board.

Charlotte Pontoppidan Wise Kontaktside Medarbejdere