• Virtuelle møder Tyskland

Tyskland: Lær, hvordan du sælger med virtuelle møder

Til trods for, at Tyskland ligger lige om hjørnet, er den digitale udvikling og kultur meget anderledes end den danske. Deltag i workshops, træningsforløb, få feedback på din præsentation og lær, hvordan du sælger til Tyskland med virtuelle møder.

Du får:

 • Konkrete værktøjer inden for blandt andet virtuelle møder, præsentationsteknik, go to market-strategi og kulturforståelse
 • Mulighed for at træne din virtuelle præsentation og få feedback fra et panel af tyske erhversfolk
 • Sparring på dine udfordringer med virtuelle møder i Tyskland fra eksperter og de andre deltagere
Aktiviteter

Du kan deltage i

I efteråret 2020 har du mulighed for at deltage i en række aktiviteter, hvor det gennemgående emne er, hvordan du holder virtuelle møder med tyske kunder og partnere.

Projektledelse Marketing To Do Fra Pxhere
Du bliver klædt på til at styre virtuelle møder med dine tyske kunder sikkert i mål.

Online workshops

Tilmeld dig
Erfa Preben Sndergaard Doorsystem
Del dine udfordringer, og få feedback fra eksperter og andre virksomheder, som også arbejder med Tyskland. Træningsforløbene er et mix af fysiske og online møder.

Træningsforløb

Tilmeld dig
Forretningsmænd Networking
Få feedback og sparring på dine udfordringer fra projektets eksperter.

Individuel rådgivning

Læs mere
Kom med uden beregning

Projektet er drevet af Danish Export Association og støttet af GenstartNU under Industriens Fond. Derfor kan du deltage i projektets aktiviteter uden beregning.  

 

Tag testen: Hvor god er du til virtuelle møder?

Om du allerede er igang eller bare overvejer at bruge virtuelle møder i din dialog med tyske kunder og partnere, så er der måske plads til forbedringer?

Tag testen og få dommen over dine evner. Det tager kun få minutter.

Videomøde Online Virtuelle Møder Image Modul På Web 1440 X 1024 (1)

Bliv klædt på gennem workshop- og træningsforløb

På online workshops og i træningsgrupper, får du konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit eksportarbejde mod Tyskland. Omdrejningspunktet er virtuelle møder med tyske kunder og partnere, og vi kommer gennem emner, der favner alt fra teknik, og hvordan du får mødet til go to market-strategi og relationsopbygning gennem skærmen.

Du kan deltage i det hele, eller vælge de emner, som er mest relevante for dig og din virksomhed. 

Få tysk feedback på din præsentation

Deltager du i et træningsforløb, får du mulighed for at holde et online møde med et panel af tyske erhvervsfolk, som vil give dig feedback på din præstation.

Under træningsforløbet vil eksperter klæde dig på til præsentationen, som også er afslutningen på forløbet.

Bjarne Brynk, professionel formidler, underviser, rådgiver og tysklandsekspert, fortæller, hvorfor du skal holde virtuelle møder med tyske kunder og partnere.

Om projektet

Fra fax til virtuelle møder: Styrk dit eksportsalg til Tyskland med digitale kompetencer  

 • Projektet løber fra maj 2020 til marts 2021. 
 • Kernen i projektet er en række digitale workshops omkring digitale møder i praksis, online salgstræning, forhandlingsteknik, præsentationsteknik og kulturforståelse. 
 • Dertil kommer muligheden for individuelle pitches over for tyskere og tilkøb af skræddersyede rådgivningspakker til den enkelte virksomhed.
 • En række udvalgte partnere er eksterne undervisere på de forskellige workshops.

Dine kontakter

 • Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019

  Andreas Julskjær

  Head of Water +45 2262 1691 ajp@danishexport.dk
 • Andreas Julskjær

  Head of Water

  Andreas står i spidsen for Danish Export – Water. Han mener, at netværk er den hurtigste vej til nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor kan han både sætte dig i forbindelse med relevante kontakter inden for vand- og spildevandsbranchen og hjælpe med sparring på dit eksportarbejde.

  Andreas ved, hvordan danske vandvirksomheder etablerer sig i udlandet, fordi han har haft et tæt samarbejde med en række eksportører i branchen siden 2016. Han har boet i Tyskland, hvor han blandt andet arbejdede ved Generalkonsulatet i München og hos Infineon Technologies AG som Global Supply Manager.

  Andreas er uddannet Cand.Ling.Merc. fra Aarhus BSS, hvor han også har taget sin bachelor i international virksomhedskommunikation og europæiske studier. Derudover er han certificeret i PRINCE2 og arbejder til daglig med projektstyring og -ledelse. 

  Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Sebastian 2018 Web2019

  Sebastian Schwarz

  Network Director +45 2366 7788 ses@danishexport.dk
 • Sebastian Schwarz

  Network Director

  Vil du udvide dit netværk, så er der god sandsynlighed for, at Sebastian kan hjælpe dig. Han har mange års erfaring i Danish Export og et stort netværk og har derfor kompetencerne til at sætte dig i forbindelse med nye kontakter.

  Sebastian er født og opvokset i Tyskland, har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og mange års erfaring med internationale samarbejdsprojekter, kompetenceudvikling, videndeling og ledelse. Hans erfaring, overblik og evne til at skabe fælles fodslag giver ham et stærkt fundament for at give dig nye impulser i forhold til dit internationale arbejde.

  Farver Sebastian 2018 Web2019
 • Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019

  Susanne Holm

  Export Consultant & Head of Bioenergy +45 6020 8564 suh@danishexport.dk
 • Susanne Holm

  Export Consultant & Head of Bioenergy

  Susanne står i spidsen for vores netværk inden for bioenergi og arbejder med flere eksportprojekter i foreningen. Hun har stor erfaring med salg og kundesupport på en lang række eksportmarkeder, så hun kan blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kultur og forretningsprocesser.

  Susanne har tidligere været salgsingeniør, hvor hun fik en stor teknisk forståelse og erfaring med eksportsalg samt planlægning af messer. I Danish Export Association er hun med til at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne med at styrke deres eksport gennem netværksmøder og eksportfremstød.

  Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Krista Tilrettet Til Web 2019

  Krista Løvvang Nielsen

  På barsel
 • Krista Løvvang Nielsen

  På barsel

  Vi har sendt Krista på barsel! 

  Du er velkommen til at tage fat i en af vores andre medarbejdere her.

  Krista har haft fingrene i det meste af marketingpaletten, og hun kan blandt andet sparre med dig om LinkedIn, e-mailmarkedsføring, webkommunikation og PR. Med mere end fem år i Danish Export Associations’ marketingafdeling har Krista erfaring med de fleste af vores sektorspecifikke netværk, og hun ved, hvilke udfordringer marketingmedarbejdere møder til daglig.

  Farver Krista Tilrettet Til Web 2019