• Onboard Danish Design

Onboard Danish Design

Vil du være med til at indrette fremtidens flydende hoteller?

Onboard Danish Design øger dansk eksport til krydstogtindustrien ved at bygge bro mellem dansk design og et globalt krydstogtmarked i stor vækst. Med årlige vækstrater på op til 4,5% og som den hurtigst voksende del af den globale turismeindustri er krydstogtindustrien et marked med stort potentiale.

Projektet er støttet af Industriens Fond og drevet af Danish Export Association. Læs mere her.

Onboard Danish Design

Flydende minibyer med dansk design

Onboard Danish Design bygger bro mellem et globalt krydstogtmarked i stor vækst og danske virksomheder, der leverer designprodukter og indretningsløsninger. Målet er at skabe grobund for et nyt dansk eksporteventyr ved at hjælpe virksomheder ind på krydstogtmarkedet.

Shutterstock 1246552423 Reduceret
Læs om Onboard Danish Design

Om projektet

Om projektet
Shutterstock 744416737 Reduceret
Læs hvem der står bag projektet

Partnere

Hvem står bag?
Tillberg Billede HR 1 E1548842004139
Læs om de kommende og tidligere aktiviteter

Aktiviteter

Se aktiviteter
The Ritz Carlton Yacht Collection 2 E1548844166342
The Ritz-Carlton Yacht Collection Tillberg Design of Sweden

Hvem kan deltage?

Projektet er for alle virksomheder, som er interesserede i indrette fremtidens krydstogtskibe. Det er ikke en forudsætning, men det kan være din virksomhed allerede leverer produkter og løsninger til:

 • Restauranter
 • Hoteller
 • Biografer
 • Butiksindretning
 • Fitness og wellness
 • Hospitaler
 • Storkøkkener

Krydstogtskibe har udviklet sig til flydende byer og er derfor interessant for en bred vifte af virksomheder. Rederierne har behov for kvalitetsleverandører, som kan være med til at løfte oplevelsen til nye højder for krydstogtgæsterne.

 • “On land-based projects, it would never be possible to refurbish a hotel in two weeks but it seems like everything is possible on board a cruise ship.”
  Mads Agerholm, Export Manager, Dansk Wilton Se profil på LinkedIn

Kontakter

 • Farver Mie Tilrettet Til Web 2019

  Mie Jakobsen

  Head of Marine and Cruise & Ferry +45 2173 6336 mjj@danishexport.dk
 • Mie Jakobsen

  Head of Marine and Cruise & Ferry

  Mie er frontfigur for Marine- og Cruise & Ferry-netværkene. Med stor erfaring inden for eksport og rådgivning af virksomheder på både strategisk og praktisk niveau kan hun hjælpe dig videre, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Mie har boet og arbejdet i Hamborg, inden hun blev projektleder hos Dansk-Tysk Handelskammer. Der arbejdede hun i seks år, hvor hun fik erfaring med en lang række brancher – blandt andet transport og logistik. Derudover har Mie rådgivet virksomheder i forbindelse med licitationer i FN-regi.

  Farver Mie Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Riikka Tilrettet Til Web 2019

  Riikka Kuusilehto

  Export Coordinator +45 6020 8579 rik@danishexport.dk
 • Riikka Kuusilehto

  Export Coordinator

  Riikka hjælper medlemmerne i Cruise & Ferry- og Marine-netværkene med at øge eksporten gennem koordinering af fremstødsaktiviteter og netværksmøder samt udarbejdelse af sektorspecifikke månedsrapporter.

  Hun er også koordinator for projektet Onboard Danish Design, som Cruise & Ferry står i spidsen for. Riikka har seks år på den danske ambassade i Helsinki i rygsækken, hvor hun sad med public diplomacy, ekstern kommunikation, inden- og udenrigspolitik og projektledelse af events.

  Farver Riikka Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Ulrik Tilrettet Til Web 2019

  Ulrik Dahl

  CEO +45 3031 8788 uld@danishexport.dk
 • Ulrik Dahl

  CEO

  Ulrik står i spidsen for Danish Export Association, men du kan også finde ham på gulvet, når vi rejser ud i verden med danske eksportvirksomheder. Med et stort globalt netværk og mange års erfaring inden for eksport kan han sparre med dig om markedsvalg og eksportstrategi samt hjælpe med at åbne de rigtige døre.

  Ulrik har haft fokus på at fremme dansk eksport det meste af sin karriere. Derfor har han stor viden om markeder, forretningskultur, virksomheder, organisationer og etablering i udlandet. Ledelse og management af eksport er også blandt hans spidskompetencer. Han trækker blandt andet på erfaring fra sit eget konsulentfirma, der havde fokus på Japan, en stilling som handelsattaché ved generalkonsulatet i Shanghai og en lang række lederkurser.

  Ulrik skriver både sælger, agent, konsulent, virksomhedsejer, MBA, bestyrelsesformand og diplomat på CV’et.

  Farver Ulrik Tilrettet Til Web 2019