• Nyt og viden fra Danish Export

Nyt og viden fra Danish Export - Bliv up-to-date med, hvad der rører sig inden for dansk eksport

Vil du have viden om eksport, din branche, markeder og muligheder baseret på andre virksomheders erfaringer? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller nyt og viden fra vores netværk.

Nyhedsbreve Billede Two Colm

Modtag mails fra os og:

  • Bliv holdt up-to-date med det nyeste inden for dansk eksport
  • Få markedsinfo og viden om aktuelle emner inden for hver industri
  • Læs case-historier og få viden fra danske eksportvirksomheder
  • Modtag invitationer til eksportaktiviteter og kurser
Nyt og viden fra Danish Export

Nyt fra Danish Export Association
Én gang om måneden sender vi dig viden om aktuelle emner inden for eksport, og fortæller om de arrangementer, du kan deltage i.

Academy
Invitationer til kurser, efteruddannelser og konferencer, samt indbydelser til gratis eksportrelaterede webinarer og Export talks fra Danish Export - Academy.

B2B Marketing
Viden om B2B markedsføring og invitationer til kurser og seminarer fra Danish Export Associations marketingnetværk.

Executive Management Forum
Viden om de aktuelle emner inden for strategi og forretningsudvikling, som vi arbejder med i netværket. Du får også information om kommende arrangementer i netværket.

Cruise & Ferry
Nyheder, info og leads fra branchen samt invitationer til netværksmøder, matchmaking, kundebesøg og eksportfremstød i Cruise & Ferry-netværket.

Energy
Nyhedsbrev ca. to gange månedligt med de seneste informationer om aktiviteter og invitationer til interessante arrangementer inden for energy-branchen.

Fish Tech
Markedsinfo fra den internationale fiskeri-, forarbejdnings- og akvakulturindustri samt info om aktiviteter arrangeret af Danish Export – Fish Tech.

Food Tech
Markedsinfo, rapporter og leads fra den internationale fødevareindustri, samt information om netværksarrangementer og eksportfremstød arrangeret af Danish Export – Food Tech.

Health Tech
Viden om aktuelle emner inden for Danish Export – Health Tech samt de netværksarrangementer og eksportfremstød, du har mulighed for at deltage i.

Marine
Nyheder og info fra branchen samt invitationer til netværksmøder, matchmaking, kundebesøg og eksportfremstød i marine-netværket.

Subcontractor
Invitationer til events, kurser og eksportfremstød.

Water
Viden om aktuelle emner inden for Danish Export – Water samt de netværksarrangementer og eksportfremstød, du har mulighed for at deltage i. Både i Danmark og udlandet.

Water China
Viden, opdateringer og case-stories om aktuelle emner inden for vandindustrien i Kina og U-S-E Water projektet, samt informationer om kommende aktiviteter i Kina eller i Danmark.

Verdensmaal Kasser SGD

Følg også Danish Export på LinkedIn

På LinkedIn deler vi viden og eksportnyt, så du altid er opdateret på det nyeste fra Danish Export Association.