Der er et kæmpe potentiale

Tyskland er og bliver et stort marked med et kæmpe potentiale. Det kræver dog tålmodighed at vinde de loyale tyske kunders ordre. Som dansk eksportør vil du derfor også kunne opleve udfordringer, når I begiver jer ind på det tyske marked. Der er uden tvivl forretningsmæssige normer, som er gode at kende til, og et stigende fokus på digitalisering og digitale kommunikationskanaler gør ikke udfordringerne mindre. Det er her, vi kan hjælpe hinanden videre. 

Det nye landenetværk udspringer af, at vi mærker et øget fokus på vigtigheden af Tyskland som eksportmarked blandt danske eksportvirksomheder. 

Siden 2020 har vi i samarbejde med Industriens Fond under genstarNU haft særligt fokus på netop det digitale eksportsalg til Tyskland, hvor 200 danske eksportvirksomheder har deltaget i diverse aktiviteter: webinarer, workshops og erfaringsudveksling på tværs af brancher. 

I videoen herunder kan du høre, hvad deltagerne fik ud af projektet og det Tysklandsnetværk, de blev en del af:
Hør deltagernes oplevelser fra netværksgruppen i projektet "Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland"

Hvorfor skal du være medlem af Market Group Germany?

Du bliver del af en personlig og fortrolig gruppe på op til 20 medlemmer. Netværket er på tværs af brancher og industrier, og alle med en vigtig fællesnævner: et strategisk fokus på eksportsalget til Tyskland.

Som medlem får du et netværk med ligesindede, du altid kan række ud til, når du har brug for sparring på dine udfordringer eller hjælp til at træffe den rette beslutning. Netværket er din bro til faglig og personlig udvikling, så du er opdateret på, hvordan du kan se aktuelle og potentielle eksportudfordringer i et nyt perspektiv. 

Du får en personlig kontakt i Pernille, som er din netværksleder. Du kan altid ringe, og får løbende mails med ny viden og inspiration. Pernille sørger for at bringe tendenser, cases og eksperter på banen, som du kan bruge i dit daglige arbejde med eksportsalg til Tyskland.

Godt at vide

Ambitionen er, at vi opstarter flere netværksgrupper med hver deres fokus:

 • En netværksgruppe for dig, der sælger direkte fra DK
 • En netværksgruppe for dig, der sælger via agenter/distributører

Det er ikke et krav, at du taler tysk, men det forventes, at du forstår tysk på et relativt højt niveau, da flere indlæg og aktiviteter i netværksgruppen kan foregå på tysk.

Nedenfor ser du de årlige aktiviteter, du som medlem i netværket får mulighed for at deltage i:

[BRUG IKKE] Rundt Om Bordet

Hvad kræver det af dig at være med i netværket?

Hvis du skal have mest muligt ud af netværket, så du får nye input og idéer samtidig med, at du giver noget igen til netværket, kræver det, at du deltager engageret.

Her er 4 gode råd til dig som netværker: 

  1. Vær aktiv i dialogen på møderne med sparring og input til de gruppemedlemmer, der fremlægger deres udfordringer og overvejelser.
  2. Byd ind med egne udfordringer eller erfaringer på møderne.
  3. Forbered dig til hvert møde, så du er klar til at byde ind med sparring og erfaringsdeling, hvor det er muligt.
  4. Mød op - den bedste sparring opstår i et fortroligt rum, og det rum skaber vi kun, hvis alle så vidt muligt deltager i alle møder.
Kommende aktiviteter
 • Open Graph Market Group Germany Signatur
  26.09.2022

  Market Group Germany - Opstartsmøde den 26. september 2022

  Vil du blive en dygtigere eksportsælger med fokus på det tyske marked, så er Market Group Germany det rette netværk for dig. Du udvikler dig både personligt og fagligt, så du kan stå skarpt på det tyske marked. Tag med på opstartsmøde, og vær med til at sætte dagsordenen for netværket fra start.

  Læs mere og tilmeld
 • Open Graph Market Group Germany Signatur
  28.10.2022

  Market Group Germany - Online sparringsmøde den 28. oktober 2022

  Vi mødes online til sparring og status på eksportindsatsen til Tyskland

  Læs mere og tilmeld
 • Open Graph Market Group Germany Signatur
  22.11.2022

  Market Group Germany - Netværksmøde den 22. november 2022

  Læs mere og tilmeld