Biogas Anlaeg

Som medlem får du:

 • Et aktivt fællesskab med andre professionelle eksportører, som du kan sparre og dele erfaringer med.
 • Aktiviteter, som skaber synlighed for din virksomhed og genvej til kunder, partnere og offentlige instanser på eksportmarkederne.
 • Nøglefærdige fællesstande på internationale fagmesser
 • Fact finding-ture og delegationsbesøg på nær- og fjernmarkeder.
 • Tre til fire årlige netværksmøder, hvor du går hjem med faglig viden om markeder, får opgraderet din viden om eksport og hører nyt fra andre i branchen.
 • Halv pris på aktiviteter som fx netværksmøder, kurser og efteruddannelse.
 • En erfaren medlemsforening i ryggen, som tæller +600 B2B eksportvirksomheder.
 • ”På netværksmøder får vi fagligt udbytte om bioenergi og mulighed for at dele erfaringer og kontakter med andre virksomheder i branchen. Vi bygger og driver store biogasanlæg, så når vi får henvendelser som ikke er relevante for os, sender vi dem videre til en anden virksomhed i netværket og omvendt.”
  (Brug ikke) Jørgen Fink, Nature Energy, Bioenergy Jørgen Fink, Selvstændig
 • ”Som lille virksomhed har vi typisk kun en person afsted på messe. For vedkommende kan det være vanskeligt at få kontaktoplysninger på potentielle kunder, når der kommer flere på en gang. Derfor er det en fordel for os at udstille på en fællesstand, hvor virksomhederne kan hjælpe hinanden. Derudover er det rart, at vi ikke skal tage os af de praktiske hensyn på standen, så vi har mere tid til at pleje vores kunder.”
  (Brug ikke) Lars Ravn, Gemidan Ecogi A/S, Bionergy Lars Ravn Nielsen, CEO, Gemidan Ecogi A/S.

Hvem står bag?

Susanne Holm står i spidsen for Bioenergy-netværket. Hun har stor erfaring med salg og kunderelationer på en lang række eksportmarkeder. Derfor kan hun blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kulturer og forretningsprocesser.

I tæt samarbejde med netværkets advisory board udvikler og gennemfører Susanne netværkets aktiviteter og faciliterer videndeling og sparring medlemmerne imellem.

Susanne har tidligere været salgsingeniør, og har en stor teknisk forståelse samt erfaring med eksportsalg. Susanne har været i Danish Export Association siden 2016, og som medlem vil du ikke blot få glæde af hendes faglige ballast, sparring og evne til at spotte samarbejder og matchmake, men også hendes veludviklede servicegen og vindende personlighed.

Susanne er interesseret i at høre mere om dig og din virksomhed og hvordan hun kan være med til at løse dine eksportudfordringer.

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende samtale, hvis du vil vide mere om netværket, aktiviteterne eller om Danish Export Association generelt.

Kontakt

 • Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019

  Susanne Holm

  Project Manager & Head of Bioenergy and Food Tech +45 6020 8564 suh@danishexport.dk
 • Susanne Holm

  Project Manager & Head of Bioenergy and Food Tech

  Susanne står i spidsen for vores netværk inden for bioenergi og arbejder med flere eksportprojekter i foreningen. Hun har stor erfaring med salg og kundesupport på en lang række eksportmarkeder, så hun kan blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kultur og forretningsprocesser.

  Susanne har tidligere været salgsingeniør, hvor hun fik en stor teknisk forståelse og erfaring med eksportsalg samt planlægning af messer. I Danish Export Association er hun med til at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne med at styrke deres eksport gennem netværksmøder og eksportfremstød.

  Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Kommende aktiviteter
 • BIO360 Feature Image
  26.01.2022

  Bio360 Expo 2022

  Expand or maintain your business within bioenergy by exhibiting at Pavilion of Denmark at Bio360 Expo in Nantes, France on January 26-27, 2022.

  Læs mere og tilmeld
 • IFAT Logo Rgb
  30.05.2022

  IFAT 2022

  IFAT is by far the world's largest and most important trade fair in the environmental field - Here you will meet global customers and partners and expand your business. Join one of the three "Pavilion of Denmark" and take advantage of the support from Danish Export Association and Trade Council.

  Læs mere og tilmeld

Hvem er medlem?

Bredden af netværket er en af styrkerne i Bioenergy. Gruppen består af projektleverandører, komponentleverandører, rådgivere og teknologileverandører, som fokuserer på eksport til biomasse og biogas-projekter.

Vi har ca. 20 medlemsvirksomheder og netværket udvikler sig med god opbakning til aktiviteterne. Vi har et stort fokus på netværkstanken, for som samlet flok står vi bare stærkere. Herigennem hjælper vi fx hinanden med at skabe nye kontakter, og vi sætter fokus på de markeder, der er attraktive, og som I efterspørger viden om.

Det betyder, at du har stor mulighed for at møde kommende samarbejdspartnere, men også få nye kontakter og input, der kan hjælpe dig videre. Se en oversigt over medlemsvirksomhederne - og måske dine kommende sparringspartnere her.

Susanne Holm Bioenergy
Susanne Holm, Head of Bioenergy

Du og dine kollegaer får også adgang til:

 • Kurser og efteruddannelse inden for emner som eksportsalg, markedsføring, strategi, international kultur og forretningsudvikling.
 • Gratis webinarer, hvor du hurtigt, nemt og bekvemt kan få viden om eksportrelaterede emner.
 • En årlig eksportkonference, hvor alle medlemmer har mulighed for at mødes og få input og inspiration fra anerkendte talere inden for emner som netværk, digitalisering og eksport.
 • Sparring med foreningens netværkskonsulenter.
 • For medlemmer med eksport til Kina: Sparring med vores tre kinesiske medarbejdere om forretningskultur, etablering og rekruttering i Kina.
 • Eksportfaglige nyheder, hæderspriser og branding som medlem.
Advisory Board Bioenergy

Hvem sætter kursen?

Input fra medlemmer er drivkraften for netværket, fordi det er dig, der har føling med jeres udfordringer. Derfor udvikler og gennemfører Susanne netværkets aktiviteter og faciliterer videndeling og sparring medlemmerne imellem i tæt samarbejde med netværkets advisory board.

Advisory boardet består af:
 • Formand: Jørgen Fink, Selvstændig,
  LinkedIn
 • Lars Ravn, CEO, Gemidan Ecogi.
  LinkedIn
 • Thomas Gaardbo, CEO, Linka Energy.
  LinkedIn
 • Claus Gunge Mortensen, Project & Site Manager, Agro Business Park.
  LinkedIn
Hvad får du ud af medlemskabet i Bioenergy Lars Ravn Nielsen, CEO, Gemidan Ecogi A/S.
Viden

Hent viden og erfaringer

Vi deler viden og erfaringer om eksportsalg, så du bliver endnu bedre til dit arbejde, og jeres virksomhed hurtigere kan vækste internationalt.

[Brug Ikke] Johanne Moeller Cilaj 2019

Netværk opstår, når du mindst venter det

Læs artikel
Japan Shinto Shrine

Japan: Høj tarif på grøn el gør bioenergi attraktivt

Kingsley Aikins

Kingsley Aikins: Network is about giving, not taking

Læs artikel