• Efteruddannelse

Efteruddannelse ruster dig og din virksomhed til eksport

Hvis du vil lykkes med internationalt salg, skal eksport være en del af din virksomheds DNA. Det betyder blandt andet, at alle medarbejdere skal være godt klædt på til at løse de udfordringer og opgaver, som jeres internationale kunder har.

Hos os kan du deltage i en række kurser, webinarer og uddannelsesforløb, som giver dig viden og værktøjer inden for emner som eksportsalg, markedsføring, strategi, international kultur og forretningsudvikling. Alle kurser og uddannelsesforløb er målrettet B2B og har internationalt fokus, så du står stærkere på nye markeder og over for nye kunder.

Læs mere om de forskellige typer af efteruddannelse på siden her, og find det, der passer til dine behov og ønsker.

Online-uddannelse, når det passer dig

Som medlem kan du deltage i et bredt udbud af gratis webinarer, hvor du fx får ny eller opdateret viden om udvalgte eksportmarkeder eller brancher, nye tendenser inden for salg og markedsføring eller cases og erfaringer fra andre eksportvirksomheder. Læs, hvordan et webinar foregår i Danish Export Association her, eller se en oversigt over vores kommende webinarer på aktivitetslisten.

Alle webinarer optages, og du kan finde dem on demand bag login.

Seminar, Eksportens Hus
Seminar i Eksportens Hus
Halv- og heldagsseminarer inden for eksportsalg og markedsføring

Deltag på et seminar, og få ny inspiration med hjem fra eksperter og andre eksportvirksomheder. Et halvdagsseminar består typisk af to inspirationsoplæg om et aktuelt emne, mens et heldagsseminar giver dig en hel dag med ny viden og inspiration – både fra eksperter og andre eksportvirksomheder.

På et heldagsseminar har du også rig mulighed for at netværke med de andre deltagere, og ofte vil små workshops og netværksøvelser indgå som del af seminaret. Få et overblik over kommende seminarer her.

Uddannelse inden for eksportsalg og salgspsykologi

Trænger din værktøjskasse til en større opdatering, har vi i samarbejde med IBA - Erhvervsakademi Kolding udviklet eksportsælgeruddannelsen Eksportsælger 2.0 og salgspsykologi. Her lærer du om nye metoder og teknikker, så du kan arbejde mere målrettet med din virksomheds eksportsalg.

Sparring og videndeling i et mindre forum

Erfagrupper og Market Groups giver dig mulighed for at deltage i et forløb, hvor I arbejder fokuseret og går i dybden med et udvalgt emne, marked eller konkrete udfordringer. Der findes både grupper, som er tilknyttet de forskellige eksportnetværk og grupper, som er en del af medlemskabet i Danish Export - B2B Marketing

Vil du vide mere? Så tag fat i os:

 • Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019

  Sofie Lyder Andersen

  På barsel
 • Sofie Lyder Andersen

  På barsel

  Sofie er på barsel. Hvis du har spørgsmål til Academy, kan du kontakte Mie Jakobsen.

  Som ansvarlig for Danish Export – Academy sørger Sofie for, at du og dine kolleger bliver klædt på til at håndtere jeres eksport. Sofie har også ansvaret for at implementere FN’s 17 verdensmål i Eksportens Hus og har derfor indgående kendskab til, hvordan danske virksomheder kan bruge og drage fordel af målene.

  Sofie har boet halvandet år i Beijing, hvor hun blandt andet arbejdede i handelsafdelingen på den danske ambassade og tog sin kandidat på Sino-Danish Center. Hun taler kinesisk og har stor kulturforståelse og viden om, hvordan danske virksomheder skaber en international profil.

  Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019
 • Farver June Tilrettet Til Web 2019

  June Sejrup

  Head of B2B Marketing +45 6133 9548 jus@danishexport.dk
 • June Sejrup

  Head of B2B Marketing

  June driver netværket B2B Marketing, hvor hun ruster marketingansvarlige til at drive og udvikle marketingfunktionen i deres virksomhed. June er en del af marketingafdelingen, hvor hun blandt andet sørger for, at du kan læse dig til ny viden i Eksportmagasinet.

  I sin karriere har June haft bred berøring med internationale virksomheder. Hun har beskæftiget sig med hele marketingpaletten og har hands-on erfaring med de udfordringer, du typisk sidder med som marketingansvarlig i en SMV.

  Farver June Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Tanja Tilrettet Til Web 2019

  Tanja Hai

  Head of Communications & Marketing +45 2252 2906 tha@danishexport.dk
 • Tanja Hai

  Head of Communications & Marketing

  Tanja arbejder med marketing og kommunikation ud fra et strategisk mind set, og hun kan hjælpe dig med at rykke din marketingindsats frem og skabe resultater, der bidrager til bundlinjen.

  Udover at være i front for hele foreningens marketingafdeling er Tanja den ene halvdel af den duo, der driver vores netværk for marketingansvarlige i B2B-verdenen.

  Med mere end ti års erfaring som kommunikationsrådgiver kan Tanja sparre med dig og udvikle din markedsføring, så den understøtter forretningen og skærer igennem hos målgruppen. Hun har erfaring med en bred vifte af discipliner og kan fx hjælpe dig med at få lagt en marketingstrategi, at udarbejde konkrete presseindsatser og cases eller ruste dig til at skrive journalistisk.

  Farver Tanja Tilrettet Til Web 2019