Få svar på, hvordan et medlemskab kan booste din eksportvækst - Online introduktion til Danish Export

Er du nysgerrig på, hvorfor vores medlemmer har 49 procent mere eksport end andre sammenlignelige danske eksportvirksomheder? Bliv klogere på hvorfor din virksomhed også skal overveje et medlemskab i Danish Export Association.

Tidspunkt

10.06.2021

13.00 - 14.00

Sted

Pris

Gratis

Farver Morten Tilrettet Til Web 2019
Member Relations Manager Morten Lauridsen +45 6020 8556

Øg dit eksportsalg og bliv din virksomheds eksportmester

Forskning i Eksportens DNA® viser, at medlemmer i Danish Export Association har 49 procent mere eksport end andre sammenlignelige danske eksportvirksomheder
Et medlemskab hos os er en investering, men du vil hurtigt erfare, at du gennem netværk og viden øger dit internationale salg.

Vil du blive knivskarp på, hvordan Danish Export Association gør dig til en mester i eksport, så tilmeld dig vores gratis online introduktionsmøde den 10. juni. Her får du tips til, hvordan du bruger netværk i dit eksportarbejde, og hvordan du bedst udnytter et medlemskab i Danish Export Association.

Kender du fordelene ved et stærkt netværk?

Tag testen og find ud af, om du har værktøjskassen og netværket til at blive branchens bedste eksportsælger.

Eksport

Med et medlemskab i Danish Export Association får du bl.a.

 • Adgang til relevante fag- og sektorspecifikke netværk, hvor du får del i andres kontakter, erfaring og viden indenfor dit felt.
 • Kompetenceudvikling tæt på din hverdag og jeres eksportsalg, med Export Academy
 • Et fællesskab med mere end 600 dygtige eksportvirksomheder, som I får unik adgang til at sparre og dele erfaringer med.
 • Adgang til et online vidensunivers, med artikler, guides og webinarer, der giver inspiration og klæder dig på til eksportvækst. Find viden her
 • Kortere vej til kontakter og projekter, der sparer tid og ressourcer for dig og din virksomhed
 • En tæt og personlig dialog med os, så I hurtigt får adgang til de rigtige personer eller den rette viden for at komme videre med jeres eksportprojekter

Se programmet for introduktionsmødet herunder.

Program - Mere information følger

 • Hvad gør de mest succesfulde eksportvirksomheder

  Få opskriften på Eksportens DNA® og hør hvad der virker, når du vil øge eksporten. Hvordan får du mest muligt ud af dit medlemskab i foreningen? Hør hvad foreningen kan tilbyde dig og din virksomhed og bliv klogere på Danish Export.

  Hvad er værdien af netværk

  Få et indblik i, hvordan netværk egentlig fungerer, hvordan du bliver en networker og hvordan du helt konkret kan bruge det i dit eksportarbejde.

 • Tag gerne din kollega med - Vi glæder os til at byde velkommen

Kontakt

 • Farver Morten Tilrettet Til Web 2019

  Morten Lauridsen

  Member Relations Manager +45 6020 8556 mol@danishexport.dk
 • Morten Lauridsen

  Member Relations Manager

  Morten har mere end ti års erfaring som salgs- og marketingkoordinator, og dem bruger han til at varetage dine interesser i Danish Export som Member Relations Manager.

  Farver Morten Tilrettet Til Web 2019