Workshop i Hamborg: Hvordan bliver du en værdiskabende partner for din tyske kunde?

Vil du styrke din virksomheds omsætning på det tyske marked og samtidig være en loyal samarbejdspartner og ”Werte schaffender Berater” for din tyske kunde?

Tidspunkt

26.10.2022 - 27.10.2022

Kl. 09:00-17:00 onsdag og kl. 08:30-17.30 torsdag

Sted

Willy-Brandt-Strasse 75, 20459 Hamburg

Pris

9.995 kr. ekskl. moms for medlemmer af Danish Export Association samt partnere med specialaftaler
19.995 kr. ekskl. moms for andre

Tilmeldingen er bindende.

Deltagelsesgebyret dækker hele workshoppen samt forplejning. Eksklusiv overnatning, aftensmad og morgenmad.

Farver Sebastian 2018 Web2019
Head of Secretariat Sebastian Schwarz +45 2366 7788

Ledige pladser:

15 / 15

Tilmeld dig

Få unik og ærlig feedback fra et tysk Gremium

På denne 2 dages workshop i Hamborg får du konkrete værktøjer til at gå i dybden med den form for salgsarbejde, der passer bedst til dig og dine tyske kunder. Vi arbejder med dit udgangspunkt, din personlighed, din kulturforståelse, men tilpasser det den tyske kommunikationsform, der skaber resultater. 

Efter du er blevet klædt godt på, får du lov at pitche for et tysk Gremium, som giver dig unik og ærlig tilbagemelding, som du ellers ikke får fra dine tyske samarbejdspartnere.

Vi har nemlig inviteret en række tyske erhvervsfolk, der vil stille op til at give dig sparring og feedback på din præsentation og eksportstrategi til Tyskland. Det foregår på tysk, både med hensyn til sproget, men så sandeligt også med hensyn til tysk forretningskultur.

Der vil blive et max antal pladser på 15 deltagere for at sikre et optimalt forløb for dig.

Du lærer blandt andet:
 • At tilpasse dit salgsarbejde til egen personlighed, så du forbliver tro mod dig selv og er autentisk i mødet med kunden på tyske præmisser
 • Tysk salgshåndværk fra bunden, hvor du selv som garvet eksportsælger bliver udfordret på din evne til at tilpasse dine argumenter til den tyske kundes typologi
Vi vil arbejde med spørgsmål som:
 • Hvordan opbygger du sympati og tillid hos en tysk beslutningstager?
 • Hvad er den tyske indkøbers behov, hvad motiveres de af og til?
 • Hvordan bliver du klogere på dine kunders typologi, så du kan skærpe dine tilbud og produkter til dine kunder?
 • Hvilken spørgeteknik hjælper både kunden og dig til et gensidigt, værdifuldt resultat? Hvordan taler du nu bedst til en tysk kundes erkendte behov?
 • Hvordan viser du bedst produktets værdi (egenskab, fordel og udbytte)?
 • Hvordan undgår du at samtalen stopper, inden dit budskab er leveret?
 • Lær tysk ”Einwandbehandlung” – hvordan bliver du lyttet til af forskellige, kritiske kundetyper?[Bryg ikke] Bjarne Brynk Brynk Business Academy

Om underviseren

Bjarne Brynk Jensen har 25 års eksporterfaring som eksportdirektør i både danske og tyske eksportvirksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Han har en master i International Marketing and Modern Languages og har derudover deltaget i undervisning om finansiering for ledende medarbejdere på Harvard School for Business. Siden 2005 har han drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed. Han er i dag blandt andet fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til danske B2B eksportvirksomheder der allerede har etableret salg i Tyskland. Udover gode tysk kundskaber, skal du være indstillet på at dele både gode og mindre gode erfaringer samt have en konkret vækstambition på det tyske marked.

Arrangør

Workshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem Dansk-Tysk Handelskammer og Danish Export Association.

Har du spørgsmål?

 • Farver Sebastian 2018 Web2019

  Sebastian Schwarz

  Head of Secretariat +45 2366 7788 ses@danishexport.dk
 • Sebastian Schwarz

  Head of Secretariat

  Vil du udvide dit netværk, så er der god sandsynlighed for, at Sebastian kan hjælpe dig. Han har mange års erfaring i Danish Export og et stort netværk og har derfor kompetencerne til at sætte dig i forbindelse med nye kontakter.

  Sebastian er født og opvokset i Tyskland, har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og mange års erfaring med internationale samarbejdsprojekter, kompetenceudvikling, videndeling og ledelse. Hans erfaring, overblik og evne til at skabe fælles fodslag giver ham et stærkt fundament for at give dig nye impulser i forhold til dit internationale arbejde.

  Farver Sebastian 2018 Web2019