Gør bæredygtighed til en god forretning

Kom på workshop og få en handleplan med hjem. Klar til implementering!

Tidspunkt

30.08.2023

9:00-16:00

Sted

Eksportens Hus, Silkeborg

Se kort

Pris

3.995 kr. ekskl. moms pr person for medlemmer af Danish Export Association eller af partnere med specialaftaler.
7.990 kr. ekskl. moms pr person for andre

Emma Matilde Petersen Export Consultant, Team Academy danish export / dansk eksport
Learning & Development Consultant Emma Matilde Petersen +45 2788 6698
Nanna Læssøe Navntoft Learning & Development Consultant
Learning & Development Consultant Nanna Læssøe Navntoft +45 6020 8567

Ledige pladser:

19 / 20

Tilmeld dig

Bæredygtighed og en solid bundlinje hænger godt og grundigt sammen

Så er det nu. Bæredygtighed er ikke længere "nice to". Det er "need to" og bliver et stadigt vigtigere parameter for at vinde internationale ordrer og skabe en god forretning.  

På denne workshop går vi fra snak til handling og gør bæredygtighed konkret og implementerbart i din virksomhed. Du får en praktisk model med dig, som hjælper dig til at navigere og operationalisere bæredygtighed.

På dagen tænker vi bæredygtighed ind i hele værdikæden, benytter os af seks konkrete Value Drivers, samt dykker ned i hvordan du får konverteret FN’s 17 verdensmål ned til en størrelse, som du kan forholde dig til i din virksomhed, og ikke mindst agere på.

Der er mange mulige overvejelser og valg, du kan gøre dig, når det kommer til bæredygtighed.

Underviseren, Poul von Wowern, giver dig råd og vejledning til, hvordan du får skåret ind til benet, så du fokuserer på de helt rigtige områder indenfor bæredygtighed, som passer ind i din virksomhedskontekst.

Dagen byder desuden på konkrete øvelser, hvor du får lov at arbejde med din egen virksomhedscase og finde muligheder til at løfte forretningsmodellen med bæredygtighed.

 

Workshoppen er for dig, der…

  • ønsker at tænke bæredygtighed ind i din forretningsmodel.
  • der mangler et sted at starte, men også for dig, der mangler de rette værktøjer og metoder til at komme godt videre med dit allerede påbegyndte bæredygtighedsarbejde.
  • Måske har fået bæredygtigheds-kasketten på i din organisation?
SDG Ring Png

Dagens program:

09:00: Velkomst

09:15: Bæredygtighed som en del af forretningsmodellen. Knæk koden til at komme i gang eller komme til næste niveau på din bæredygtighedsrejse

10:15: Kaffe

10:30: FNs 17 verdensmål gjort konkret og brugbar for din virksomhed 

12:00: Frokost

12:45: 6 Value Drivers til at gøre bæredygtighed til en god forretning

14:00: Kaffe

14:30: Din individuelle virksomhedscase samt specifik sparring

16:00: Tak for i dag

[Brug ikke] Poul Forside

Mød Poul von Wowern

Poul von Wowern driver von Wowern Consult, hvor han hjælper virksomheder med at differentiere sig, skabe en bedre bundlinje og få endnu mere tilfredse kunder.

Poul har forsket 1½ år i bæredygtighed og har i 2022 i et internationalt samarbejde med andre eksperter og forskere på området udviklet en model der tænker bæredygtighed ind i forretningsmodellen, og dermed gør bæredygtighed til en god forretning.

Han har fokus på udvikling af mennesker og virksomheder til at blive bedre til den kommercielle tilgang. Poul har relevant og konkret kommerciel erfaring fra blandt andet BDO, Grundfos, Maersk og Siemens Wind Power.I dag er han også Associate Professor på VIA University College, hvor han forsker i bæredygtighed og den kommercielle tilgang samt leverer høj kvalitet i formidling og en hands-on lærings-tilgang til sit felt.

Poul leverer evidensbaseret viden og værktøjer, som er i top og hjælper dig til at se hele din kommercielle tilgang i et nyt perspektiv samtidig med, at det hele er gjort simpelt og hands-on, så du kan bruge det direkte i din hverdag.