Food Tech netværksmøde - 25. februar 2021
Mød op online til spændende faglige oplæg, markedsinput og videndeling med dine industrikollegaer. Vi vil komme omkring både mejeri- & kødindindustrien
Tidspunkt
25.02.2021
9.30 - 12.00
Sted
online
Pris
495 kr./person + moms for medlemmer af Danish Export - Food Tech
990 kr./person + moms for ikke-medlemmer af Danish Export - Food Tech
No-show gebyr: 500 kr.
Vi sætter fokus bredt på dagens online netværksmøde med indlæg fra både mejeri- og kødbranchen.
Der er desuden afsat god tid til spørgsmål samt erfaringsdeling og sparring deltagerne imellem om hvad der rører sig hos de enkelte virksomheder lige nu og om forventningerne til det nye år.
Program
- 09:30 Velkommen og intro til programmet
v/Heidi Ravn, Head of Food Tech. - DMRI - del af Teknologisk Institut - Hvad rører sig i kødindustrien?
v/Lars Leopold Hinrichsen, Direktør DMRI, Teknologisk Institut
Vi vil få en kort intro til Danish Meat Research Institute (DMRI) og Lars vil herefter sætte fokus på hvad DMRI ser, der rører sig i kødindustrien lige nu. Hvilke udfordringer/nye behov/ fokusområder står industrien overfor? Vil det kræve nytænkning hos underleverandører til industrien? - Der bliver 5 min. til kaffeopfyldning
- "Bordet Rundt" - sparring & videndeling evt. i mindre grupper. Hvad sker der hos os lige nu?
- Arla Foods Global – CAPEX structure and procedures
v/Jamie McCreath, Vice President Engineering & Technology at Arla Foods
Jamie vil give et indblik i Arla’s CAPEX struktur og procedurer, hvordan er beslutninger organiseret og hvordan tilgår man underleverandører af udstyr og teknologi? (præsentationen vil være på engelsk)