• Bliv partner

Vil du være partner med Danish Export Association?

Sæt din virksomheds kompetencer i spil over for mere end 600 danske eksportvirksomheder.

I Danish Export Association tilbyder vi nu muligheden for, at din virksomhed kan blive partner. Har du et produkt eller en service, som kan styrke forretningen hos danske eksportvirksomheder, kan et partnerskab være relevant for dig.

Som partner får du eksponering af din virksomhed på en række af Danish Export Associations platforme:

Danish Export Associations hjemmeside: www.danishexport.dk

Her vil din virksomhed blive eksponeret med navn, logo, link til jeres website, kernekompetencer og en kort beskrivelse af, hvordan I kan hjælpe vores medlemmer.

LinkedIn

Når I vælger et partnerskab, udarbejder Danish Export Associations marketingafdeling i samarbejde med jer et opslag til vores company page på LinkedIn. Opslaget linker ind til partnersiden på web, hvor medlemmerne kan finde mulige samarbejdspartnere.

Eksportmagasinet

Danish Export Associations årsmagasin Eksportmagasinet udkommer en gang om året og formidler viden, cases og best practice til medlemmerne. Din virksomhed bliver som partner eksponeret sammen med andre partnere på en side i magasinet.

Derudover kan din virksomhed gøre brug af følgende tilbud:

Deltag gratis på årlig eksportkonference

Danish Export Association holder en gang om året en eksportkonference, hvor eksperter og casevirksomheder deler ud af deres viden om årets emne. Som partner har I adgang til at deltage på konferencen (2 personer pr. virksomhed), hvor I får mulighed for at møde et udsnit af vores medlemmer. Herudover vil jeres logo fremgå af programmet og være synligt under konferencen.

Academy
Danish Export - Academy tilbyder efteruddannelse til eksportsælgere. Som partner har jeres medarbejdere mulighed for at deltage i Academys seminarer og kurser til medlemspris.

Partnerlogo

Som partner med Danish Export Association har I mulighed for at bruge vores partnerlogo i jeres markedsføring.

Pris og kontakt
20.000 kroner/år ex. moms.

For mere information kontakt Halldor Halldorson.

Networking Stock2

Vores partnere

Som partner bliver du en del af en række nøje udvalgte virksomheder, som har et produkt eller en service, der kan styrke forretningen hos danske eksportvirksomheder.