• Bliv partner

Vil du være partner med Danish Export Association?

Sæt din virksomheds kompetencer i spil over for 700 danske eksportvirksomheder.

Har du og din virksomhed et produkt eller en service, som kan styrke forretningen hos danske eksportvirksomheder? Så kan et partnerskab med os være relevant for dig.

Keynote Konference Oplæg
Vores partneraftale sikrer dig eksponering på en række af vores platforme: 

www.danishexport.dk

Vi samarbejder med dig om at beskrive, hvordan I kan hjælpe vores medlemmer, og hvilke kernekompetencer I har at byde ind med. Jeres partnerside ligger på vores site med tekst, navn, logo, link til jeres website og jeres skræddersyede tilbud, hvis det er en del af pakken. 

LinkedIn

Du kan få eksponering på vores company page på LinkedIn, hvor vi har mere end 9.000 følgere. Her profilerer vi jer og sætter fokus på jeres kompetencer, så medlemmerne kan finde frem til din virksomhed som mulig samarbejdspartner.

Vidensartikel

Som partner får du mulighed for at dele din viden i en artikel i vores vidensunivers. Vi tager bolden på udarbejdelsen og samarbejder med dig om at få en artikel på plads. Artiklen bruger vi i vores forskellige kanaler, så vi på den måde løbende profilerer din virksomhed. 

Webinar

Vi inviterer dig til at dele jeres viden på et webinar til vores medlemmer. Målgruppe og indhold finder vi sammen frem til, så det rammer plet i forhold til virksomhedernes behov. 

Skræddersyet aftale

En partneraftale kan indeholde andre elementer. Vi starter derfor et samarbejde med at tage en dialog om, hvad der giver mening for jer og vores medlemmer.

Derudover kan du og din virksomhed gøre brug af følgende tilbud:

Deltag gratis på årlig eksportkonference

En gang om året holder vi eksportkonference, hvor eksperter og casevirksomheder deler ud af deres viden om et aktuelt emne. Som partner har I adgang til at deltage på konferencen (2 personer pr. virksomhed), hvor I får mulighed for at møde og netværke med vores medlemmer. Herudover vil jeres logo fremgå af programmet og være synligt under konferencen.

Academy
Danish Export - Academy tilbyder efteruddannelse til eksportsælgere. Som partner har jeres medarbejdere mulighed for at deltage i Academys seminarer og kurser til medlemspris.

Partnerlogo

Som partner med Danish Export Association har I mulighed for at bruge vores partnerlogo i jeres markedsføring.

Pris og kontakt
20.000 kroner/år ex. moms.

Kontakt for mere information:

 • Halldor Halldorsson Head of Branding & Relations danish export / dansk eksport

  Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations +45 2122 9560 hah@danishexport.dk
 • Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations

  Som Head of Branding & Relations arbejder Halldor blandt andet for, at din virksomhed får bedre betingelser for at øge jeres eksport. Fx ved hjælp af økonomisk støtte, fokus på eksport i medierne og på Christiansborg. Han har selv mere end 20 års erfaring med eksport og ved derfor, hvad internationalt salg kræver.

  Halldor har været både eksportsælger og selvstændig eksportagent i møbelindustrien og har derfor erfaring med en lang række markeder. Han har en HD i Marketing Management, som sammen med mange års erfaring gør, at han kan sparre med dig, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Halldor er ansvarlig for vores partnere, som du kan læse mere om her.

  Vil du vide mere om, hvad Halldor laver, så tilmeld dig nyt og viden fra Danish Export og hold dig opdateret på rammerne for dansk eksport.

  Halldor Halldorsson Head of Branding & Relations danish export / dansk eksport
Networking Stock2

Vores partnere

Som partner bliver du en del af en række nøje udvalgte virksomheder, som har et produkt eller en service, der kan styrke forretningen hos danske eksportvirksomheder.