• Bliv partner

Bliv partner i Danish Export

Bliv partner i Danish Export og sæt din virksomheds kompetencer i spil over for 700 danske eksportvirksomheder.

Har du og din virksomhed et produkt eller en service, der styrker forretningen hos danske eksportvirksomheder? Så er et partnerskab med Danish Export relevant for dig.

Keynote Konference Oplæg

Få eksponering hos danske eksportvirksomheder med en partneraftale

Som partner hos Danish Export hjælper vi dig med at hjælpe vores medlemsvirksomheder. Her er de konkrete fordele og eksponeringsmuligheder, du får som partner hos os.

Partnerbeskrivelse på danishexport.dk
Vi samarbejder med dig om at beskrive, hvordan I kan hjælpe vores medlemmer, og hvilke kernekompetencer I har at byde ind med. Jeres partnerside ligger på vores site med tekst, navn, logo, link til jeres website og jeres skræddersyede tilbud. 

Artikler og webinarer
Som partner får du mulighed for at dele din viden i en artikel i vores vidensunivers. Vi tager bolden på udarbejdelsen og samarbejder med dig om at få en artikel på plads. Artiklen bruger vi i vores forskellige kanaler, så vi på den måde løbende profilerer din virksomhed. 

Du får også mulighed for at dele jeres viden med vores medlemmer på et webinar. Målgruppe og indhold finder vi sammen frem til, så det rammer plet i forhold til virksomhedernes behov. 

Skræddersyet aftale

En partneraftale kan indeholde andre elementer. Vi starter derfor et samarbejde med at tage en dialog om, hvad der giver mening for jer og vores medlemmer.

Derudover kan du og din virksomhed gøre brug af følgende tilbud:

Deltag gratis på The Conference - vores to årlige eksportkonferencer
To gange om året inviterer vi alle danske eksportvirksomeder til The Conference. Her deler eksperter og casevirksomheder ud af deres viden om et aktuelt emne. Som partner har I adgang til at deltage på konferencen, hvor I får mulighed for at møde og netværke med vores medlemmer. Herudover vil jeres logo fremgå af programmet og være synligt under konferencen.

The Conference

Academy
Danish Export Academy tilbyder efteruddannelse til alle, der arbejder med eksport. Som partner kan jeres medarbejdere deltage i Academys seminarer og kurser, og I har desuden mulighed for at afholde fx webinarer via Academy.

Danish Export Academy

Partnerlogo
Som partner med Danish Export Association har I mulighed for at bruge vores partnerlogo i jeres markedsføring.

Pris og kontakt
25.000 kroner/år ex. moms.

Kontakt for mere information:

 • Ilse Korsvang, Head of Project Management Danish Export

  Ilse Korsvang

  Head of Business Development
  +45 5089 4488 iks@danishexport.dk
 • Ilse Korsvang

  Head of Business Development

  Med mere end 30 års erfaring med eksportsalg, markedsetablering og distributionsopbygning kan Ilse hjælpe dig i gang på nye markeder. Det er især relevant for dig at tage fat i Ilse, hvis du vil ind i Kina, fordi hun står i spidsen for vores netværk inden for vand i Kina.

  Ilse har stor viden om salg og virksomhedsdrift fra både SMV’er og store virksomheder. Efter mange år som eksport- og salgschef var hun selvstændig international konsulent inden for vandteknologi i ti år, hvor hun blandt andet arbejdede med Danida-projekter.

  Ilse er ansvarlig for vores partnere, som du kan læse mere om her.

  Ilse Korsvang, Head of Project Management Danish Export
Networking Stock2

Vores partnere

Som partner bliver du en del af en række nøje udvalgte virksomheder, som har et produkt eller en service, der kan styrke forretningen hos danske eksportvirksomheder.