Online workshop: Virtuelle møder med tyske kunder og partnere

Du er allerede godt i gang med virtuelle møder. Gælder det også dine tyske kunder og partnere? Tyskland er ikke helt så langt fremme med virtuelle møder, som vi er i Danmark. Blandt andet på grund af strengere krav til beskyttelse af persondata. Men hvordan får du så et virtuelt møde med en tysker? Få svaret på denne workshop.

Tidspunkt

28.08.2020

10-11.30 inkl. kort pause

Sted

Online

Pris

Denne workshop er en del af projektet Tyskland: Fra fax til virtuelle møder, som er støttet af GenstartNU under industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

No show-gebyr: 500 kroner

Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Head of Bioenergy and Wind Susanne Holm +45 6020 8564
Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019
Head of Water Andreas Julskjær +45 2262 1691

Ledige pladser:

0 / 50

Du lærer:

 • Forskellene på et face-to-face møde og et virtuelt møde
 • Hvilke platforme de tyske virksomheder foretrækker. Er det Teams, Zoom, Skype eller noget helt fjerde?
 • Hvordan du får din tyske kunde eller partner til at acceptere et virtuelt møde
 • Hvordan du gør din tyske kunde eller partner tryg ved det online format
 • Hvordan du forbereder dig, og hvad du skal være opmærksom på inden mødet

Efter workshoppen ved du, hvordan du:

 • Forbereder et virtuelt møde med tyske virksomheder og partnere
 • Styrer mødet, så din tyske modpart føler sig tryg og har en god oplevelse
Du møder
 • [Bryg ikke] Bjarne Brynk Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk Jensen

  Bjarne Brynk Jensen har 25 års erfaring som eksportdirektør i både danske og tyske virksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Siden 2005 har Bjarne drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed, hvor han blandt andet er fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

  Mød Bjarne på LinkedIn
 • [Brug Ikke] Mette Ullersted

  Mette Ullersted

  Mette Ullersted har ledet utallige workshops, møder og forandringsprocesser. Derfor kender hun de fleste faciliteringsmetoder, -muligheder og -faldgruber. Hun er grundlægger af Playmakers, ophavskvinde til Toolboxen med 107 værktøjer til facilitering og forfatter til bogen 'Facilitering af onlinemøder'.

  Mød Mette på LinkedIn
 • [Brug Ikke] Ketil Vesterlund, Hoyer

  Ketil Vesterlund

  Ketil Vesterlund er CCO i Hoyer Motors. Fra 2013-2018 boede han i München, og han er medlem af det Advisory Board under konsulatet i München, som arbejder med at hjælpe nye virksomheder - både etablerede og start-ups - i gang i Sydtyskland. Ketil har holdt flere indlæg gennem årene omkring det at drive salg i Tyskland.

  Mød Ketil på LinkedIn
Erfa Preben Sndergaard Doorsystem

Deltag aktivt og få stort udbytte

Under workshoppen bliver du stillet opgaver, som du skal løse sammen med de andre deltagere i mindre grupper. Derfor skal du forberede dig på at dele egne erfaringer og råd for at få mest muligt ud af din deltagelse.

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet

 • Kvinde Webinar Computer Hjemmearbejde Fracanva

  Nysgerrig på mere?

  Denne workshop er del af projektet Tyskland: Fra fax til virtuelle møder, som består af en række online workshops og træningsforløb, hvor du bliver klædt på til at holde virtuelle møder med kunder og partnere i Tyskland.

  Du kan tilmelde dig hele rækken af aktiviteter eller vælge det ud, som er mest relevant for dig og din virksomhed.

Har du spørgsmål?

 • Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019

  Susanne Holm

  Head of Bioenergy and Wind +45 6020 8564 suh@danishexport.dk
 • Susanne Holm

  Head of Bioenergy and Wind

  Susanne står i spidsen for vores netværk inden for vind og bioenergi. Hun har stor erfaring med salg og kundesupport på en lang række eksportmarkeder, så hun kan blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kultur og forretningsprocesser.

  Susanne har tidligere været salgsingeniør, hvor hun fik en stor teknisk forståelse og erfaring med eksportsalg samt planlægning af messer. I Danish Export Association er hun med til at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne med at styrke deres eksport gennem netværksmøder og eksportfremstød.

  Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019

  Andreas Julskjær

  Head of Water +45 2262 1691 ajp@danishexport.dk
 • Andreas Julskjær

  Head of Water

  Andreas står i spidsen for Danish Export – Water. Han mener, at netværk er den hurtigste vej til nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor kan han både sætte dig i forbindelse med relevante kontakter inden for vand- og spildevandsbranchen og hjælpe med sparring på dit eksportarbejde.

  Andreas ved, hvordan danske vandvirksomheder etablerer sig i udlandet, fordi han har haft et tæt samarbejde med en række eksportører i branchen siden 2016. Han har boet i Tyskland, hvor han blandt andet arbejdede ved Generalkonsulatet i München og hos Infineon Technologies AG som Global Supply Manager.

  Andreas er uddannet Cand.Ling.Merc. fra Aarhus BSS, hvor han også har taget sin bachelor i international virksomhedskommunikation og europæiske studier. Derudover er han certificeret i PRINCE2 og arbejder til daglig med projektstyring og -ledelse. 

  Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019