Workshop i Hamborg: Hvordan bliver du en værdiskabende partner for din tyske kunde?

Vil du styrke din virksomheds omsætning på det tyske marked og samtidig være en loyal samarbejdspartner og ”Werte schaffender Berater” for din tyske kunde?

Tidspunkt

28.02.2022 - 02.03.2022

Forløbet består af et indledende virtuelt formøde, en fysisk workshop i Hamborg samt et virtuelt opfølgningsmøde. Se de konkrete datoer nedenfor.

Sted

Willy-Brandt-Strasse 75, 20459 Hamburg

Se kort

Pris

14.995 kr. ekskl. moms pr. person for medlemmer af Danish Export Association eller Dansk-Tysk Handelskammer.
Pris for ikke-medlemmer: 19.995 kr. ekskl. moms pr. person.

Prisen inkluderer frokost alle tre dage samt én middag på hotellet én aften. Prisen er ekskl. transport, overnatning og øvrig forplejning.

Arrangører: Danish Export Association og Dansk-Tysk Handelskammer

Farver Sebastian 2018 Web2019
Members & Network Director Sebastian Schwarz +45 2366 7788

Ledige pladser:

12 / 12

På workshoppen får du værktøjer, sparring og gode råd til at omsætte din ambition til en konkret eksportstrategi for det tyske marked. Du møder et gremium af tyske eksperter/ virksomhedsrepræsentanter, der med tyske øjne giver feedback på din eksportstrategi, så du er bedst muligt rustet til mødet med kunderne og/eller salgspartnerne i Tyskland.

Datoer:
 • Virtuelt formøde: 8. februar 2022, kl. 09:00-11:00
 • Workshop i Hamborg: 28. februar -2. marts 2022
 • Virtuelt opfølgningsmøde: 15. marts 2022, kl. 09:00-11:00

Du lærer blandt andet:

 • At tilpasse dit salgsarbejde til egen personlighed, så du forbliver tro mod dig selv og er autentisk i mødet med kunden på tyske præmisser.
 • Tysk salgshåndværk fra bunden, hvor du selv som garvet eksportsælger bliver udfordret på din evne til at tilpasse dine argumenter til den tyske kundes typologi.

Målgruppe:

Workshoppen henvender sig til danske b2b eksportvirksomheder der allerede har et etableret salg i Tyskland. Udover gode tysk kundskaber skal du være indstillet på, at dele både gode og mindre gode erfaringer samt have en konkret vækstambition på det tyske marked. Vær opmærksom på, at forløbet strækker sig over flere datoer.

Undervisere
 • [Bryg ikke] Bjarne Brynk Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk Jensen, Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk Jensen har 25 års eksporterfaring som eksportdirektør i både danske og tyske eksportvirksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Bjarne har en master i International Marketing and Modern Languages og har derudover deltaget i undervisning om finansiering for ledende medarbejdere på Harvard School for Business. Siden 2005 har han drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed. Bjarne er i dag blandt andet fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

 • [Må Ikke Bruges] Werner Koop

  Werner Koop, Geschäftsführer, Koop und Hagenkötter, Gesellschaft für Marketing und Kommunikation.

  Werner Koop hat jahrzehntelange Erfahrung darin, dänische Unternehmen auf ihrem Weg auf den deutschen Markt zu begleiten. In diesem einstündigen Vortrag zeigt er auf sehr humoristische Weise praxisnah welche Stolpersteine es in der Kommunikation mit deutschen Kunden gibt und welche 7 Leitthesen es für die gute Kommunikation gibt.

 • [Brug Ikke] Reiner Perau AHK Dänemark

  Reiner Perau, adm. direktør, Dansk-Tysk Handelskammer

  Reiner Perau er uddannet nationaløkonom ved Mannheim Universitet og har siden 1995 været ansat hos de tyske handelskamre med fokus på det internationale område. Reiner har siden 2008 været adm. direktør i Dansk-Tysk Handelskammer i København og beskæftiger sig i sit arbejde også med interkulturelle forskelle mellem Danmark og Tyskland. Reiner er pendler mellem Danmark og Tyskland. I forbindelse med sit arbejde befinder han sig i København i hverdagene, privat tilbringer han sin tid sammen med familien i Stuttgart.

 • Sebastian Schwartz

  Sebastian Schwarz, Members & Network Director, Danish Export Association

  Sebastian Schwarz er født og opvokset i Tyskland og har boet i Danmark i over 20 år. Med denne personlige baggrund og mange års erfaring i samarbejdet med danske eksportvirksomheder i kraft af hans stilling i Danish Export, har Sebastian et godt indblik i, hvilke udfordringer danske virksomheder kan møde i praksis på det tyske marked.

 • [Brug Ikke] Lars Kjellsson Andersen Partners

  Lars Kjellsson, Rechtsanwalt, Andersen Partners

  Lars Kjellsson beskæftiger sig primært med grænseoverskridende retsforhold og rådgivning af danske virksomheder og investorer om tysk erhvervsret. Lars har særlig speciale i ansættelsesret. Andersen Partners har kontor i København, Kolding, Hamburg og Flensburg. Andersen Partners fokuserer på danske virksomheder, der driver forretning i Tyskland. På workshoppen vil Lars klæde dig på mht. de 10 mest typiske juridiske udfordringer, danske virksomheder møder i Tyskland.

 • [Brug Ikke] Ketil Vesterlund, Hoyer

  Ketil Vesterlund, CCO, Hoyer Motors

  Ketil Vesterlund er CCO hos Hoyer Motors. Ketil var i perioden 2013-2018 bosat i München, og er i dag medlem af det Advisory Board under konsulatet i München, som arbejder med at hjælpe nye virksomheder, både etablerede og start-ups, i gang i Sydtyskland. Ketil har igennem årene holdt flere indlæg omkring det at drive salg i Tyskland.

Gremium

„Ein Gremium ist eine zur Erfüllung einer bestimmten Aufgabe gebildete Gruppe von Experten.“ I forhold til danske virksomheders forretning i Tyskland er et „gremium“ et indkøbscenter i en tysk virksomhed, dvs. typisk en indkøber, en tekniker, en logistikansvarlig, en økonomiansvarlig etc., som den danske virksomhed hver især skal overbevise om værdien i et samarbejde.
Vi har inviteret en række tyske erhvervsfolk, der vil stille op som et slags ”Gremium”, som vil give de danske deltagere sparring og feedback på deres præsentation og deres eksportstrategi til Tyskland. Det foregår på tysk, både med hensyn til sproget, men så sandeligt også med hensyn til tysk forretningskultur.

Kontakt

 • Farver Sebastian 2018 Web2019

  Sebastian Schwarz

  Members & Network Director +45 2366 7788 ses@danishexport.dk
 • Sebastian Schwarz

  Members & Network Director

  Vil du udvide dit netværk, så er der god sandsynlighed for, at Sebastian kan hjælpe dig. Han har mange års erfaring i Danish Export og et stort netværk og har derfor kompetencerne til at sætte dig i forbindelse med nye kontakter.

  Sebastian er født og opvokset i Tyskland, har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og mange års erfaring med internationale samarbejdsprojekter, kompetenceudvikling, videndeling og ledelse. Hans erfaring, overblik og evne til at skabe fælles fodslag giver ham et stærkt fundament for at give dig nye impulser i forhold til dit internationale arbejde.

  Farver Sebastian 2018 Web2019
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web