Online workshop: Den gode virtuelle præsentation i Tyskland

Hvordan skinner du igennem på et virtuelt møde? Og hvordan præsenterer du dit produkt, løsning eller service, når du ikke står der fysisk og kan vise det frem? Det får du svar på, hvis du deltager på denne workshop.

Tidspunkt

05.10.2020

10-11.30 inkl. kort pause

Sted

Online

Pris

Denne workshop er en del af projektet Tyskland: Fra fax til virtuelle møder, som er støttet af GenstartNU under industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

No show-gebyr: 500 kroner

Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Export Consultant & Head of Bioenergy Susanne Holm +45 6020 8564
Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019
Head of Water Andreas Julskjær +45 2262 1691

Ledige pladser:

15 / 70

Efter workshoppen ved du:

 • Hvordan du med få værktøjer kan ændre din fremtoning, så din tyske kunde eller partner får en bedre fornemmelse af dig og virksomheden
 • Hvilke virkemidler du kan tage i brug for at præsentere din løsning bedst muligt, så du øger chancen for en ordre eller aftale

Du lærer:

 • Hvordan du brænder igennem på skærmen
 • At fokusere din præsentation og gøre den spændende, så du fastholder dine tilhørere
 • Hvor langt du skal sidde fra skærmen, og hvordan du bruger dit kropssprog
 • Hvornår fx video, animationer og så videre er relevante
 • Hvordan du laver online træning af medarbejdere eller forhandlere i Tyskland
Du møder
 • [Bryg ikke] Bjarne Brynk Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk Jensen

  Bjarne Brynk Jensen har 25 års erfaring som eksportdirektør i både danske og tyske virksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Siden 2005 har Bjarne drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed, hvor han blandt andet er fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

  Mød Bjarne på LinkedIn
 • [Brug Ikke] Pernille Jacobsen

  Pernille Jacobsen

  Pernille Jacobsen er ekspert i kommunikation. Hun har arbejdet med forumteater og fortælling siden 2002, og hun hjælper dig med at komme ud over rampen både kropsligt og mundtligt – face to face og online. Pernille har blandt andet hjulpet forskere med at formidle komplekst og tørt stof på en levende og engagerende måde.

  Mød Pernille på LinkedIn
 • [Brug ikke] Mads Holm Iversen, Convinced, PowerPoint

  Mads Holm Iversen

  Mads Holm Iversen er specialist i at hjælpe dig med at oprette professionelle powerpointpræsentationer. Uanset om det er præsentationer af virksomheder, produkter eller præsentationer, der formidler komplekse beskeder til politisk eller anden beslutningstagning. Med indspark fra Mads får du et resultat, som adskiller sig markant fra standardpræsentationer.

  Mød Mads på LinkedIn
Erfa Preben Sndergaard Doorsystem

Deltag aktivt og få stort udbytte

Under workshoppen bliver du stillet opgaver, som du skal løse sammen med de andre deltagere i mindre grupper. Derfor skal du forberede dig på at dele egne erfaringer og råd for at få mest muligt ud af din deltagelse.

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet

 • Kvinde Webinar Computer Hjemmearbejde Fracanva

  Nysgerrig på mere?

  Denne workshop er del af projektet Tyskland: Fra fax til virtuelle møder, som består af en række online workshops og træningsforløb, hvor du bliver klædt på til at holde virtuelle møder med kunder og partnere i Tyskland.

  Du kan tilmelde dig hele rækken af aktiviteter eller vælge det ud, som er mest relevant for dig og din virksomhed.

Har du spørgsmål?

 • Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019

  Susanne Holm

  Export Consultant & Head of Bioenergy +45 6020 8564 suh@danishexport.dk
 • Susanne Holm

  Export Consultant & Head of Bioenergy

  Susanne står i spidsen for vores netværk inden for bioenergi og arbejder med flere eksportprojekter i foreningen. Hun har stor erfaring med salg og kundesupport på en lang række eksportmarkeder, så hun kan blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kultur og forretningsprocesser.

  Susanne har tidligere været salgsingeniør, hvor hun fik en stor teknisk forståelse og erfaring med eksportsalg samt planlægning af messer. I Danish Export Association er hun med til at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne med at styrke deres eksport gennem netværksmøder og eksportfremstød.

  Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019

  Andreas Julskjær

  Head of Water +45 2262 1691 ajp@danishexport.dk
 • Andreas Julskjær

  Head of Water

  Andreas står i spidsen for Danish Export – Water. Han mener, at netværk er den hurtigste vej til nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor kan han både sætte dig i forbindelse med relevante kontakter inden for vand- og spildevandsbranchen og hjælpe med sparring på dit eksportarbejde.

  Andreas ved, hvordan danske vandvirksomheder etablerer sig i udlandet, fordi han har haft et tæt samarbejde med en række eksportører i branchen siden 2016. Han har boet i Tyskland, hvor han blandt andet arbejdede ved Generalkonsulatet i München og hos Infineon Technologies AG som Global Supply Manager.

  Andreas er uddannet Cand.Ling.Merc. fra Aarhus BSS, hvor han også har taget sin bachelor i international virksomhedskommunikation og europæiske studier. Derudover er han certificeret i PRINCE2 og arbejder til daglig med projektstyring og -ledelse. 

  Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019