Webinar: Sådan laver du en go-to marketplan

Få en helt konkret plan for at komme godt ind på et nyt eksportmarked.

Tidspunkt

29.04.2021

kl. 13:00-14:00

Sted

Online

Pris

Gratis

Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Webinaret er både for dig, der står og skal ind på et nyt eksportmarked, og for dig, som er inde på et eksportmarked, men ikke er tilfreds med resultaterne. En god go to market-plan kan gøre forskellen for dig og din virksomhed.

En god go to market-plan skal adressere følgende:
  • Hvad skal du – helt konkret – have en plan for, for at komme godt ind på en nyt eksportmarked?
  • Hvilke elementer kan du – helt konkret – ændre på, for at få større udbytte af et eksisterende marked ?

Jens Lassen vil på webinaret udfolde disse spørgsmål og give sit bud på en simpel, overskuelig og alligevel meget effektiv model for en go to market-plan. Det sker med udgangspunkt i hans bog ”Eksportsalg” samt mere end 25 års praktisk erfaring med eksportsalg såvel som 6 års erfaring med undervisning indenfor international afsætning.

[Brug Ikke] Jens Lassen Eksportsælger 2.0 1

Underviser 

Jens Lassen er eksamineret eksportør og MBA i International Business. Han har 25 års erfaring med eksport på både praktisk og strategisk niveau og driver i dag virksomheden Ekspansion, som rådgiver danske virksomheder om eksport og udnyttelse af det internationale vækstpotentiale. Han er også underviser på Danish Export Associations efteruddannelse: Eksport og internationalisering, som udbydes i samarbejde med IBA i Kolding. Det næste hold starter den 18. august 2021. Læs mere her.