Webinar: hør nærmere om efteruddannelsen: 'Eksport og internationalisering'

Hvad skal der til for at komme i gang med eksport på den rigtige måde? Eller udnytte markedernes potentiale bedre, hvis du allerede er i gang?

Tidspunkt

02.06.2021

kl. 10:00-10:45

Sted

Online

Pris

Gratis for alle

Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Efteruddannelse: 'Eksport og internationalisering' kan give dig opskriften på eksportsucces

Uddannelsen udbydes i et samarbejde mellem IBA Kolding, og Danish Export Association. Uddannelsen foregår over 8 undervisningsdage, spredt ud over ca. 2 måneder. Den er fleksibel og tilrettelagt således, at du sagtens kan være med, selv om du har rejsedage undervejs. Du får nemlig både muligheden for at tage dele eller hele uddannelsen online, opsamlingswebinarer og adgang til IBA's digitale læringsplatforme undervejs i uddannelsen.

Uddannelsen kommer rundt om en række begreber og værktøjer, som sætter dig i stand til at skabe endnu bedre resultater med dit eksportsalg, og sluttes af med en frivillig kompetencegivende eksamen.   

Der masser af gode råd at hente fra de danske virksomheder, som har succes med eksport, således at uddannelsen bliver lige præcis den rette blanding mellem teori og praksis.

Mange spørgsmål skal besvares, inden du kan træffe beslutningen om at tilmelde dig en efteruddannelse på 8 dage:
  • Hvordan foregår uddannelsen i praksis?
  • Hvilke konkrete emner kommer jeg igennem? 
  • Kan jeg bruge indholdet i mit arbejde?
  • Hvad siger tidligere deltagere?

 

Få svar på webinar

På dette webinar vil vi fortælle lidt mere om uddannelsens indhold, introducere underviseren såvel som indlægsholdere og fortælle om uddannelsens opbygning samt tilskudsmuligheder. Og så vil der selvfølgelig være rig mulighed for at besvare konkrete spørgsmål.

Tilmeld dig og få klare svar, hvis du går og overvejer, om uddannelsen er noget for dig.

Uddannelsen starter d. 18. august i Kolding. 

Læs mere om uddannelsen her.

[Brug Ikke] Jens Lassen Eksportsælger 2.0 1

Underviser Jens Lassen

Jens Lassen har 25 års erfaring med eksport og driver virksomheden Ekspansion, der rådgiver virksomheder om eksport og udnyttelse af det internationale vækstpotentiale.