Easyfood A/S fortæller om deres nye fabrik som et led i deres internationalisering

På trods af den globale COVID-19-pandemi gør fødevarevirksomheden Easyfood A/S, efter nogle hårde måneder med hjemsendelse og opsigelser, sig nu klar til øget vækst på de internationale markeder

Tidspunkt

10.12.2020

Kl. 10 - 11

Sted

Online - Teams

Pris

Webinaret er gratis for medlemmer i Danish Export - Food Tech

Pris for ikke-medlemmer: 395 kr. ex. moms

Farver Heidi Tilrettet Til Web 2019
Head of Food Tech Heidi Ravn +45 2421 8988
Flemming Arbejdstøj

Mød CEO Flemming Paasch der fortæller om den rutschebanetur, som virksomheden har været på siden pandemiens udbrud

  • Hør bl.a. hvordan Easyfood A/S valgte at gå virtuelt for at øge deres salg

  • Og hør om investeringen på et trecifret millionbeløb til en ny produktionshal, som et led i deres internationaliseringsproces
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs
Easyfood 4

Om Easyfood A/S

Easyfood A/S fremstiller innovativt kvalitetsbagværk til convenience-kategorien. Deres nuværende to produktionslinjer er bygget til at udvikle og fremstille bagværk til et marked i konstant forandring, og producerer over 200 forskellige produkter.

Produktions-setup´et er ekstremt fleksibelt og kan håndtere alle typer bagværk, bakeoff og convenience-produkter. Derfor kan Easyfood A/S hurtigt omsætte tendenser i markedet til nye, gennemtænkte koncepter, der kan opdatere og supplere kundernes sortiment og styrke deres forretning.

Virksomheden blev grundlagt i 2000 i Kolding, Danmark, hvor de stadig har deres produktion og hovedkontor. Herudover har Easyfood A/S i dag også produktion internationalt gennem partnere. I april 2019 blev de en del af Orkla familien. Easyfood A/S sælger deres produkter i 16 lande til kunder som Starbucks, McDonald, CircleK, 7-eleven og COOP og omsatte for 42 mio. Euro i 2018.