Webinar: Fiskerifokus - Ervik Havfiske, Norge - 29. oktober 2020

”Full speed towards the future” er Ervik Havfiske gruppens motto. Hør Robert Ervik, Fleet Manager/Driftschef, give et indblik i Norges største longline rederi.

Tidspunkt

29.10.2020

10.00 . Webinaret vil vare 30-45 min.

Sted

Online

Pris

Webinaret er gratis og eksklusivt for medlemmer i eksportnetværket Danish Export - Fish Tech

The webinar is free of charge and exclusive for members of the export network Danish Export – Fish Tech

Farver Martin Tilrettet Til Web 2019
Head of Fish Tech Martin Winkel Lilleøre +45 6020 8557
Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019
Export Coordinator Lise-Marie Robichon Hornsved +45 6020 8568
Bat Ti Ervik Havfiske 1500X430

Ervik Havfiske – Norges ledende longline rederi

Ervik Havfiske gruppen er i dag Norges største longline selskab, der står for en årlig fangst på mere end 20.000 tons højkvalitets fisk og seafood, der primært leveres til markedet som renset og hovedafskåret fisk (headed & gutted) men også som forarbejdede value-added og færdige konsumprodukter. 

Ervik gruppen har stor fokus på miljøvenlig og bæredygtigt fiskeri, hvilket afspejler sig i deres måde at drive både flåde og virksomhed på nu og for fremadrettet.

Robert vil give et indblik i Ervik Havfiske og de moderne og avancerede fiskefartøjer i virksomhedens flåde. Hvor og hvordan opererer flådens fiskerfartøjer og hvilket udstyr og teknologi har gruppens fartøjer ombord? Ligeledes vil Robert fortælle hvordan de tænker miljø- og  bæredygtighed ind i deres flådeoperations, og om han tænker, at der skal ske tilpasninger af flåden for at imødekomme stadigt stigende miljøkrav, herunder om det vil det kræve ny teknologi eller tilpasninger i Ervik Havfiske’s fiskerflåde.

Mød oplægsholderen
  • Robert Ervik

    Robert Ervik, Driftschef/Fleet Manager, Ervik Havfiske Group

    Robert Ervik startede sin karriere som fisker i perioden 2009 til 20012. Kom til Ervik Havfiske i 2015 som trainee og har siden 2019 været Driftschef/Fleet manager i Ervik Havfiske, Norge.