Webinar - Biomass solutions in the Australian market

Få en indsigt i biomasseløsninger i Australien og hør om en nyoprettet dansk biomassealliance, som skal generere leads til danske virksomheder. The webinar will be in English.

Tidspunkt

17.09.2020

08.00 - 09.00

Sted

Online

Pris

Gratis

Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Head of Bioenergy and Wind Susanne Holm +45 6020 8564

Ledige pladser:

10 / 30

På dette webinar får du viden om biomassemarkedet i Australien og eksportmulighederne for danske leverandører.  

Carsten Rosendahl, generalkonsul og handelsråd i The Trade Council i Sydney giver et overblik over biomasseløsninger i Australien. Han fortæller, hvilke type projekter der er på markedet, hvad er udfordringerne, og hvad danske virksomheder kan bidrage med. Du vil også høre om en dansk biomassealliance i Australien og New Zealand, som TC Sydney har oprettet, hvis formål er at opbygge en pipeline af potentielle projekter for medlemsvirksomhederne.

Gå ikke glip af dette webinar, hvis du og din virksomhed enten har eksport til "The Land Down Under" eller har planer om at få det i fremtiden.

 

Australien har stort potentiale for øget brug af biomasse

Bæredygtigt energi er ét af de største vækstområder inden for den australske energi- og miljøsektor. Regeringen i Australien vil fremme udviklingen af bioenergi og klarlægge, hvilken rolle bioenergi kan spille i landets energiproduktion. Derfor er der også enorm potentiale for anvendelse af biomasseløsninger.

Australien byder på store mængder af uudnyttet råmateriale til biomasseanlæg, f.eks. rester fra land- og skovbrug, rester fra træforarbejdning og resterende fibre fra sukkerrør (bagasse). I dag udgør biomasse dog kun 1,5 procent af elproduktionen og 7,1 procent af den samlede produktion af ren energi.

Industridrivere står i kø for at gøre bioenergi mere levedygtig i Australien, dette skyldes bl.a. af de høje og ustabile gas- og elpriser i løbet af det sidste årti samt gas- og elforbrugets stigende andel af produktionsomkostninger, som påvirker de australske industriers globale konkurrenceevne.

  • Carsten, Revideret

    Oplægsholder

    Carsten Rosendahl, Generalkonsul/handelchef

    Carsten Rosendahl er leder af Trade Councils kontor i Sidney. Han blev en del af Trade Council i 2011 efter 15 år i internationale salgsstillinger hos danske virksomheder med globalt fokus. Ti ud af disse år var som Sales Manager for en håndfuld datterselskaber, internationale tekniske salgsteams og globale netværk af distributører.