Water - Online sparringsmøde: Eksport af klimatilpasningsløsninger

Online vidensdeling for danske eksportører i vandsektoren. Erfaringsudveksling og dialog om samarbejde og udvikling af eksporten indenfor klimatilpasning, 'urban resilience' og 'water wise citites'.

Tidspunkt

01.10.2020

10.00 - 11.30

Sted

Online

Pris

Gratis for Medlemmer af Danish Export - Water
DKK 250,- for ikke-medlemmer

Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019
Head of Water Andreas Julskjær +45 2262 1691

Online sparringsmøde: Eksport af klimatilpasningsløsninger

1. Oktober er vi klar med næste online sparringsmøde for den danske vandsektor. Vi sætter denne gang fokus på Erfaringsudveksling og dialog om samarbejde og udvikling af eksporten indenfor klimatilpasning, 'urban resilience' og 'water wise citites'.

Danske rådgivere og teknologileverandører er top-of-class når det kommer til at lave klimatilpasning til levedygtige byer, med et væld af spændende projekter nationalt. Men hvordan sikrer vi, at danske kompetencer kommer i spil i projekter på eksportmarkederne?

Vi inviterer virksomhederne, som arbejder med klilmatilspasningsløsninger til dette online sparringsmøde, til en fælles snak om mulighederne for eksport og samarbejde. Emnerne kunne være:

 • Hvem er kunden? (contractor, by, kommune, forsyning eller andre)
 • Hvilke forskelle er der fra marked til marked?
 • Hvordan kan vi samarbejde på markeder eller i enkelte projekter? 
Rambøll og Nature Impact deler ud af viden og erfaringer

Som indledning til sparringsmødet giver Trine Stausgaard Munk, Head of Resilience hos Rambøll, en introduktion til det arbejde Rambøll laver indenfor klimatilpasning og hvordan andre danske virksomheder kan få gavn af et samarbejde. Trine vil blandt andet komme ind på hvordan Rambøll arbejder med at samle udenlandske beslutningstagere og rådgivere i workshops. Dette kan på mellem og langt sigt give muligheder for danske teknologileverandører.

Anne-Mette Weng fra Nature Impact, der nyt medlem i Danish Export - Water, deltager og kan blandt andet fortælle om hvordan de arbejder med CSR og bæredygtighed i forbindelse med salg af grønne tage og vægge til Urban Resilience projekter. 

For at sikre den bedste mulighed for at alle får taletid, vil gruppen bestå af 6-10 deltagere. De 10 første tilmeldte ved bordene får pladsen. I tilfælde af en konkurrent-situation er det den først tilmeldte, der får pladsen.

Agenda
 • Log gerne på 5 min. til teknisk opstart, billedetest og introduktion
 • 15 min introduktion og kort præsentationsrunde
 • 10 min. "Mulighed for samarbejde" v/ Trine Stausgaard Munk, Rambøll
 • 10 min. "CSR og Bærdygtighed som salgsparameter" v/ Anne-Mette Weng, Salgs- og Marketingchef Nature Impact
 • Der er afsat en lille time til spørgsmål, vidensdeling inkl. afrunding.
 • Vi afslutter mødet med en kort opsamling og opfølgningsplan deltagerne imellem

Kontakt

 • Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019

  Andreas Julskjær

  Head of Water +45 2262 1691 ajp@danishexport.dk
 • Andreas Julskjær

  Head of Water

  Andreas står i spidsen for Danish Export – Water. Han mener, at netværk er den hurtigste vej til nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor kan han både sætte dig i forbindelse med relevante kontakter inden for vand- og spildevandsbranchen og hjælpe med sparring på dit eksportarbejde.

  Andreas ved, hvordan danske vandvirksomheder etablerer sig i udlandet, fordi han har haft et tæt samarbejde med en række eksportører i branchen siden 2016. Han har boet i Tyskland, hvor han blandt andet arbejdede ved Generalkonsulatet i München og hos Infineon Technologies AG som Global Supply Manager.

  Andreas er uddannet Cand.Ling.Merc. fra Aarhus BSS, hvor han også har taget sin bachelor i international virksomhedskommunikation og europæiske studier. Derudover er han certificeret i PRINCE2 og arbejder til daglig med projektstyring og -ledelse. 

  Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019