Webinar: Svøm sikkert i et hav af data

Brug data til at træffe de rette og kvalificerede beslutninger

Tidspunkt

04.02.2021

kl. 10:00-11:15

Sted

Pris

Gratis

Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019
Head of Water Andreas Julskjær +45 2262 1691
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Junior Consultant Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Ledelse og beslutningstagning med brug af data

Mange virksomheder er blevet rigtig dygtige til at opsamle data – så gode og så meget, at det kan være svært at overskue indholdet, og hvad det kan bruges til. Vi plasker rundt i et kæmpe hav af data. De vigtige og gode informationer kan simpelthen forsvinde i mængden, hvis ikke man ved, hvordan man skal forstå og bruge data.

Lyt med på webinar d. 4. februar, og bliv klogere på, hvilke data der rent faktisk er brug for når Frans Hammer, forfatter af bogen ’Svøm sikkert i et hav af data’, giver dig sit bud på, hvordan du kan bruge data til at træffe rigtige og kvalificerede valg. I sin bog, sætter Frans perspektiv på brugen af data ud fra en lang række interviews med dygtige ledere i erhvervslivet, i den offentlige sektor og fra sportens verden, som alle deler deres bedste erfaringer med brug af data.

På webinaret sætter vi desuden perspektiv på ledelse med data, når Frans får selskab af 2 dygtige erhvervsledere samt en projektleder fra den største vandforsyning i Danmark, der deler deres erfaringer og input fra Grundfos, APX10 og HOFOR. Læs mere om oplægsholderne nedenfor.

Oplægsholdere
 • [Brug Ikke] Frans Hammer

  Frans Hammer, Advisory Director, KMD

  Frans er den ene forfatter bag bogen Svøm sikkert i et hav af data. På webinaret kommer Frans til at give dig inputs til, hvordan du kan navigere i et hav af data, og bruge det, til at træffe de rigtige beslutninger baseret på velvalgte og kvalificeret datagrundlag. Frans har mange års erfaring med ledelse baseret på et stærkt datagrundlag fra både den kommercielle og sportens verden. Frans Hammer har flere tidlidsposter ved siden af jobbet i KMD og sidder blandt andet som bestyrelsesmedlem i Danmarks Idrætsforbund (DIF).

 • [Brug Ikke] Kim Nøhr Skibsted

  Kim Nøhr Skibsted, Executive Director, Poul Due Jensen Fond

  Kim Nøhr Skibsted er fondsdirektør for Poul Due Jensens Fond, der er hovedejer af Grundfos. Han var i perioden 2008-2018 kommunikationsdirektør i Grundfos. Han har tidligere arbejdet som kommunikationsdirektør i JYSK, seniorrådgiver hos GCI Mannov mm. Kim byder ind med, hvordan Grundfos arbejder med data – men vil i webinaret fokusere på, hvordan han som leder, ser data som et fleksibelt værktøj og ikke en fasttømret model.

Oplægsholdere
 • [Brug Ikke] Thor Danielsen

  Thor Danielsen, Project Manager, HOFOR A/S

  Som projektleder er Thor ansvarlig for digital transformation af vandforsyning og byafvanding hos Hovedstadsområdets Forsyningsselskab HOFOR. Thor giver sit perspektiv på, hvordan han anvender data som et værktøj til at guide beslutningstagningen i HOFOR. Som forsyning giver den rigtige brug af data nemlig mulighed for realtidsinformationer og bedre prognoser og forudsigelser, hvilket kan bruges til proaktive indsatser mod systemstop, bedre planlægning af renovering eller produktion af drikkevand.

 • Ulrich Borup Hansen

  Ulrich Borup Hansen, CEO, APX10

  Sammen med dygtige kollegaer har Ulrich gjort det til sin levevej at analysere big data, når han hjælper forsyningsvirksomheder i Danmark og i udlandet med at træffe værdifulde beslutninger baseret på big data. Hertil anvendes en analytics platform kaldet data | APX®. Ulrich trækker på sine erfaringer fra konsulentbranchen, når han i dette webinar sætter ord på ledelse med data og ’Asset Performance Management - set fra perspektivet af en mindre softwarevirksomhed i Aarhus.

Program for webinaret

 • Velkommen

  v/ Andreas Julskjær Pedersen
 • Svøm sikkert i et hav af data

  v/ Frans Hammer
 • Interview: Data som et fleksibelt værktøj

  v/ Frans Hammer og Kim Nøhr Skibsted
 • Perspektiver fra en offentlig forsyning - HOFOR

  v/ Thor Danielsen
 • En SMV’s blik på data og eksport

  v/ Ulrich Borup Hansen
 • Spørgsmål